pembe oturma odamı nasıl buldunuz ve tavsiyeleriniz :)

Teşekkürler tatlım :KK17:Ama bulamadım ben köşe takımının ismi nedir veya kodu

canım link paylaştım aşağıda. bulabilirsin orada. ben 3000 tl ye almıştım ama çok oldu alalı. şimdi word karta kampanya yapmışlar aralığa kadar. diğer kartlara var mı indirim bilmiyorum. 2500 tl ye world karta peşin fiyatına taksit ile.

Alyans Köşe Takım - Kilim Mobilya

masa üstündeki duvara ayna güzel olur, ama burası salonunuz mu aynı zamanda o da önemli onun yerine fuşya renkleinde bi tabloda asabilirsiniz

duvara ayna, ya da tablo güzel olabilir ama ben çerçeveyi öneriyorum
$1_355.jpg $duvarda-cerceve.jpg

bol yastıklı bir koltuk takımı çok şirin duruyor bence masanın oraya ayna şart

Bencede masanın üstüne ayna olmalı ama ben sizin yerinizde olsam tek parça beyaz çerçeveli bir ayna düşünürdüm hem ayna odanızı daha büyük ve aydınlık gösterir koltuğunuzun arkasınada büyüklü küçüklü çerçeveler olabilir bazılarının içine siyah beyaz foroğraflarınızıda koyabilirsiniz renk olarakta bebek mavisi su yeşili gibi renkler düşünürdüm güle güle kullanın

canım hem günlük olarak hem misafir odası olarak mı kullanıyosun?

soruna gelince 3.lü aynalar var yakışır gibi geldi bana da

güzel bir koltuk ve masa ama eksik bir şey var bi dfa o perdeler cok düz kalmış üstüne cok az tülden toz pembe şöyle ortası açık 2 yana acılan tam kruvaze degil ama daha az tül kullanılan ona yakın bi model perde şart ...

o stickeri çıkarabilirsen cıkar cok demode oldu onlar 3yıl önce modaydı ayrıca bu odada kel alaka olmuş çiçekli kuşlu country tarzı bi duvar saati almalısın...tv üstü raflar pek kalabalık olamaz zaten oraya da az öz beyaz biblo koyabilirsin..
aslında pudrapembesini fümeyle kombin ediyorlar şahane de oluyor ...bahar gibi çiçek topları var mor pembe beyaz alıp köşede o tsickerin yerine beyaz bi porselen vazoyla koyabilirsin ..güle güle otur canım

gerçekten beğendim. :) evt olabilir bu tablo. site güvenilir mi acaba? :)

ben bu tabloyu odanıza çok yakıştırdım nedense bilemiyorum

ayrıca sitenin kapıda ödeme bölümü var kendim alışveriş yapmadım ama forumda alanlar var o siteden tekrar güle güle kullanın

canım hem günlük olarak hem misafir odası olarak mı kullanıyosun?

soruna gelince 3.lü aynalar var yakışır gibi geldi bana da

evim 2 oda 1 salon. fakat ben bir odamı misafirlerim için 2. yatak odası yaptım. yani salonum yok canım. herkesin kendi tercihi tabi ki ama ben salon sevmiyorum. kapatılıp misafirleri bekliyor o oda :) gelen misafirlerim daha çok yatılı geliyor. 2. yatak odası benim için daha kullanışlı :)

güzel bir koltuk ve masa ama eksik bir şey var bi dfa o perdeler cok düz kalmış üstüne cok az tülden toz pembe şöyle ortası açık 2 yana acılan tam kruvaze degil ama daha az tül kullanılan ona yakın bi model perde şart ...

o stickeri çıkarabilirsen cıkar cok demode oldu onlar 3yıl önce modaydı ayrıca bu odada kel alaka olmuş çiçekli kuşlu country tarzı bi duvar saati almalısın...tv üstü raflar pek kalabalık olamaz zaten oraya da az öz beyaz biblo koyabilirsin..
aslında pudrapembesini fümeyle kombin ediyorlar şahane de oluyor ...bahar gibi çiçek topları var mor pembe beyaz alıp köşede o tsickerin yerine beyaz bi porselen vazoyla koyabilirsin ..güle güle otur canım

fikirlerin için teşekkür ederim canım. aslında fotodan dolayı bence sticker oda da kötü gibi duruyor geliyor bence. demode olması önemli değil ben çok yakıştırdım kendimce. stickırın çizgileride eski görüntü veriyor odaya. yinede sıkılırsam stickırdan tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım saat için :)

fakat tül tavsiyen bana mantıklı geldi. :)

Son düzenleme:
koltuklarınız çok güzel güle güle kullanın ben uçuk yeşil renginde perde düşündüm

Dallar ve Kuş Tablo - 4 Parçalı -> Dekorpark

birde şöle bir tablo hoş olabilir odanıza foto ekleyemediğim için link koydum

ben buna bayıldım odanada acayip yakışır varya.. süper süper süper..
yeşil çokta iddalı durmaz odanda.. öyle çok canlı bir renk alma .. bu tablodaki yeşil çok güzel mesela

Çok güzel maşallah.. Stor perde çok yakışmış odaya beğendim :) Köşe takımıda çok hoş pembiş pembiş :)

Hiç kimse duvar kağıdı onermemis. Bence tek bir duvarda duvar kağıdı da uygulayabikirsin. Şöyle odayi oatlatacak bir renk. Mor gibi mesela.

evim 2 oda 1 salon. fakat ben bir odamı misafirlerim için 2. yatak odası yaptım. yani salonum yok canım. herkesin kendi tercihi tabi ki ama ben salon sevmiyorum. kapatılıp misafirleri bekliyor o oda :) gelen misafirlerim daha çok yatılı geliyor. 2. yatak odası benim için daha kullanışlı :)

kesinlikle haklısın,ama insanlar rahat bırakmıyor ki moral bozuyorlar, aaaa misafi r oturma odasıyla günlük odan bir miiii? diye gelen yorumlara uyuz oluyorum...ev benim arkadaşımi iyi yapmışsın:)

kesinlikle haklısın,ama insanlar rahat bırakmıyor ki moral bozuyorlar, aaaa misafi r oturma odasıyla günlük odan bir miiii? diye gelen yorumlara uyuz oluyorum...ev benim arkadaşımi iyi yapmışsın:)

teşekkür ediyorum canım :KK16: bence oturma odası ve misafir odası anlayışı geride kaldı. ben annemin o güzelim salonunda yıllardır oturmayışını seyrettim ve seyrediyorum. en güzel döşenmiş hali ile neden kendinin gözü gönlü açılmasın ki otururken. :) başkalarına aldırmıyorum ben. en güzel odada ben sürekli oturmak istiyorum. misafirlerim de gelince benimle paylaşır işte. :)

fakat eğer fazla odanız varsa onu değerlendirmek için 2. bir oturma odası yapılabilir. o ayrı bir mesele. fakat ben olsam o odayı da başka bir oda yapardım :) mesela sinema odası gibi :KK66:

X