Kaçarmı hiç mahallenin Pardon kKNIN MUHTARISINsırnaşık şeybende gitmiştim çok başarılıydı
hele son sahnesinde nasıl ağladımmafoldumben
CADIARZUCADIARZU
accık araştırayım kitabı
oooo aslı geç kaldın kız duymakla
bak bana benden bişee kaçıyomuu:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Hayır yapmadım ablacığımkk da hiç editörlük yaptınmı
nickin hiç yeşil oldumuuu
Bu akşamki menümüzakşama ne yemek varcokacimcoook
İşte benim KKdaki enlerimden biri gelmişŞenizsevgili barçmancığım,kkya ilk üye olduğun zaman yorumlarınla hemen dikkatimi çekmiştin. işte demiştim,ne dediğini bilen,Atatürkçü,çağdaş bir Türk kadını..
şöyle geriye baktım,benim soracağım çoğu şeyleri arkadaşlar sormuş....enbeğendiğin oyuncu kim desem ,yabancılardan(erkek ,kadın) ve en çok seni etkileyen film... bu soruldumu acaba. gözümden kaçmamıştır umarım
bir soru daha,
geleceğe yolculuk yapıyor olsak hangi döneme gitmek ve kimle tanışmak isterdinh
İşte benim KKdaki enlerimden biri gelmişŞeniz
öncelikle güzel sözlerin ve beni burada yalnız bırakmama nezaketini gösterdiğin için çok teşekkür ederimŞeniz
En beğendiğim oyuncu
RİCHARD GERE ve Mag ryan
Beni en çok etkileyen filmse DR Jivago
geçmişe yolculuk yapabilseydim
kesinlikle ATATÜRKle tanışmak isterdim
Tabiki savaşsız Cumhuriyetin kurulduğu dönemi tercih ederdim
ah keşkee Şenizama geçmişe ikinci gitme hakkım olaydısağol canım benim. benim için sen kkda olmazsa olmazlardansın.
her zaman seni burada görmek isterim ben...olmadığın an eksikliği hissedilen çok ender üyelerdensin ,benim için.
Richard ,ah Richard. adam yaşlandıkça yakışıklılığı artıyor..
Atatürkle tanışmak. keşke o şansımız olabilseydi.
sorularıma cevap verdiğin için çok teşekkürler Barçmancığım
Uyy canımıniçi Sevduuğum gelmişŞenizbarçammmmmm nassın bebem herkes herşeyi sormuş zati ben çoğu kişinin bildiğinden daha fazlasını biliyorum dermişimmmmmmmmm.....bebem ne sorsam sana düşündüm taşındım şu yalancı krem karamelin tarifini bi daha yolasana dermişimmm bunuda dedim say...hahahahah bebem şu okul olayını açsana kaç yaşında bitirdin kaç üniveriste ve derece sende beni etkileyen bunlar olmuştu okul takıntım var ya bilirsin herkescikler örnek alsın okumanın yaşı yok diye =)
Uyy canımıniçi Sevduuğum gelmişŞeniz
Bebem doğru valla hakkımda en çok şey bilenlerden birisin:lepi:
Liseyi bitiririr bitirmez evlendiğim için üniversite eğitimini
40 yaşından sonra yapabildim:çok üzgünüm:
Sınavlara girip Açıköğretim Halkla ilişkileri
10000 kişi içinde 3.cü olarak bitirdim
Üniversite dekanı tarafından Eskişehire davet edilip kep giyme ve derece törenine katıldım
Sonra dikey geçiş yaparak İşletme bölümünü 3 yılda 100000 kişi içinde ilk 20 ye girerek bitirdim
İkinci törene davet edildim ama gidemedimyerimseniben
Kaçıncı olduğumu bilemiyorum
SAĞOLASIN BEBEMhey yavrummmm beeee olay budur başkada bişey demiyorum.....azimli ,zararsız hırslı , güzel evinden ,bahçenden ve ne giydin görelimde tescillettirdiğin karelerindende bilindiği üzere hamarat ve zevkli hatunsun vardır elbette bir kusurun ama onuda enişte düşünsün hahahhahahha=)ben bu güzel hallerini biliyor ve seviyorummmmopuyorumnanaktan
ablam bende bu özelliğimi yeni keşfettimKaçarmı hiç mahallenin Pardon kKNIN MUHTARISINsırnaşık şey
bu arada kitap polisiyePolisiye seviyorsan çok güzel:lepi:
:enbuyukkk::enbuyukkk:Hayır yapmadım ablacığım
Ama kk kart alıp kızardımopuyorumnanaktan
Bu akşamki menümüz
Oğluşumun verdiği liste üzerine
Tarhana çorbası, inegöl köfte , şehriyeli pilav, zeytinyağlı barbunya
vE BURANIN meşhur lorlu baklavası(Ama o hazır ben yapmadım)
Üniversite dekanı tarafından Eskişehire davet edilip kep giyme ve derece törenine katıldım
Sonra dikey geçiş yaparak İşletme bölümünü 3 yılda 100000 kişi içinde ilk 20 ye girerek bitirdim