pembe oturma odamı nasıl buldunuz ve tavsiyeleriniz :)

RabiaU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
111
21
34
10. SAYFADA TAVSİYELER ÜZERİNE DEKORE ETTİĞİM SALONUMUN FOTOLARI VAR.
11. SAYFADA MASA FOTOSUNU EKLEDİM.
DAHA DA ALINCA AKLIMDAKİLERİ EKLEYECEĞİM. HERKESE TEŞEKKÜRLER :)

Merhaba. ben oturma grubumu çok severek aldım. fakat renk pembe olduğu için kombinlemem çok zor oldu. çoğu şeyi tamamladım fakat hala eksikler var.

duvara tablo olacağım nasıl bir şey olmalı. ben koyu pembe ve beyaz renk ağırlıkta bir şey düşünüyorum.

masa örtüsü olarak runner almayı düşünüyorum. nasıl olmalı?

masa üstündeki duvar boş kaldı. ne koyabilirim?

duvardaki stickerin yuvarlak yerine saat alacağım. nasıl olmalı?

duvardaki rafım küçük. dekorasyon olarak ne ekleyebilirim?

arkaşlarım tavsiye ederken pon perde koy diyorlar. fakat fon perde koltuğun arkasında kaybolabilir diye düşünüyorum. bu sebepten stor olan duvarı gri renge mi boyatsam acaba?

tavsiyelerinizi bekliyorum... :)

Son düzenleme:
bayıldım yaa.. markası ne bunun canım çok güzeller :)

herşey çok güzel güle güle otur. Resimlere bakarken masanın üstündeki duvarda ayna olmalı diye düşündüm. Sen de sormuşsun zaten o duvara ne yapabilirim diye. Bence oval formda spor bi ayna çok yakışır. Hem de odaya derinlik verir.

Bence de ayna iyi durur ama sanki şöyle vurgu yapacak bir renk olsaydı arada daha mı iyi olur diye düşünmeden edemedim.Bu arada perde yeni mi?

koltuklara bayildim coooookkkkk tatli pembis pembis

huzurlu gunlerde oturun..

ulku evt bende ayna olarak düşündüm. parçalı yuvarlak yada kare 3 adet olur mu diye düşünüyorum.

chin evt benimde dikkat çekecek bir renk eksik diye düşündüğüm olmuyor değil. bir renk patlaması yapamadım. perde de beyaz zebra olunca tek düze oldu. fakat tablo ile patlatabilirim diye düşünüyorum. belki koyu pembe renkte bir tablo. ne dersin?
bu arada evim 4 aylık. perde ve koltukları aynı sürede aldım :)

Çok ferah bir oda, yemek masanın olduğu duvarı komple ayna kaplatırsan oda derinlik kazanır.
Salonumun bir duvarını komple ayna kaplatmıştım. 3 parça halinde, kenarları bizoteli. Duvardan duvara, tavandan yere. Üstelik oldukca büyük bir salon olduğu halde, çok güzel olmuştu.
Küçük mekanlarda pastel tonlar çok güzel duruyor, komple ayna fikrini bence düşün, odayı da aydınlatır.

masa üstündeki duvara ayna olmalı bence de ,runner düz beyaz,uçları taşlı falan olabilir,saat ; siyah ince çerçeveli ve düz bir saat, raf için de ufak beyaz seramik obje...

Güle güle kullanın

Koyu mor objelerle,avize odaya derinlik versin diye ayna iyi olur gibi geldi.

peripisicik teşekkürler :) aynayı tek olarak düşüneceğim. senin odandan aynanın fotosu varsa merak ettim. paylaşabilirsen sevinirim :)

masa üstündeki duvara ayna olmalı bence de ,runner düz beyaz,uçları taşlı falan olabilir,saat ; siyah ince çerçeveli ve düz bir saat, raf için de ufak beyaz seramik obje...

runner olarak sadece beyazda güzel. fakat ben renkleri patlatsam mı diye düşündüm. acaba aşağıdaki runner nasıl olur? içerisindeki renkler odamda mevcut renkler.

Yazlık evimde salonum ayna kaplı ama biz orada uzun süre yaz kış oturmuştuk. O yüzden şuan foto yok canım.
Bende yeni evli bir arkadaşımın evine gittiğimde görmüştüm ve hayran kalmıştım. Salonunun yemek odası bölümünün duvarı boydan boya ayna kaplıydı. Slikonla yapıştırıyorlar, ve prizler için falan elmasla yer açıp, anahtarı üzerine yapıştırıyorlar.
Hatta ben yine aynı evimin wc.sinin kapısını da kaplatmıştım. Kapı biraz eskiydi boyattım ama beğenmedim. Komple ayna kaplattım, kapı kolu için delik açtılar, kolun olduğu bölümü üzerine yapıştırdılar. Harika olmuştu, kapım da yepyeni olmuştu. Aynacı gelip ölçü alıyor ve kenarlarını bizote yapıp, yapıştırıyor. Sonuç mükemmel.

benim kişisel tercihim beyazdan yana olurdu.yastıklarınızdaki desen romantik,runner çizgileriyle biraz modern kaldı gibi.ben bu ayrıntıya takılacağımdan ötürü beyaz dedim, ama tabi ki de en doğrusu sizin içinize sinendir...

Bence bu odaya turkuaz objeler super olur. Bide duvardaki siyah çizimin yuvarlak kısmına aynı çizgileri olan bi çerçeve koyarsanız cok guzel olur. Guzel günlerde kullanın cok guzel odanız

Güle,güle oturun çok güzel

masanın olduğu duvara ayna denilmiş ben ona alternatif olarak üçlü güzel tablolar olabilir diye düşünüyorum.

Maşallah çok ciciymiş

Koltuklara bayıldım çok şirinler :) :) evinizde sağlıkla mutlulukla oturun çok güzel :)
benim tavsiyem fon perde takmanız hem odaya canlılık verir diye düşünüyorum :) ayna güzel fikir ama tabloda olabilir , şöyle derinlik hissi veren tablolardan :)

mum tavsiye ederim dekoratif olarak :)

koltukların çok şirin gerçekten :) pembe tonlarını çok severim güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…