pembe oturma odamı nasıl buldunuz ve tavsiyeleriniz :)

Masallah eviniz cok seker bencede o duvara ayna olmalı boylece oda daha ferah görünecektir

teşekkür ederim bayanlar. henüz eksikliklerim var. tamamlayınca son fotoğrafları atacağım salonumun :KK17:

Çok şeker, uyumu da güzel yakalamışsınız :KK17:

Bence de bi ayna olabilir :KK34:

Son düzenleme:
Çok güzelmiş canım herşey çok hoşuma gitti :nazar: sadece koltuğun arkasındaki duvar çok boş kalmış oraya güzel bir kanvas tablo asabilirsin.

Merhaba. ben oturma grubumu çok severek aldım. fakat renk pembe olduğu için kombinlemem çok zor oldu. çoğu şeyi tamamladım fakat hala eksikler var.

duvara tablo olacağım nasıl bir şey olmalı. ben koyu pembe ve beyaz renk ağırlıkta bir şey düşünüyorum.

masa örtüsü olarak runner almayı düşünüyorum. nasıl olmalı?

masa üstündeki duvar boş kaldı. ne koyabilirim?

duvardaki stickerin yuvarlak yerine saat alacağım. nasıl olmalı?

duvardaki rafım küçük. dekorasyon olarak ne ekleyebilirim?

arkaşlarım tavsiye ederken pon perde koy diyorlar. fakat fon perde koltuğun arkasında kaybolabilir diye düşünüyorum. bu sebepten stor olan duvarı gri renge mi boyatsam acaba?

tavsiyelerinizi bekliyorum... :)

Eki Görüntüle 844822

Eki Görüntüle 844823

Eki Görüntüle 844824

Eki Görüntüle 844825

Eki Görüntüle 844826

Güle güle kullan canım çok güzel

canım cok guzeller gule gule oturmak nasip etsin raabim..

köşe koltugunun marklası nedır

$PEMBE TABLO.jpg

yeni aldığım tablo :KK16: Ton in ton bir renk tercih ettim. Diğer renkler bir türlü olmadı maalesef.

Çok güzel olmuş,güle güle kullanın.
Gerçekten çok zarif seçimler yapmışsınız.
Sırf yemek masasını süslemek bile ne güzel değiştiriyor odanın havasını.

Çok güzel olmuş,güle güle kullanın.
Gerçekten çok zarif seçimler yapmışsınız.
Sırf yemek masasını süslemek bile ne güzel değiştiriyor odanın havasını.

ay teşekkür ederim canım :KK16: haklısın gerçekten. küçük ayrıntılar çok değiştiriyor odaları. özellikle şamdanın odaya kattığı havaya bayıldım. her salonda olmalı bence.

masanın üstüne de ayna alacağım ama kararsız kaldım. tek parça çerçeveli yoksa çerçevesiz mi? yoksa parçalı mı alsam? bakalım içime ne sinecek. :KK34:

X