- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.707
-
- Konu Sahibi ipekbuyuktuek
Bacak ne ya belediye çukuru mu bu milletin vajinasında içerden kaçak kat mı varKonulu filmlerde var, ben izleyemedim ürkütücü. Fetiş işi. Gerçek hayatta yapan olmasa filme konu etmezler
Ya daha neler neler giriyor o çukur/lara, şair düşse ölür cesedini kaç gün sonra tanırlar.Bacak ne ya belediye çukuru mu bu milletin vajinasında içerden kaçak kat mı var
Ismi de manidarYeni üye ilk mesaj çok manidar @Mune
Zamanla vücut alışıyor gerçekten.benim bir arkadaşın da fazla büyüktü.ilk günler kasık ağrısından dayanamıyordum ama bir süre sonra yeterli önsevişme yapınca sorun olmadı.kuru olmamasına dikkat etmen gerek biraz.kısa olduğu için çikıyorsa da ona yapacak birşey yok.Kızlar merhaba, inanın o kadar üzgünüm ve canım sıkkın ki tarif edemem size. Ne yapmam gerek alışır mı vücudum onu da bilmiyorum, daha önce cinsel ilişki deneyimi geçirdim ama başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Sevgilimin penis boyu normal ancak aşırı geniş alırken çok zorlanıyorum ve sadece üstündeyken içime alabiliyorum, başka pozisyonlarda denemek istiyor haliyle ancak asla birleşemiyoruz habire içimden çıkıp duruyor ben çok darım. Böyle oldukça açıkçası sevgilimin benden uzaklaştığını hissetmeye başladım. Hakta veriyorum neticede evliliğin %80’i cinsellik ve ilerisi için kafasında böylelikle soru işareti oluşması bana çok normal gelmeye başladı. Böyle bir sorun yaşamadım daha evvel ki ilişkilerimde ama şu an bunun olması ister istemez kendimi kötü hissettirdi bana. Aranızda böyle bir sorun yaşayıp aşabilen oldu mu?
Ne kadar rahat anlatıyorsunuz, nikah yok ama önceden de cinsel ilişki, şimdi de yaşıyor olduğunuzu. Dikkatinizi çekerim EVLİLİĞİN yüzde 80 cinsellik, bekarlığın değil. İnancınız islam ise inandığınız dini yaşayın yok islam değil de kafir iseniz dünya geniş kabir dar. Ayrıca sizi ne ilgilendirir demeyin benim dinim uyarmam gerektiğini söylüyorKızlar merhaba, inanın o kadar üzgünüm ve canım sıkkın ki tarif edemem size. Ne yapmam gerek alışır mı vücudum onu da bilmiyorum, daha önce cinsel ilişki deneyimi geçirdim ama başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Sevgilimin penis boyu normal ancak aşırı geniş alırken çok zorlanıyorum ve sadece üstündeyken içime alabiliyorum, başka pozisyonlarda denemek istiyor haliyle ancak asla birleşemiyoruz habire içimden çıkıp duruyor ben çok darım. Böyle oldukça açıkçası sevgilimin benden uzaklaştığını hissetmeye başladım. Hakta veriyorum neticede evliliğin %80’i cinsellik ve ilerisi için kafasında böylelikle soru işareti oluşması bana çok normal gelmeye başladı. Böyle bir sorun yaşamadım daha evvel ki ilişkilerimde ama şu an bunun olması ister istemez kendimi kötü hissettirdi bana. Aranızda böyle bir sorun yaşayıp aşabilen oldu mu?
Evlendi o ablası bence kocasiyla meşguldurZorunlu kardeşim, görmesin bu konuyu.
Anlatir anlatmaz sana gore yanlissa girip bakma kanki. Neyse sakinim sabah sabah yaa. Kafirlik mi hshahaha yok artik.Ne kadar rahat anlatıyorsunuz, nikah yok ama önceden de cinsel ilişki, şimdi de yaşıyor olduğunuzu. Dikkatinizi çekerim EVLİLİĞİN yüzde 80 cinsellik, bekarlığın değil. İnancınız islam ise inandığınız dini yaşayın yok islam değil de kafir iseniz dünya geniş kabir dar. Ayrıca sizi ne ilgilendirir demeyin benim dinim uyarmam gerektiğini söylüyor
Tartışmaya gerek yok herkes fikrini söylemek istiyor beyzaca ninda fikri görüşü oAnlatir anlatmaz sana gore yanlissa girip bakma kanki. Neyse sakinim sabah sabah yaa. Kafirlik mi hshahaha yok artik.
Burda dini konulari gundeme getirmek yok kafirlik yok kabir azabi filan demek yasak beybi ayrica konu feyk bence o kadar kasmasinTartışmaya gerek yok herkes fikrini söylemek istiyor beyzaca ninda fikri görüşü o
Biliyorum o yüzden tartışmaya gerek yok diyorum konu önce geniş sonra en dedi sonra ereksiyon falan filan dedi belli ki konu başka amaçla ilgili birbirinizi kitmaya gerek yokBurda dini konulari gundeme getirmek yok kafirlik yok kabir azabi filan demek yasak beybi ayrica konu feyk bence o kadar kasmasin
Müslüman olmayana kafir denir hanım efendi. Eğer müslümansa da yaptığı zinadır. Varsa başka sorunuz cevaplayayımAnlatir anlatmaz sana gore yanlissa girip bakma kanki. Neyse sakinim sabah sabah yaa. Kafirlik mi hshahaha yok artik.
Ay sus seninle polemige girmicem kafirliqiue.Müslüman olmayana kafir denir hanım efendi. Eğer müslümansa da yaptığı zinadır. Varsa başka sorunuz cevaplayayım
heykeltraşa götürün istediğiniz ebata getirsinKızlar merhaba, inanın o kadar üzgünüm ve canım sıkkın ki tarif edemem size. Ne yapmam gerek alışır mı vücudum onu da bilmiyorum, daha önce cinsel ilişki deneyimi geçirdim ama başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Sevgilimin penis boyu normal ancak aşırı geniş alırken çok zorlanıyorum ve sadece üstündeyken içime alabiliyorum, başka pozisyonlarda denemek istiyor haliyle ancak asla birleşemiyoruz habire içimden çıkıp duruyor ben çok darım. Böyle oldukça açıkçası sevgilimin benden uzaklaştığını hissetmeye başladım. Hakta veriyorum neticede evliliğin %80’i cinsellik ve ilerisi için kafasında böylelikle soru işareti oluşması bana çok normal gelmeye başladı. Böyle bir sorun yaşamadım daha evvel ki ilişkilerimde ama şu an bunun olması ister istemez kendimi kötü hissettirdi bana. Aranızda böyle bir sorun yaşayıp aşabilen oldu mu?