- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
-
- Konu Sahibi ipekbuyuktuek
Sorun gerçekten bende değil değil mi? Yoksa gerçekten kendimi sorgulayacağım anlayamıyorum artıkAdamda ereksiyon problemi var. Baska bi cacik yok bu olayda
Konulu filmlerde var, ben izleyemedim ürkütücü. Fetiş işi. Gerçek hayatta yapan olmasa filme konu etmezlerBacak sokan var derken
Adamda ereksiyon problemi var. Baska bi cacik yok bu olayda
Zaten problem bunun amacina uygun olmamasi. JshshshsOralarına bacak- ayak sokan çiftler var safi fetişten. Bi tane amacına uygun nasıl girememiş.
Yani herhalde bende bir problem olsa daha önceki ilişkilerimde ilk ilişkimde falan hatta mutlaka benzer bir sorun yaşardım bence algılarım bozuldu iyiceDoggyde açı ayarlanamayinca gercekten bazen ugrastiriyor. Diger pozisyonlarda yapabiliyorsaniz demek ki sizde sorun yok.
Ayrica kusura bakmasin da oyle bes dakikada ereksiyonunu kaybediyorsa "onemli olan islevi"nin kanıtı kendisi
Güldürdünüz beniZaten problem bunun amacina uygun olmamasi. Jshshshs
Ayak agizdan cikip el salliyo gibi bi imaj olustu bende. ÜrperdimKonulu filmlerde var, ben izleyemedim ürkütücü. Fetiş işi. Gerçek hayatta yapan olmasa filme konu etmezler
Benden önce gelmişsin etiketlemistim halbuki
Ayrılmak istesem neden fikir almak isteyeyim bir problem var sebebini çözmeye çalışıyorum sadece bende mi böyle oluyor diye ne var bunda anlayamadımBöyle şikayet edeceksen Ayril niye olmayan şeyi illa olduracak gibi zorluyorsun onu da anlamış degilim
Yok daha kalın oluyormuş.Bosnak mantisi ayni mi oluyo bizimkiyle?
Ay ne diyo penis diyo psikolojim bozuldu asdfg
İlişkiyi yaşayan sensin bilmen lazim aşırı geniş dediğin için ne kadar aşırı onu bilemeyizAyrılmak istesem neden fikir almak isteyeyim bir problem var sebebini çözmeye çalışıyorum sadece bende mi böyle oluyor diye ne var bunda anlayamadım
Ben de bir iliskimde cok zorluk cektim, oyle anormal boyutta degildi ama hadi hazir hoop diye daha ben noldugunu anlamadan birleşmeye girisiyordu, e ben de alamiyordum cunku canim aciyordu. Birkac sefer sonrasinda eeh dedim bitti gitti.Yani herhalde bende bir problem olsa daha önceki ilişkilerimde ilk ilişkimde falan hatta mutlaka benzer bir sorun yaşardım bence algılarım bozuldu iyice
Ayağın bir yere girmiyor olsa bile dümdüz dururken nasıl fetişi olur ben onu da anlamlandıramıyorum. Güzel çirkin yorum yapılır da seks objesi yapmak korkunçlu.Ayak agizdan cikip el salliyo gibi bi imaj olustu bende. Ürperdim