Pembe Koltukta 15. Hafta 'Barçman' bizlerle...

Kaçarmı hiç mahallenin Pardon kKNIN MUHTARISINsırnaşık şey
bu arada kitap polisiyePolisiye seviyorsan çok güzel:lepi:

sevgili barçmancığım,kkya ilk üye olduğun zaman yorumlarınla hemen dikkatimi çekmiştin. işte demiştim,ne dediğini bilen,Atatürkçü,çağdaş bir Türk kadını..
şöyle geriye baktım,benim soracağım çoğu şeyleri arkadaşlar sormuş....en beğendiğin oyuncu kim desem ,yabancılardan(erkek ,kadın) ve en çok seni etkileyen film... bu soruldumu acaba. gözümden kaçmamıştır umarım
bir soru daha,
geçmişe yolculuk yapıyor olsak hangi döneme gitmek ve kimle tanışmak isterdin

Son düzenleyen: Moderatör:
İşte benim KKdaki enlerimden biri gelmişŞeniz
öncelikle güzel sözlerin ve beni burada yalnız bırakmama nezaketini gösterdiğin için çok teşekkür ederimŞeniz
En beğendiğim oyuncu
RİCHARD GERE ve Mag ryan
Beni en çok etkileyen filmse DR Jivago
geçmişe yolculuk yapabilseydim
kesinlikle ATATÜRKle tanışmak isterdim
Tabiki savaşsız Cumhuriyetin kurulduğu dönemi tercih ederdim

sağol canım benim. benim için sen kkda olmazsa olmazlardansın.
her zaman seni burada görmek isterim ben...olmadığın an eksikliği hissedilen çok ender üyelerdensin ,benim için.
Richard ,ah Richard. adam yaşlandıkça yakışıklılığı artıyor..
Atatürkle tanışmak. keşke o şansımız olabilseydi.
sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkürler Barçmancığım

ah keşkee Şenizama geçmişe ikinci gitme hakkım olaydı
O zamanda 80 li yıllarda Richarla tanışmayı isterdim:asigim:

barçammmmmm nassın bebem herkes herşeyi sormuş zati ben çoğu kişinin bildiğinden daha fazlasını biliyorum dermişimmmmmmmmm.....bebem ne sorsam sana düşündüm taşındım şu yalancı krem karamelin tarifini bi daha yolasana dermişimmm bunuda dedim say...hahahahah bebem şu okul olayını açsana kaç yaşında bitirdin kaç üniveriste ve derece sende beni etkileyen bunlar olmuştu okul takıntım var ya bilirsin herkescikler örnek alsın okumanın yaşı yok diye =)

Uyy canımıniçi Sevduuğum gelmişŞeniz
Bebem doğru valla hakkımda en çok şey bilenlerden birisin:lepi:
Liseyi bitiririr bitirmez evlendiğim için üniversite eğitimini
40 yaşından sonra yapabildim:çok üzgünüm:
Sınavlara girip Açıköğretim Halkla ilişkileri
10000 kişi içinde 3.cü olarak bitirdim
Üniversite dekanı tarafından Eskişehire davet edilip kep giyme ve derece törenine katıldım
Sonra dikey geçiş yaparak İşletme bölümünü 3 yılda 100000 kişi içinde ilk 20 ye girerek bitirdim
İkinci törene davet edildim ama gidemedimyerimseniben
Kaçıncı olduğumu bilemiyorum

hey yavrummmm beeee olay budur başkada bişey demiyorum.....azimli ,zararsız hırslı , güzel evinden ,bahçenden ve ne giydin görelimde tescillettirdiğin karelerindende bilindiği üzere hamarat ve zevkli hatunsun vardır elbette bir kusurun ama onuda enişte düşünsün hahahhahahha=)ben bu güzel hallerini biliyor ve seviyorummmmopuyorumnanaktan

SAĞOLASIN BEBEM
Olmazmı vardır elbet kusurlarım
Şu anda sana Orhan Gencebaydan
Hatasız kul olmaaaz
Hatamla sev beniiiiii
Şarkısını söylüyorum:roflol:
Bende seniseviyorum melek yüzlüm güzel casminimyerimseniben

Kaçarmı hiç mahallenin Pardon kKNIN MUHTARISINsırnaşık şey
bu arada kitap polisiyePolisiye seviyorsan çok güzel:lepi:
ablam bende bu özelliğimi yeni keşfettim
ama sevdiklerimin muhtarıyım
Şeniz
Hayır yapmadım ablacığım
Ama kk kart alıp kızardımopuyorumnanaktan
:enbuyukkk::enbuyukkk:
Bu akşamki menümüz
Oğluşumun verdiği liste üzerine
Tarhana çorbası, inegöl köfte , şehriyeli pilav, zeytinyağlı barbunya
vE BURANIN meşhur lorlu baklavası(Ama o hazır ben yapmadım)

oooomenü zenginmişcokacimcoook
lorlu baklava haaa :uhm::uhm:
afiyet olsun ablam

aslııı duy sesimi:gitme::gitme:
dersime iyi çalışamamışım:gitme:
en önemli maddeyi atlamışımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
casmin hatunu sen harbi benden daha çok tanıyon ablamıalsanaalsanasmile
ablam seni dahada bi sevdim:asigim:
sen bizlere azmin örneğisin ablam:hooray::hooray:
ayakta alkışlıyom ablam senialkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Lokumum nasıl gidiyor çok sıkıştırmıyorlar seni demi :roflol: buraya oturan herkese böle yapıyorlar işte :dance: acayip elektrik veriyorlar ona göree kaydirigubbakcemile5

Barçman ablacım sizi bu koltukta görmek çok güzel o yüzden öncelikle kendime çok teşekkür ediyorum vereliniortak
ben sizin esprili yönünüze de hayranım ayrıca ve bu konuda "flah flash üyelerimizin son dakika haberleri" geyik bölümündeki senaryolarınızı tek geçerim. süpersiniz süprizzzzz
ben de sizin bu yönünüze hitap eden sorular sormak istiyorum nacizane

hele bakın gizli servisten elime ne belgeler geçti

meğer sitemizin 2 güzide bayanı hatıra fotoğrafı çektirmişler
hımm sayın Barman şu resimdeki hoş bayanlardan hangisi siz, hangisi ank ablamız acaba ve bu bayanlar nereye bakıyor aklinialirimsmile

sitemizin incişi Barçman ablacım bizzat bu koltukta kendi evininizin işini kendinizin yaptığınızı söylemiştiniz
inanmıyorum o da ne sayın seyirciler

meğersem Barçman ablamız evinde çocuk işçi çalıştırırmış kaydirigubbakcemile bu konuda ne diyeceksiniz çok merak ediyorum

sayın Barçman

bize verilen bir bilgiye göre "karpuz kabuğundan donlar yapmak" adlı koleksiyonunuzu oluştururken
yönetmenimiz Ahmet Uluçayın "karpuz kabuğundan gemiler yapmak" filminden etkilendiğinizi ve telif için size dava açacağını öğrendik.
Kendinizi nasul savunacaksınız

size bu koltukta o kadar güzelliğinizin sırrı soruldu politik cevaplarla geçiştirip özellikle güzellik sırrınızı vermek istemediniz bayanssulusmile
ama kk kadınlarından hiç birşey kaçmaz

meğer güzelliğinizin sırrı her sabah bu şekilde kendinize bakıp, ne kadan mikemmelim diyerek pozitif düşünce sistemiyle güzelliğinize güzellik katmakmış gamyoncuiremsu
deliller ortada, artık itiraz etmeyeceksiniz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…