Pembe Koltukta 4.Hafta İlarzu Bizlerle...

Çiçek suratlım

zor ilişki olmadı mı ben napiim onu:)) :delphin:

zor olacak iniş çıkış olacak ki karşındakini deneysin bakalım sen kadar güçlü mü göresin dimi çieğim.

sen yanındaymış da uzaklık diyon a gözüm yaa

biz 6 saatlik yoldan bahsediyoz iki hafta bir görüşmelerden bahsediyoz ceylan gözlüm...

takma bu kadar keyfine bak sıkma kendini de O nu canısım. :güzinaplaarzu:

Yok canım bizim de aramızda 12 saat var.. 1,5 aydır ayrıyız.. yani birbirimize gidip gelmek için de zamanımız olmuyor maalesef..mafoldumben
Sağol kuzum tekrar
güzin abla muamelesi yaptıysam özür dilerim arkadaşlar.. sadece böyle bir tecrübesi olduğunu hatırladığımdan sormak istedim tekrar pardon

Songül ablaya tek cümle demişim sıralamışım dengesizliğe bak ya:)))

sor yavrucuğum hamile kalmamışsındır öpmeylen kuzum rahat ol:roflol::roflol:
hahah bende onu soracaktım şeyyy erkek arkadaşım göbeğime şey yaptıda acaba hamilemiyim:roflol::roflol::roflol:

Yok canım bizim de aramızda 12 saat var.. 1,5 aydır ayrıyız.. yani birbirimize gidip gelmek için de zamanımız olmuyor maalesef..mafoldumben
Sağol kuzum tekrar
güzin abla muamelesi yaptıysam özür dilerim arkadaşlar.. sadece böyle bir tecrübesi olduğunu hatırladığımdan sormak istedim tekrar pardon

kız aşka yaptık ge buraya ensesine vurduğum:mymeka:

ne rahatsız olacaz sohbet muhabbet komiklik şakalar:))))

olsun ciğerim bişey olmaz daha ateşli geçer kavuşmalar.

biz alimle hiç unutmam bi gün içmeye niyetlendik birimiz ist. diğerim,z bursa.

mesene kameraları açtık.. sanat müzüğü açtık aynı radyoları .. karşılıklı içiyoz biribirmize şarkılar söliyoz:)))) Allah ım ya aşk insanı çok yaratıcı yapıyor:roflol:

ilarzu bu güne kadar hiç konuşmamış olsakta çok tatlı çok sıcak buluyorum seni.denk geldiğim topiklerde yazdığın cevaplar hep pozitif oluşun samimiyetin çok hoş.
arkadaşların dostların çok şanslı onları her zaman dinleyebilecek ve her durumda gülümsetecek bir ilarzuları var. benim sorum yok arkadaşlar sormuş zaten sadece senin hakkındaki düşüncelerimi yazmak istedim. makyajlarında süper bu arada

ilarzu bu güne kadar hiç konuşmamış olsakta çok tatlı çok sıcak buluyorum seni.denk geldiğim topiklerde yazdığın cevaplar hep pozitif oluşun samimiyetin çok hoş.
arkadaşların dostların çok şanslı onları her zaman dinleyebilecek ve her durumda gülümsetecek bir ilarzuları var. benim sorum yok arkadaşlar sormuş zaten sadece senin hakkındaki düşüncelerimi yazmak istedim. makyajlarında süper bu arada

Çok teşekkür ederim böyle bi konu olmasaydı bu kadar çok sevildiğimi bilemeyecektim

özellikle lipglossu bana gıcık neyim sanıyordum:roflol: içinde kalmış duyguları açıkladı sevindim:roflol:

Böyle bi atraksiyonu akıl eden mavi arkdaşıma çok teşekkür ederim. İnsanın hakkındaki fikirleri bilmesi kadar güzel birşey olamaz. Çok teşekkür ederim:kedi:

canım benim bal peteğim güzel gözlüm elma yanaklaım kiraz dudaklım hayırlı uğurlu olsun koltuğun öpüyorum seniiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arzucuum canım benm kendine abzürt şeyler yapmayı düşündünmü canm gerçi sen her halnle güzelsin maşallahda ne biliim sçaları boyatmak kestirmek dövme ya da piercing yaptırmak gibi mesala sempatiksalakcinni

soruldu çiçek ablam:))

emme senin çok yoğun olduğu bilincinde olarak tekara kısa ve tek cümle ile cevaplayayım:

Aşktan doğan bir çocuk olduğum için.

Anamla babam maaşallah aliyle benden sevişkendirler. Elele falan gezerler birbirlerinin dondurmasını yalarlar :icecream:

Çoğu kez yatak odasının yerini göstermek veya hatırlatmak durumunda kalmışımdır.

maaşallah tatlım,
ehh tahmin ediyorduk da,birde tastik ettirelim dedik...
çook öptüm seni.
..Şeniz

arzucuum canım benm kendine abzürt şeyler yapmayı düşündünmü canm gerçi sen her halnle güzelsin maşallahda ne biliim sçaları boyatmak kestirmek dövme ya da piercing yaptırmak gibi mesala sempatiksalakcinni

güzel giyimlim endamına hayran kaldığım

beni ziyarete geldiğin için çok tişikkürler melekm

abzürt dediklerinin yazdıklarının dövme dışında hepsini yaptım zati.

belimdeki saçı lisede 4 cm kestirip okul gidince derse giren hoca sınıfımıza yeni gelen arkdaşımıza hoşgeldin diyorum gibi bi cümle kurdu zaar.

babam dahi tanımadı:)))

üniversite hayatımda da her eve gelişimde saçım bir renk idi. sarı, siyah, kızıl,kırmızı, çikolata,mavisiyah ne varsa...:))zemuszemus

en son cart kırmızıya boyattığımda otogarda önümden es geçen anama anneeee diye bağırdıydım... kadın yavrusunu tanımadı yaaa

20 sayfa okumuşum ee haliyle sorucak soru kalmadı ,

arzucum sana bir ömür boyu Alinle mutluluklar diliyorum belki bir gün ist-b.düzünde karşılaşırız :lepi:

Back