Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaPembe mi Siyah mı lütfen kararsızlığıma çare olun :)
Kızlar basit bir konu,fikrinizi almak istedim. Sizce bu aradaki renk pembe olarak kalsın mı,yoksa siyah mı yapayım ne dersiniz.?
Karalama kötü oldu biraz ama kusura bakmayın
Canım bence pembe gayet güzel arkadaşların görenler ne düşünüyor yani olumlu bakılıyor mu ? Çünkü bazı aptllar Avril Lavigne nin saç stilini çalmış gibi şeyler söyleyebilirler benimde böyleydi herkes bana öyle derdi :) Pembe güzel
Kızlar basit bir konu,fikrinizi almak istedim. Sizce bu aradaki renk pembe olarak kalsın mı,yoksa siyah mı yapayım ne dersiniz.?
Karalama kötü oldu biraz ama kusura bakmayın
Canım bence pembe gayet güzel arkadaşların görenler ne düşünüyor yani olumlu bakılıyor mu ? Çünkü bazı aptllar Avril Lavigne nin saç stilini çalmış gibi şeyler söyleyebilirler benimde böyleydi herkes bana öyle derdi :) Pembe güzel
Pembe benim fikrim değildi kuafördeyken birden boyadı kuaförüm , çılgın olur diye Ama daha hiç avril özentisi olmuş demediler kesin görünce derler onu bende düşündüm Kimse görmedi şimdilik,burnum yeni alçıdan çıktığı için daha yeni yeni görücüye çıkıyoruumm
Ahh ahh tutimimi bende çok isterdim mavi ama sarı-lacivert renge alerjim var diye yaptırmak istemedim ,Galatasaraylılığıma laf gelmesin diye ya da ne biliyim
Canıım mor dimi yaa hiç düşünmemiştim . Ben pembe çok çılgın ve farklı,ama siyah dikkat çekici olur diye düşünmüştüm. Moru da seçeneklerime ekleyebilirim.