Güle,güle oturun çok güzel
masanın olduğu duvara ayna denilmiş ben ona alternatif olarak üçlü güzel tablolar olabilir diye düşünüyorum.
Koltuklara bayıldım çok şirinler :) :) evinizde sağlıkla mutlulukla oturun çok güzel :)
benim tavsiyem fon perde takmanız hem odaya canlılık verir diye düşünüyorum :) ayna güzel fikir ama tabloda olabilir , şöyle derinlik hissi veren tablolardan :)
mum tavsiye ederim dekoratif olarak :)
Pembeyle uyumlu renk yeşildir canlı güzel açık yeşil renginde objeler kullanmalısınız..
bu benim beğendiğim ama odama sığmadığı için alamadığım takım. hatta bir başlıkta paylaşmıştım fotoğrafını. aklım kalmıştı. hala da içimde.çok beğendim güle güle kullan canım.
saatini dışı beyaz, içi çiçekli bir şey alabilirsin.
bir de tablo asabilirsin. hep soft renkler olsun ama. uçuk pembe, mavi, açık yeşil... çok koyu, sert bir renk kullanırsan sırıtabilir.
bende fon perde düşündüm çok ama hangi renk olacağına karar veremedim. pembe boğar, beyaz da olmaz diye düşündüm.bunu söylediğim bütün perdeciler kahverengi dedi. bende sevmiyorum o rengi deyince başka renk yok ki diyorlar :) bu sebepten bende vazgeçtim. sence hangi renk olabilir? :)
cmrmduru ben koltukların üzerine o üçlü tablolardan düşünüyorum. masa üzerine ayna. yada tersi de olabilir neden olmasın ne dersin?
Merhaba. ben oturma grubumu çok severek aldım. fakat renk pembe olduğu için kombinlemem çok zor oldu. çoğu şeyi tamamladım fakat hala eksikler var.
duvara tablo olacağım nasıl bir şey olmalı. ben koyu pembe ve beyaz renk ağırlıkta bir şey düşünüyorum.
masa örtüsü olarak runner almayı düşünüyorum. nasıl olmalı?
masa üstündeki duvar boş kaldı. ne koyabilirim?
duvardaki stickerin yuvarlak yerine saat alacağım. nasıl olmalı?
duvardaki rafım küçük. dekorasyon olarak ne ekleyebilirim?
tavsiyelerinizi bekliyorum... :)
Eki Görüntüle 844822
Eki Görüntüle 844823
Eki Görüntüle 844824
Eki Görüntüle 844825
Eki Görüntüle 844826
maşallah maşallah maşallah.. çok güzel herşey,..
masanın olduğu duvara kesinlikle ayna..
koltukların üstüne üçlü tablolardan..
ama seçtiğin saati pek beğenmedim bu odaya dışı beyaz içi pembeli çiçekli bir saat daha çok yakışır bence..
bide fon perde şart storlar çok düz kalmış..
ama fon perdede pembe kaybolup gider.. acaba çiçekli boğarmı diye düşündüm.. yada sadece yeşil.. güzel olur
sağlık ve huzurla otur inşallah
canım koltuk minderlerinin yeşil renginde yaptırabilirisnm mesela :) tek renkte hoş duracaktır :)