koltuklarınız çok güzel güle güle kullanın ben uçuk yeşil renginde perde düşündüm
Dallar ve Kuş Tablo - 4 Parçalı -> Dekorpark
birde şöle bir tablo hoş olabilir odanıza foto ekleyemediğim için link koydum
Çok cici ya bayıldım koltuklara nereden ve ne kadara aldgnı öğrenebilirmiyimm :26:
Teşekkürler tatlımKİLİM MOBİLYADAN aldım. fiyatı internet sitesinde yazıyor canım. oradan bulabilirsin :)
Teşekkürler tatlımAma bulamadım ben köşe takımının ismi nedir veya kodu
masa üstündeki duvara ayna güzel olur, ama burası salonunuz mu aynı zamanda o da önemli onun yerine fuşya renkleinde bi tabloda asabilirsiniz
gerçekten beğendim. :) evt olabilir bu tablo. site güvenilir mi acaba? :)
canım hem günlük olarak hem misafir odası olarak mı kullanıyosun?
soruna gelince 3.lü aynalar var yakışır gibi geldi bana da
güzel bir koltuk ve masa ama eksik bir şey var bi dfa o perdeler cok düz kalmış üstüne cok az tülden toz pembe şöyle ortası açık 2 yana acılan tam kruvaze degil ama daha az tül kullanılan ona yakın bi model perde şart ...
o stickeri çıkarabilirsen cıkar cok demode oldu onlar 3yıl önce modaydı ayrıca bu odada kel alaka olmuş çiçekli kuşlu country tarzı bi duvar saati almalısın...tv üstü raflar pek kalabalık olamaz zaten oraya da az öz beyaz biblo koyabilirsin..
aslında pudrapembesini fümeyle kombin ediyorlar şahane de oluyor ...bahar gibi çiçek topları var mor pembe beyaz alıp köşede o tsickerin yerine beyaz bi porselen vazoyla koyabilirsin ..güle güle otur canım
koltuklarınız çok güzel güle güle kullanın ben uçuk yeşil renginde perde düşündüm
Dallar ve Kuş Tablo - 4 Parçalı -> Dekorpark
birde şöle bir tablo hoş olabilir odanıza foto ekleyemediğim için link koydum
evim 2 oda 1 salon. fakat ben bir odamı misafirlerim için 2. yatak odası yaptım. yani salonum yok canım. herkesin kendi tercihi tabi ki ama ben salon sevmiyorum. kapatılıp misafirleri bekliyor o oda :) gelen misafirlerim daha çok yatılı geliyor. 2. yatak odası benim için daha kullanışlı :)
kesinlikle haklısın,ama insanlar rahat bırakmıyor ki moral bozuyorlar, aaaa misafi r oturma odasıyla günlük odan bir miiii? diye gelen yorumlara uyuz oluyorum...ev benim arkadaşımi iyi yapmışsın:)