Pembe Koltukta 15. Hafta 'Barçman' bizlerle...

ayburcumm iyi terletmişsin barçman ablayı:)güzle sorular..merakla okuyorum bende cevapları..

Ohhhhh ne güzel ya inşallah bir gün bir yerlede karşılarız zaten bekliyoz senide buraya biliyon .. hihoyyyt opuyorumnanaktan
Karpuz yiyecez karşılıklı bir gün betüşde primaları getiriyor nasılsa esmerimle bana sempatiksalakcinni sinem de abajurlarıyla gelir oyyyy ne güzel olur yaaa . delikafadulden
Yok öle kurtuluş bizden her zaman beraberce tatil yapacaz inşallah lokumum .... :lepi:
Toplanırız menapozlu hatunlar olarak otururuz bahçende çay kahve keyfi yaparız artık :lepi:

süper olur fıstığım:lepi::lepi:

kaç yıldır sökedesiniz
eşinizin işinden ötürümü
sakin hayatı sevdiğinizden ötürümü sökedesiniz
:kedi:
Bu soru araya sıkışmış
Görmemişim:roflol:
20 yıldır Sökedeyiz
Eşim büyük şehirlerdeki hengameden hoşlanmıyor tayin için hem denize yakın hemde anadolu lisesi olan bir yer ararken Sökeye karar verdik(Büyük oğlumuz o zamanlar Anadolu Lisesinde okuyordu)

Offfffff hemen geliyoz o zaman börülcede isterim ama yerimseniben nazlıcan ne yapıyor yaaa ..:lepi:
OOO istediğn börülce olsun sen yeterki gel Ben sana ne istersen yaparım:lepi:
Nazlıcan iyi dün Gizmoyla Cicoşu yıkamıştım
Bütün gün onlarla oynadı

OOO istediğn börülce olsun sen yeterki gel Ben sana ne istersen yaparım:lepi:
Nazlıcan iyi dün Gizmoyla Cicoşu yıkamıştım
Bütün gün onlarla oynadı

bak öle ağır misafir filan değilim zaten peynir ekmekte versen yerim yani ama çayyyyy mutlaka olacak yanındada cigaramız tüttürürüz artık anam yerim ben onları ya çok şekerler hepside ...:lepi:

bak öle ağır misafir filan değilim zaten peynir ekmekte versen yerim yani ama çayyyyy mutlaka olacak yanındada cigaramız tüttürürüz artık anam yerim ben onları ya çok şekerler hepside ...:lepi:

Ben sana çiğ börek bile yaparım aşkuumŞeniz
nargilede alsammı Cigara kesermi bizi o gün
:roflol:

nargileyi denemedim yahu boğulmam demi sempatiksalakcinni sen en iyisi puro neyim al bize sinemle ancak yeter :roflol: :roflol:bize çiğ börek iyi fikir severim ...:lepi:

Valla nargileyi bende hiç denemedim
Boğulabiliriz:roflol:
Tamam listeye çiğ börek ve havana puroda ekliyorum:lepi:

ohh ne güzel kaynatmısınız ablacım bayanssulusmile

kkda en cok benı sevıyo barcman ablam kızlar kıskanmayınn sorunun cvbı bende gizliydiikaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel kaynatmısınız ablacım bayanssulusmile

kkda en cok benı sevıyo barcman ablam kızlar kıskanmayınn sorunun cvbı bende gizliydiikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: alemsin
Çok tatlısın senide sevmeye başladımŞeniz
ama daha en çok mertebesine kavuşamadın:roflol:

:roflol::roflol: alemsin
Çok tatlısın senide sevmeye başladımŞeniz
ama daha en çok mertebesine kavuşamadın:roflol:

:dilcikar::dilcikar:demek öle abla hee ınsan burda bar caktırmaz yanii:roflol::roflol:öle olmasada ölederdicok acık sözlüsün:roflol::roflol::roflol:neyse o mertbeye ulasmak dilegiyle bende seytan tüyü neyim var öle diyılerrr:asigim::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: Öyledeğilken öyle deme gibi bir kabiliyetim yok
Onun için benden oyuncu filan olmaz:roflol:
Vücut tüyüm az ama şeytan tüyüm gani ganiiivereliniortak

tahmin etmiştim görmediğiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çokta güzel bir yere karar vermişsiniz vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…