Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barçman ablacım sizi bu koltukta görmek çok güzel o yüzden öncelikle kendime çok teşekkür ediyorum vereliniortak
ben sizin esprili yönünüze de hayranım ayrıca ve bu konuda "flah flash üyelerimizin son dakika haberleri" geyik bölümündeki senaryolarınızı tek geçerim. süpersiniz süprizzzzz
ben de sizin bu yönünüze hitap eden sorular sormak istiyorum nacizane
hele bakın gizli servisten elime ne belgeler geçti
meğer sitemizin 2 güzide bayanı hatıra fotoğrafı çektirmişler
hımm sayın Barman şu resimdeki hoş bayanlardan hangisi siz, hangisi ank ablamız acaba ve bu bayanlar nereye bakıyor aklinialirimsmile
Barçman ablacım vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, zahmet vermemişimdir umarım a.s.
son olarak benim için ank ablamla çektirdiğiniz resminizi imzalar mısınız Şeniz
İyi gidiyor fıstığım
Buranın elektrikli sandalyeden farkı yokmuş:roflol:
Hele bir sıkıştırsınlar öttürürüm onlarıdelikafadulden
Ay bu hatunlardan hiçbiri ben değilim
Bunlar ankım ve Mentalistim
Ben değilim çünkü
Birincisi ben çirkin bir ördek yavrusuyum
Bu hanımlar çok güzel
İkincisi şişkonun tekiyim
Bu hanımlar dal gibi
üçüncüsü burnumu karıştırmadığım bir tane bile foto bulamazsın:roflol:
Sağol canımŞeniz:)ne kadar çok seveniniz var..
ablacığım söke de sıkılmıyor musunuz? hadi bi yere kaçalım dediğinizde nerelere gidiyorsunuz?
birde kocaman eviniz var temizliğiyle nasıl başediyorsunuz?
Uyy kardeşciğimŞenizUyy:asigim:
Ablacığısı..Şeniz
Bencede gelsinBarçommm bu niko flaşa gelirse varya tozu dumana katar deyim sana sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile nikoooo çıbık gel canım flaşa kaydirigubbakcemile
Barçman Ablamızı az da olsa tanıyabildikçok teşekkür ediyoruz kendimize...
Şimdi sırada yeni bir başlıkla yenibir hafta...
Buyrun!!!!!!!
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/385612-pembe-koltukta-final-heyecaniiii-herkes-ankete-hadi.html
Ay bu hatunlardan hiçbiri ben değilim
Bunlar ankım ve Mentalistim
Ben değilim çünkü
Birincisi ben çirkin bir ördek yavrusuyum
Bu hanımlar çok güzel
İkincisi şişkonun tekiyim
Bu hanımlar dal gibi
üçüncüsü burnumu karıştırmadığım bir tane bile foto bulamazsın:roflol:
Çocukişçi ne kelime çocuk işçiler sürüsü çalıştırıyorum
Ben bütün gün yan gelip yatıyorum
Bütün işi onlar yapıyordelikafadulden
AAAA külliyen yalan ayol
Kınıyorum bu tip haberleriklava:
Ben bu karpuz donları D@ĞÇİÇEĞİM için üretiyorum
Kendisi tam bir karpuz delisidir
Hatta karpuz denilince akla gelen tek isimdir desem abartmamış olurum
Maksat çiçeğim mutlu olsun:sm_cool:
Ee NE YAPACAKSIN ANACIM
küresel ısınma denilen birşey var değilmi Hepimiz bukonuda üzerimize düşeni yapmalıyız
Birde şu sık yıkanma huyumdan vazgeçebilsem
en son mayıs ın 15 inde yıkandımkaydirigubbakcemile2
Buda yine su tasarrufu çalışmalarımdan birisi:lepi:
daha bu dalda aldığım iki madalyamı söylemedim
birincisi klozetdeki arıtım aleti
klozetin içindeki atıkları arıtıp içme suyu haline getiriyor
ikincisi
Triplex duş aleti
aynı anda 3 kişi duş alabiliyor böylece fazla su harcanmıyor
Ama ben burada bu dahiyane fikirlerimle harcanıyorummafoldumben
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Ben seni şimdi imzalayacağım dur senkaydirigubbakcemile
Nikoncan ALLAH CEZANI VERECEK( bunu İbrahim tatlıses edasıyla söylüyorum)
Ablacığım senden süper bir flaşçı olurŞeniz
Seni çıbık acilen Flaş Flaş topiğine bekliyorumŞeniz
estağfirullah ablacım o sizin güzel bakış açınız yerimseniben şimdi nasılsınız ameliyattan memnun kaldınız mı Şeniz:roflol::roflol:kesinlikle Tatlı bir kaçık bu Nikoncan
Ama o kadar hatırnaz bir kızki anlatamamyerimseniben
he hemen sana rüşvet verdiğimi belli et :mymeka: ben de çok seviyum aslıyı ah bir de beni sevmesi için rüşvet almasa sırnaşık şeyevet yaaa benımde enlerımden nıkoncann valla pek bi seviim onuuu :kedi:Şeniz
imzam senin elinden olsun ablacım aklinialirimsmilekızzz niko bakma sen barçoya zaten fıstık gibi hatun opuyorumnanaktan
ben deyim sana öndeki ben arkadaki barçommmm olumunekankayizsmile
sarıp sarmaladı beni bölee kaydirigubbakcemile
ben imzalayımmmm nikomucum
sana özel imza atacam ona göre sempatiksalakcinni
iyi demi lokumum öttür sen onları sempatiksalakcinni
yok canım tevazu gösteriyon sende
unuttunmu beyaz çoraplarımızla özel çektirmiştik resimi kaydirigubbakcemile
yok ablacım o kadar zorlandım ki hiç kolay değilmiş sırnaşık şeyBarçommm bu niko flaşa gelirse varya tozu dumana katar deyim sana sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile nikoooo çıbık gel canım flaşa kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
demek çok sık yıkanıyorsunuz, geberdim sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey süpersiniz hakkaten :roflol: :roflol::roflol::roflol:
sayın Barçmanbunu söylemek bana düşmez ama güzel olduğunuz kadar zekisiniz de
barçman ablacım nereye gidiyorsunuz daha karpuz kesecidik sempatiksalakcinni
flaş flaş bölümünü hazırladığınız o zamanlarda ben de size yakalanmayı çok isterdim sırnaşık şey
benim için de bir tane senaryo yapar mısınız :lepi:
o zamanlar böyle bir bölüm açmak nerden aklınıza geldi, eminim çok eğlenmişsinizdir :dance:
estağfirullah ablacım o sizin güzel bakış açınız yerimseniben şimdi nasılsınız ameliyattan memnun kaldınız mı Şeniz
he hemen sana rüşvet verdiğimi belli et :mymeka: ben de çok seviyum aslıyı ah bir de beni sevmesi için rüşvet almasa sırnaşık şey
imzam senin elinden olsun ablacım aklinialirimsmile
çok fıstık hatunlarsınız çook sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol:
yok ablacım o kadar zorlandım ki hiç kolay değilmiş sırnaşık şey
gerçekten resim bulmakta çok zorlandım gugıl amcaya ne sorduysam istediğim gibi resimler bulamadım delikafadulden
halbuki biz türk milletine has ne ilginç ve komik fotolar var ama bulamadım :mymeka:
barçman ablacım bu enerjiniz ve neşe yeteneğiniz asla kaybolmasın sizi içten güzelleştirmeye devam etsin Şeniz
KKya renk veren özel insanlardansınız, hele o menşur mutfak kapısı pozlarınız yok mu :lepi:
yeni üyeyken ben sizi pijama topikinde tanımıştım sositososito hastayım sizin meşhur mutfak kapısı pozlarınıza ve pijamalarınıza delikafadulden
hatta derdim bu kızlar bu kıza niye abla diyip duruyor :roflol: tanımayan yok heralde kim acaba bu diyordum olumunekankayizsmile ne güzel topikti keşke devam etseydi :a015: hey gidi günler kaydirigubbakcemile
AAAA külliyen yalan ayol
Kınıyorum bu tip haberleriklava:
Ben bu karpuz donları D@ĞÇİÇEĞİM için üretiyorum
Kendisi tam bir karpuz delisidir
Hatta karpuz denilince akla gelen tek isimdir desem abartmamış olurum
Maksat çiçeğim mutlu olsun:sm_cool:
Canım beniimm..yetiştiğim için nasıl sevindim anlatamam.ŞenizBen soru sormayacağım ama benim söylemek istediklerim sadece düşüncelerim.KK da başlayan arkdaşlığımız ve sonrasında dostluğumuz..a.s. bozulmadan süren bağımız..İncitanem seni tanıdığım..senin gibi bir dostum olduğu için gerçekten çok mutluyum.a.sİnşallah seninlede bir gün karşılıklı bir kahve içme şansımız olacaktır.olumunekankayizsmile Buna yürekten inanıyorum. iyiki varsın..seni seviyorum bitanesi opuyorumnanaktan
Pastamızıda getirdim..en güzeli burada hep birlikte yemek:1hug: opuyorumnanaktan
Canım benim bende seni tanıdığıma çok mutlu oldumkk ya cok ugramiyorum artik, ama öylesi bakinirken konuyu görünce yazmamak olmazdi....
sevgili barcman abla,
seninle tanisma firsati bulduk, bizi evinde cok güzel agirladin. hersey icin tesekkürler yeniden.(ne dedikodu edip cekisidirdik ama herkesi):hulya:
benim sorum yok, gercekden cok güzel ve bakimli bir hanimsin, esin ve cocuklarinla sana uzun mutlu bir hayat dilerim.
simdiden bayramini kutlar ellerinden öperim. tekrar görüsmek dilegiyle sevgiler....:asigim::enbuyukkk: