bayıldım yaa..Merhaba. ben oturma grubumu çok severek aldım. fakat renk pembe olduğu için kombinlemem çok zor oldu. çoğu şeyi tamamladım fakat hala eksikler var.
duvara tablo olacağım nasıl bir şey olmalı. ben koyu pembe ve beyaz renk ağırlıkta bir şey düşünüyorum.
masa örtüsü olarak runner almayı düşünüyorum. nasıl olmalı?
masa üstündeki duvar boş kaldı. ne koyabilirim?
duvardaki stickerin yuvarlak yerine saat alacağım. nasıl olmalı?
duvardaki rafım küçük. dekorasyon olarak ne ekleyebilirim?
tavsiyelerinizi bekliyorum... :)
Eki Görüntüle 844822
Eki Görüntüle 844823
Eki Görüntüle 844824
Eki Görüntüle 844825
Eki Görüntüle 844826
koltuklara bayildim coooookkkkk tatli pembis pembis
huzurlu gunlerde oturun..
Çok ferah bir oda, yemek masanın olduğu duvarı komple ayna kaplatırsan oda derinlik kazanır.
Salonumun bir duvarını komple ayna kaplatmıştım. 3 parça halinde, kenarları bizoteli. Duvardan duvara, tavandan yere. Üstelik oldukca büyük bir salon olduğu halde, çok güzel olmuştu.
Küçük mekanlarda pastel tonlar çok güzel duruyor, komple ayna fikrini bence düşün, odayı da aydınlatır.
masa üstündeki duvara ayna olmalı bence de ,runner düz beyaz,uçları taşlı falan olabilir,saat ; siyah ince çerçeveli ve düz bir saat, raf için de ufak beyaz seramik obje...
Merhaba. ben oturma grubumu çok severek aldım. fakat renk pembe olduğu için kombinlemem çok zor oldu. çoğu şeyi tamamladım fakat hala eksikler var.
duvara tablo olacağım nasıl bir şey olmalı. ben koyu pembe ve beyaz renk ağırlıkta bir şey düşünüyorum.
masa örtüsü olarak runner almayı düşünüyorum. nasıl olmalı?
masa üstündeki duvar boş kaldı. ne koyabilirim?
duvardaki stickerin yuvarlak yerine saat alacağım. nasıl olmalı?
duvardaki rafım küçük. dekorasyon olarak ne ekleyebilirim?
tavsiyelerinizi bekliyorum... :)
Eki Görüntüle 844822
Eki Görüntüle 844823
Eki Görüntüle 844824
Eki Görüntüle 844825
Eki Görüntüle 844826