- 6 Ağustos 2010
- 3.382
- 59
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemende bakmisin canim benim yaa. sagol canim[selayım senin oğlunun resim kitabını yerim ben minicik aferin şimdiden başlasın güzel resimler yapmaya
bluzün çok cücelmiş pantolon eminim çok hoş durmuştr üzerinde hemen bakıyorum Şeniz
selayım seni geçtimde şu ufaklığın ayaklarını yerim bennnnnnnnnn....
kombine gelince çok şk bebem çok beğendim hele bluzuna bittim
kanka biliyorum o pasajısırnaşık şey
göbekli bi adam vardı sahibiydi:CüvCüv:
bende sana aşıkım napçez kankaboshayallersmileŞeniz
diğer zevkli kankamda eklemiş kombin:lepi:
annenin ellerine sağlık canohihoyyythırka kotlada süper olur:lepi:
büyük çanta favorim..rengide süper..o yüzden çantaya bayıldım:lepi:
minik küpelerini sevsinler:1hug: sülün gibi boyuna çok yakışır elbise çiçeğim:içelim:
aprilimmm yevrummm :asigim: aşk smile larına başlıyorum gene bak kaydirigubbakcemile3
elbise hırka çanta çok uyumlu :lepi:
Bugunun acilisini ben yapayim herkesler uyuyor heralde
canli görmek isteyenler icin bu kiyafetleri demin bugun ne giydin topiginede ekledim (reklamin iyisi kötüsü olmazmis :roflol: :roflol: :roflol: )
kahverengi badiyi trikonun icine giydim egilip kalkarken sakata gelmeyeyim diye
badinin yaninda gözüken ayaklar oglumun ayaklari benim degil . pantalonun yanindaki kare seyde kombinime ait degil oglumun resim kitabi
bu da bu günlük benden çizmelerin rengi pek net çıkmamış biraz daha yeşilimsi duruyor ceviz yeşili gibi bide siyah kot giyeceim dar paça .
yine kombinler süper:asigim:
kuşum sende ekle ama yaaa ....
şu an kalkıp kombin etcek kafam bilem yok tutimmm
iyileşiyim değişik değişik eklicem sözzz
La Barbuto :mymeka:
Hemen bi kombin yapıp ekliyosun yohsam almam seni tüm tanrıça topiklerine ha :tomato:
Vefası eksik kanka seni sırnaşık şey