Penis boyutu?

Tartışmaya gerek yok herkes fikrini söylemek istiyor beyzaca ninda fikri görüşü o
Bir insanın fikri "benim gibi düşünmüyorsun o zaman cehennemde yanacaksin. En doğrusu benim fikrim" ise eger bu fikrini belirtemez. Bu fikir özgürlüğü denen şey değil.
En cennete sen git bacım. Hatta girişe yakın yerde dur, sana uymayan birini içeri alırlarsa bağırır engel olursun

Beni yanlış anlamışsın

Ayrıca

Sorun adamda, pozisyon değiştirirken ereksiyon kaybeden adamla ilişkin olsa ne olur olmasa ne olur. Üzerine bir de mamipülatif, sevgini bi gözden geçir, bu gün ereksiyon sorununun sana yıkan yarın bunu asla çözmeyecektir. Düzgün ilişki yaşayabilse genişliğine zamanala uyum sağlardın, bu duruma sağlayamazsın.

Müslüman olmayana kafir denir hanım efendi. Eğer müslümansa da yaptığı zinadır. Varsa başka sorunuz cevaplayayım
Üfffff, bi git yaaaaa. Çalan çırpan, yalan söyleyip kul hakkı yiyenleri böyle darla. kadının bireysel günahı seni bağlamaz. Yetişkin insan senin uyarından önce de yaptığının ne olduğunu biliyordur.

Tartışmaya gerek yok herkes fikrini söylemek istiyor beyzaca ninda fikri görüşü o
Bu yorumu bazı arkadaşlar yanlış anlıyor ben burda beyzaca haklı anlamında denedim sadece fikrini söylemiş tartışma yapmayın dedim sanki o arkadaşı savunuyor veya söylediği doğru bende onaylıyorum anlamına gelmiş sadece 2 arkadaş tartışma yapmasın onun fikri de o anlamda dedim

Sen yanlış biliyorsun karşim, bekarlığın %90’ı, nişanlılığın %70’i, evliliğin de %50’si cinsellik.

Benim gibi düşünmek değil Allah ın koyduğu kanuna göre cevap verdim. Eğer dini islam ise zina haramdır değilse kafirse dünya geniş. Konuyu lütfen saptırmayınız

Benim gibi düşünmek değil Allah ın koyduğu kanuna göre cevap verdim. Eğer dini islam ise zina haramdır değilse kafirse dünya geniş. Konuyu lütfen saptırmayınız
Orada burada fetva verip insanları cehennemlik olmakla yargılayıp dinden uzaklastiriyorsun, sence bunun öte tarafta bir karşılığı yok mu? Ben hakkımı helal etmedim şu an sana, çirkin - herkesi kâfir ilan ettigin yorumun beni senin savunduğun dinden soğuttu, kendimce zan ettim bakış açısına. Günahım boynuna :))
Bir daha ortalıkta 'dinim hatayı söylememi emrediyor' diye ukalaca birilerini cehennemlik yapmadan önce önce üslubunun inandığın dine zarar verip vermediğini kontrol et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…