- 4 Kasım 2022
- 2.435
- 3.843
- 30
- Konu Sahibi ipekbuyuktuek
He biz kadınlarda salağız zaten
Vajinanın ne oldugunu bilmiyoz
Aşırı darmış bah sen yaw
Vajinanın ne oldugunu bilmiyoz
Aşırı darmış bah sen yaw
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorunlu kardeşim, görmesin bu konuyu.
Bir insanın fikri "benim gibi düşünmüyorsun o zaman cehennemde yanacaksin. En doğrusu benim fikrim" ise eger bu fikrini belirtemez. Bu fikir özgürlüğü denen şey değil.Tartışmaya gerek yok herkes fikrini söylemek istiyor beyzaca ninda fikri görüşü o
En cennete sen git bacım. Hatta girişe yakın yerde dur, sana uymayan birini içeri alırlarsa bağırır engel olursunNe kadar rahat anlatıyorsunuz, nikah yok ama önceden de cinsel ilişki, şimdi de yaşıyor olduğunuzu. Dikkatinizi çekerim EVLİLİĞİN yüzde 80 cinsellik, bekarlığın değil. İnancınız islam ise inandığınız dini yaşayın yok islam değil de kafir iseniz dünya geniş kabir dar. Ayrıca sizi ne ilgilendirir demeyin benim dinim uyarmam gerektiğini söylüyor
Beni yanlış anlamışsınBir insanın fikri "benim gibi düşünmüyorsun o zaman cehennemde yanacaksin. En doğrusu benim fikrim" ise eger bu fikrini belirtemez. Bu fikir özgürlüğü denen şey değil.
En cennete sen git bacım. Hatta girişe yakın yerde dur, sana uymayan birini içeri alırlarsa bağırır engel olursun
Beni böyle ayıplı konulara etiketlemeyiniz piliiiiisssss
AyrıcaKızlar merhaba, inanın o kadar üzgünüm ve canım sıkkın ki tarif edemem size. Ne yapmam gerek alışır mı vücudum onu da bilmiyorum, daha önce cinsel ilişki deneyimi geçirdim ama başıma hiç böyle bir şey gelmedi. Sevgilimin penis boyu normal ancak aşırı geniş alırken çok zorlanıyorum ve sadece üstündeyken içime alabiliyorum, başka pozisyonlarda denemek istiyor haliyle ancak asla birleşemiyoruz habire içimden çıkıp duruyor ben çok darım. Böyle oldukça açıkçası sevgilimin benden uzaklaştığını hissetmeye başladım. Hakta veriyorum neticede evliliğin %80’i cinsellik ve ilerisi için kafasında böylelikle soru işareti oluşması bana çok normal gelmeye başladı. Böyle bir sorun yaşamadım daha evvel ki ilişkilerimde ama şu an bunun olması ister istemez kendimi kötü hissettirdi bana. Aranızda böyle bir sorun yaşayıp aşabilen oldu mu?
Ben de kol duydumBacak ne ya belediye çukuru mu bu milletin vajinasında içerden kaçak kat mı var
Sorun adamda, pozisyon değiştirirken ereksiyon kaybeden adamla ilişkin olsa ne olur olmasa ne olur. Üzerine bir de mamipülatif, sevgini bi gözden geçir, bu gün ereksiyon sorununun sana yıkan yarın bunu asla çözmeyecektir. Düzgün ilişki yaşayabilse genişliğine zamanala uyum sağlardın, bu duruma sağlayamazsın.Böyle söyleyince de bana bende bir problem yok sen alamıyorsun darsın diyor. Diyorum ya daha evvel hiçbir ilişkimde böyle bir şey yaşamadım ama penis kalınlığı çok farklıydı ben genişlik sebebine yoruyorum ama mesela üstümde olduğunda da aldım bu sefer yorulduğunu söyleyip beni üstüne geçiriyor. Doggy denemek istediğinde ben alana kadar ereksiyon kaybediyor şaştım kaldım
Üfffff, bi git yaaaaa. Çalan çırpan, yalan söyleyip kul hakkı yiyenleri böyle darla. kadının bireysel günahı seni bağlamaz. Yetişkin insan senin uyarından önce de yaptığının ne olduğunu biliyordur.Müslüman olmayana kafir denir hanım efendi. Eğer müslümansa da yaptığı zinadır. Varsa başka sorunuz cevaplayayım
Bu yorumu bazı arkadaşlar yanlış anlıyor ben burda beyzaca haklı anlamında denedim sadece fikrini söylemiş tartışma yapmayın dedim sanki o arkadaşı savunuyor veya söylediği doğru bende onaylıyorum anlamına gelmiş sadece 2 arkadaş tartışma yapmasın onun fikri de o anlamda dedimTartışmaya gerek yok herkes fikrini söylemek istiyor beyzaca ninda fikri görüşü o
evlenecekti o bu hafta sonu evlenmiştir herhalde :)Zorunlu kardeşim, görmesin bu konuyu.
Sen yanlış biliyorsun karşim, bekarlığın %90’ı, nişanlılığın %70’i, evliliğin de %50’si cinsellik.Ne kadar rahat anlatıyorsunuz, nikah yok ama önceden de cinsel ilişki, şimdi de yaşıyor olduğunuzu. Dikkatinizi çekerim EVLİLİĞİN yüzde 80 cinsellik, bekarlığın değil. İnancınız islam ise inandığınız dini yaşayın yok islam değil de kafir iseniz dünya geniş kabir dar. Ayrıca sizi ne ilgilendirir demeyin benim dinim uyarmam gerektiğini söylüyor
Sen yanlış biliyorsun karşim, bekarlığın %90’ı, nişanlılığın %70’i, evliliğin de %50’si cinsellik.
Burda dini konulari gundeme getirmek yok kafirlik yok kabir azabi filan demek yasak beybi ayrica konu feyk bence o kadar kasmasin
Sanırım inancınız islam değil bu açıklamayı yaptığınıza göreSen yanlış biliyorsun karşim, bekarlığın %90’ı, nişanlılığın %70’i, evliliğin de %50’si cinsellik.
Sanırım inancınız islam değil bu açıklamayı yaptığınıza göre
Benim gibi düşünmek değil Allah ın koyduğu kanuna göre cevap verdim. Eğer dini islam ise zina haramdır değilse kafirse dünya geniş. Konuyu lütfen saptırmayınızBir insanın fikri "benim gibi düşünmüyorsun o zaman cehennemde yanacaksin. En doğrusu benim fikrim" ise eger bu fikrini belirtemez. Bu fikir özgürlüğü denen şey değil.
En cennete sen git bacım. Hatta girişe yakın yerde dur, sana uymayan birini içeri alırlarsa bağırır engel olursun
Orada burada fetva verip insanları cehennemlik olmakla yargılayıp dinden uzaklastiriyorsun, sence bunun öte tarafta bir karşılığı yok mu? Ben hakkımı helal etmedim şu an sana, çirkin - herkesi kâfir ilan ettigin yorumun beni senin savunduğun dinden soğuttu, kendimce zan ettim bakış açısına. Günahım boynuna :))Benim gibi düşünmek değil Allah ın koyduğu kanuna göre cevap verdim. Eğer dini islam ise zina haramdır değilse kafirse dünya geniş. Konuyu lütfen saptırmayınız