- 9 Şubat 2012
- 1.121
- 34
teşekkür ediyorum canımbence oturma odası ve misafir odası anlayışı geride kaldı. ben annemin o güzelim salonunda yıllardır oturmayışını seyrettim ve seyrediyorum. en güzel döşenmiş hali ile neden kendinin gözü gönlü açılmasın ki otururken. :) başkalarına aldırmıyorum ben. en güzel odada ben sürekli oturmak istiyorum. misafirlerim de gelince benimle paylaşır işte. :)
fakat eğer fazla odanız varsa onu değerlendirmek için 2. bir oturma odası yapılabilir. o ayrı bir mesele. fakat ben olsam o odayı da başka bir oda yapardım :) mesela sinema odası gibi
:) fikirlerimiz aynı ama etraf insanı bırakmıyor ki, ah şu ''desinler'' yok mu...sırf o yüzden tuttuğumuz düğün salonuna bile laf diyorlar hee orayı mı tuttunuz..bizim tuttuğumuz düğün salon en çok kişi kapasite olan yer.700 kişi.bizim ailemiz de çok kalabalıktır nişanlımınki de öyle.biz istedik ki gelen insanlar rahat olsunlar rahat ağırlansınlar hem de bütçemize uygun olsun.3 bine tuttuk. aha şık yerler de var tabi görsel olarak ama gel gör 400 kişilik en fazla 470 oluyor, yani insanlar sırf gösteriş için sıkış sıkış nefessiz bi yerde oturmayı tercih ediyolar. 700 kapasiteli ve de çık bir salon vardı ama o da 8 bin ltl. el insaf...biz yuva kuruyoruz dünya borçla uğraşıcaz bi de evlendikten sonra kıt kanaat mı geçinelim.koyarım cebime ohh haftasonu günü birlik tatil yaparım dha iyi.
kusura bama sayfanı katlettim ama sırf şu desinler yüzünden gösteriş yüzünden insanın şevkini kırıyorlar
sayfamı mı katlettin! yok canım daha neler.içini dök burası paylaşım sayfası zaten. boşver sen başkalarını. düğünü kendin için yapmak gerek bence. ne yaparsan yap herkese beğendiremezsin zaten düğün için yapılan hazırlıkları. sen mutluluğuna bak
Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
Koltuklar pembiş pembiş markası nedir acaba?
buram buram huzur kokuyor canım