- 17 Ekim 2023
- 1.525
- 1.702
-
- Konu Sahibi ipekbuyuktuek
Form da sürekli dini İslami kullanma bizde Elhamdülillah müslümanız zira ne Müslümanım deyip neler neler yapanlar var bence burda bu konuyu kapatBenim gibi düşünmek değil Allah ın koyduğu kanuna göre cevap verdim. Eğer dini islam ise zina haramdır değilse kafirse dünya geniş. Konuyu lütfen saptırmayınız
Benim gibi düşünmek değil Allah ın koyduğu kanuna göre cevap verdim. Eğer dini islam ise zina haramdır değilse kafirse dünya geniş. Konuyu lütfen saptırmayınız
Sizi ilgilendiren bir durum var mı burda? Siz inanç ölçer misiniz? Benim inancımla ya da forumdaki diğer üyelerin inancıyla niye ilgileniyorsunuz? Gidin kendi inancınızla ibadetinizle ilgilenin.Sanırım inancınız islam değil bu açıklamayı yaptığınıza göre
Sana ne benim inancimdan ? Aaa deli mi ne. Muslumanim ama cahil degilim.Sanırım inancınız islam değil bu açıklamayı yaptığınıza göre
Tetikte bekliyorlar seksli sevişmeli konu açılsa da bikaç kişiyi kafir ilan etsek diyeYa pipili kukulu konuyu ivedilikle dini mevzuya çevirmeleri hahshshsjsk
Ay ne munasebet ya sizin dininiz müslüman birine kafir denildiginde dinden cikacaksin diyen bir din bunuda mı bilmiyorsunuz? Uyarmak ve birisini yargılarcasına kafir demek birbirinden çok ayrılan şeyler. Çok yanlış. Ayrıca umarım evlenmeden evvel öpüşmemişsinizdir bile (ki hiç sanmıyorum) zira islam bunu bile haram sayan bir din.Ne kadar rahat anlatıyorsunuz, nikah yok ama önceden de cinsel ilişki, şimdi de yaşıyor olduğunuzu. Dikkatinizi çekerim EVLİLİĞİN yüzde 80 cinsellik, bekarlığın değil. İnancınız islam ise inandığınız dini yaşayın yok islam değil de kafir iseniz dünya geniş kabir dar. Ayrıca sizi ne ilgilendirir demeyin benim dinim uyarmam gerektiğini söylüyor
Ay ne munasebet ya sizin dininiz müslüman birine kafir denildiginde dinden cikacaksin diyen bir din bunuda mı bilmiyorsunuz? Uyarmak ve birisini yargılarcasına kafir demek birbirinden çok ayrılan şeyler. Çok yanlış. Ayrıca umarım evlenmeden evvel öpüşmemişsinizdir bile (ki hiç sanmıyorum) zira islam bunu bile haram sayan bir din.
Reziiiilllllllliiiiikkkah be güzelim ah be
şeker şey konuyu başka üyelikle aç, sonra gel diğer üyelikle burada ahkam kes ...
sonra utanmadan 2 üyelik daha almaya kalk ...
işte penis genişliğini algılamak böyle bir şey ...
Lan ajsjjsjsnnHım, yabancı mi sevgiliniz?
P*nis boyut atladı, zamanda bükülüp kafir oldu.Penis kalinligindan nasil kafirlige geldi konu ya
Baska uyelikle kavga etmeye baslayinca, bi de 2 uyelik daha almaya calismis:) 4 kişiler ve 1 penis:)Niye uctu ki konu sahibi? Gece burda durupduruuduuuğ
1 kişi 4 nickle mi girmiş ?Baska uyelikle kavga etmeye baslayinca, bi de 2 uyelik daha almaya calismis:) 4 kişiler ve 1 penis:)
Bu konuda ki genisligi darligi yanlis anlamis.Ne kadar rahat anlatıyorsunuz, nikah yok ama önceden de cinsel ilişki, şimdi de yaşıyor olduğunuzu. Dikkatinizi çekerim EVLİLİĞİN yüzde 80 cinsellik, bekarlığın değil. İnancınız islam ise inandığınız dini yaşayın yok islam değil de kafir iseniz dünya geniş kabir dar. Ayrıca sizi ne ilgilendirir demeyin benim dinim uyarmam gerektiğini söylüyor