'Pembe Kombin'... KK Hanımlarının Moda Köşesi

bu da bu günlük benden çizmelerin rengi pek net çıkmamış biraz daha yeşilimsi duruyor ceviz yeşili gibi bide siyah kot giyeceim dar paça .

Son düzenleyen: Moderatör:
[selayım senin oğlunun resim kitabını yerim ben minicik aferin şimdiden başlasın güzel resimler yapmaya :KK1:
bluzün çok cücelmiş pantolon eminim çok hoş durmuştr üzerinde hemen bakıyorum Şeniz
hemende bakmisin canim benim yaa. sagol canim

selayım seni geçtimde şu ufaklığın ayaklarını yerim bennnnnnnnnn....
kombine gelince çok şk bebem çok beğendim hele bluzuna bittim

tesekkür ederim sari kartalim :KK1:

kanka biliyorum o pasajısırnaşık şey
göbekli bi adam vardı sahibiydi:CüvCüv:
bende sana aşıkım napçez kankaboshayallersmileŞeniz

:roflol: :roflol: Aynen o pasaj kanka sempatiksalakcinni

diğer zevkli kankamda eklemiş kombin:lepi:
annenin ellerine sağlık canohihoyyythırka kotlada süper olur:lepi:
büyük çanta favorim..rengide süper..o yüzden çantaya bayıldım:lepi:
minik küpelerini sevsinler:1hug: sülün gibi boyuna çok yakışır elbise çiçeğim:içelim:

:kedi: Uyy yirim seni yavrum Şeniz

aprilimmm yevrummm :asigim: aşk smile larına başlıyorum gene bak kaydirigubbakcemile3
elbise hırka çanta çok uyumlu :lepi:

Patişotam benim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Bugunun acilisini ben yapayim herkesler uyuyor heralde
canli görmek isteyenler icin bu kiyafetleri demin bugun ne giydin topiginede ekledim (reklamin iyisi kötüsü olmazmis :roflol: :roflol: :roflol: )
kahverengi badiyi trikonun icine giydim egilip kalkarken sakata gelmeyeyim diye :KK1:
badinin yaninda gözüken ayaklar oglumun ayaklari benim degil . pantalonun yanindaki kare seyde kombinime ait degil oglumun resim kitabi :KK1:

Kazağını ve oğluşunun minicig ayaklarını çok beğendim seloşum :asigim: sempatiksalakcinni hihoyyyt

bu da bu günlük benden çizmelerin rengi pek net çıkmamış biraz daha yeşilimsi duruyor ceviz yeşili gibi bide siyah kot giyeceim dar paça .

Canım botlar ve yelek çok hoşuma gitti boshayallersmile boshayallersmile

yaa varya kanka harbiden biz kardeşmiyik la, anana sor bakim köçükken ruhunda çinganelik varmıymış bizim oralardansın sen kesin :roflol: bugün amaçsız kk da pazar günümü geçirirken aklıma böyle bir topik açmak geldiydi, şu sıralar neler moda, ne nerde ne kadar, bişeyi nerden daha ucuza alırız, aldığımız bişeyi neyle giyebilirz falan fıstık... aynen bunları selayıma söyledim msnde ve didimki kanka bi topik açalımmı :smiley-cool: demez mi tanrıça açtı ben kombin bilem ekledim diye kafamçokkarıştı habarım yokkk tabi o ayrı mesele :dilcikar::dilcikar: hesabını ayrı ver :dilcikar: ve hemen atladım bura... :eek: pek hoş, pek güzel olmuş, gönlümdede bu yatıyordu.. aklinialirimsmilehayırlı olsun kankam olumunekankayizsmile yanlız eklediklerimizi nerden ve kaça aldık bunlarıda tüm kombinlerimizde yazalım olurmu yerimseniben bide biyerde kelepir bişeymi buldunuz, almayanı dövüyolarmı , o derecemiii hemen gelelim burda paylaşalım olarmı , bunlarda benim dilek ve şikayet kutusuna attıklarım kanka, sesli yazdım -tatlicadiarzu- kötükedihüso delikafadulden

La Barbuto :nazar: :mymeka:
Hemen bi kombin yapıp ekliyosun yohsam almam seni tüm tanrıça topiklerine ha :nazar: :tomato:

Vefası eksik kanka seni
sırnaşık şey

La Barbuto :nazar: :mymeka:
Hemen bi kombin yapıp ekliyosun yohsam almam seni tüm tanrıça topiklerine ha :nazar: :tomato:

Vefası eksik kanka seni
sırnaşık şey

haber viren olsaydı koca gün evde pc başında pazar keyfi yapcaaama, kombin depolardım bilgisayarıma :dilcikar::CüvCüv:

şimdik maskey yapcam, duş alcam, saç kurut , saç düzleştir işim çookk -tatlicadiarzu-

yarına eklerim belkim :1closedeyes:sempatiksalakcinni

aaaaaaaa benimde yeni haberim oluyor topikten
hayırlıı uğurlu güzel kombinli olsunnn kaydirigubbakcemile2

geceyeli papilerini merak ettim, daha detaylı görebilirmiyem acepa ??
elbiseyide pek anlamadım açıkçası :uhm:

elbisenin deteylarını bende göremedim valla gece yeli ama ayakkabıların göz alıcı görünüyor. bende yakın foto istiyom acilen:emir_bebek:

elbisemin fotosu var üstümdeyken hemen ne giydine ekliyiverem bari ayakkabılarımıda yakın çekeyim elbise ince askılı olduğu için üstüne bolero giydim

Son düzenleyen: Moderatör:
X