pembe oturma odamı nasıl buldunuz ve tavsiyeleriniz :)

Güle,güle oturun çok güzel

masanın olduğu duvara ayna denilmiş ben ona alternatif olarak üçlü güzel tablolar olabilir diye düşünüyorum.

cmrmduru ben koltukların üzerine o üçlü tablolardan düşünüyorum. masa üzerine ayna. yada tersi de olabilir neden olmasın ne dersin?

bende fon perde düşündüm çok ama hangi renk olacağına karar veremedim. pembe boğar, beyaz da olmaz diye düşündüm.bunu söylediğim bütün perdeciler kahverengi dedi. bende sevmiyorum o rengi deyince başka renk yok ki diyorlar :) bu sebepten bende vazgeçtim. sence hangi renk olabilir? :)

Pembeyle uyumlu renk yeşildir canlı güzel açık yeşil renginde objeler kullanmalısınız..

kızlar ben runner alacağım ama karar veremedim bu odama. sizce hangi renk olur aşağıdakilerden. peçeteler değil masa örtüleri doğru bu arada :)

Eklentiler

• $runner41-410x307 (1).jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
bu benim beğendiğim ama odama sığmadığı için alamadığım takım. hatta bir başlıkta paylaşmıştım fotoğrafını. aklım kalmıştı. hala da içimde. çok beğendim güle güle kullan canım.

saatini dışı beyaz, içi çiçekli bir şey alabilirsin.

bir de tablo asabilirsin. hep soft renkler olsun ama. uçuk pembe, mavi, açık yeşil... çok koyu, sert bir renk kullanırsan sırıtabilir.

çok güzel fakat azıcık daha renklendir nasıl desem pembe ama süsleme de pembe kullanma daha farklı renkler kullanırsan o da daha canlı ve hacimli durur .

canım üzülme inşallah daha güzellerine rast gelirsin. benimde odama sığmıyor diye düşünüp vazgeçmiştim. fakat sonrasında ölçtürünce sığdığını farkettik. çok sevinmiştim. nasıl hissettiğini anlayabiliyorum.

tavsiyen için teşekkürler tablo ve saat için.

kızlar saat olarak aşağıdakini düşünüyorum. hem roma rakamlı hemde şık bir saat. nasıl olur?

evin çok hoş bayıldım köşe takımına güle güle ağzınızın tadıyla oturun bu haliyle çok güzel bence daha fazla bişey almana gerek yok gibi ama yemek masasının ordaki duvara ayrı ayrı ama birbirini tamamlayan tablolardan alabilirsin.

Koltuklar cok guzelmis, hayirli olsun.. renk olarakda cok guzel, araya gri katabilirsin. Pembe ve gri cok yakisiyor bence, fon perdeni, runneri ve aksesuarlari mat gri yaparsan cok hos olur.

canım koltuk minderlerinin yeşil renginde yaptırabilirisnm mesela :) tek renkte hoş duracaktır :)

maşallah maşallah maşallah.. çok güzel herşey,..
masanın olduğu duvara kesinlikle ayna..
koltukların üstüne üçlü tablolardan..
ama seçtiğin saati pek beğenmedim bu odaya dışı beyaz içi pembeli çiçekli bir saat daha çok yakışır bence..
bide fon perde şart storlar çok düz kalmış..
ama fon perdede pembe kaybolup gider.. acaba çiçekli boğarmı diye düşündüm.. yada sadece yeşil.. güzel olur
sağlık ve huzurla otur inşallah

teşekkürler :) evt fon perde de sadece yeşil renk kalıyor. fakat banada çok iddalı gibi geliyor. ya çok güzel olacak yada odayı mahfedecek. :)

canım koltuk minderlerinin yeşil renginde yaptırabilirisnm mesela :) tek renkte hoş duracaktır :)

bende o renk düşünmüştüm fakat tam yeşil değil biraz kahverengimsi yeşil minderlerideki renk. birde bundan önceki mesajımda yazdığım gibi yeşil fon perde ya çok güzel olacak yada odayı mahvedecek gibi geliyor bana. iddalı bir renk :)

kızlar 3. sayfada RUNNER fotoları paylaşmıştım. yorumlarınızı bekliyorum :)

Çok cici ya bayıldım koltuklara nereden ve ne kadara aldgnı öğrenebilirmiyimm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…