Penis boyutu?

Benim gibi düşünmek değil Allah ın koyduğu kanuna göre cevap verdim. Eğer dini islam ise zina haramdır değilse kafirse dünya geniş. Konuyu lütfen saptırmayınız
Form da sürekli dini İslami kullanma bizde Elhamdülillah müslümanız zira ne Müslümanım deyip neler neler yapanlar var bence burda bu konuyu kapat

Benim gibi düşünmek değil Allah ın koyduğu kanuna göre cevap verdim. Eğer dini islam ise zina haramdır değilse kafirse dünya geniş. Konuyu lütfen saptırmayınız

Israrla dini konu üzerinden yazıyorsun da yasak arkadaşım forumda, anlıyor musun? Yasak çünkü herkesin dini algılama-yorumlama biçimi, inanıp inanmaması, neye tapındığı-taptığını nasıl hayatına uyguladığı şahsını bağlıyor ve denk gele saçma sapan insanların tartışmasına açacak kadar sıradan konular değil, özel konular. Gelip birisi çıkıp "En müslüman benim" olayına girişince tartışma çıkıyor işte her seferinde. Değişmiyor, tartışılıyor, polemikler yaşanıyor. Niye ısrarla, sonucunu bile göre hala aynı yerden yaklaşılıyor bu konulara hayret ediyorum. Noldu kabir azabı, cehennem, kafir yazdın da noldu? Sana ne insanların inancından, yaşam şeklinden? Senin inancına göre bunun nasıl ele alınacağını, ne olduğunu soran mı oldu? Yazıyorsunuz böyle ulu orta, kendi inancınızı tartışmaya açıyorsunuz, sonra siz kim oluyorsunuz, Allah mısınız diye sorulunca da mağdura yatıyorsunuz.

Sanırım inancınız islam değil bu açıklamayı yaptığınıza göre
Sizi ilgilendiren bir durum var mı burda? Siz inanç ölçer misiniz? Benim inancımla ya da forumdaki diğer üyelerin inancıyla niye ilgileniyorsunuz? Gidin kendi inancınızla ibadetinizle ilgilenin.

Heee onlara kabir azabi var mi kankii ne dersiin B beyazcaa

Ay ne munasebet ya sizin dininiz müslüman birine kafir denildiginde dinden cikacaksin diyen bir din bunuda mı bilmiyorsunuz? Uyarmak ve birisini yargılarcasına kafir demek birbirinden çok ayrılan şeyler. Çok yanlış. Ayrıca umarım evlenmeden evvel öpüşmemişsinizdir bile (ki hiç sanmıyorum) zira islam bunu bile haram sayan bir din.

ah be güzelim ah be

şeker şey konuyu başka üyelikle aç, sonra gel diğer üyelikle burada ahkam kes ...

sonra utanmadan 2 üyelik daha almaya kalk ...

işte penis genişliğini algılamak böyle bir şey ...

Bu konuda ki genisligi darligi yanlis anlamis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…