aslııı duy sesimi:gitme::gitme:
dersime iyi çalışamamışım:gitme:
en önemli maddeyi atlamışımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
casmin hatunu sen harbi benden daha çok tanıyon ablamıalsanaalsanasmile
ablam seni dahada bi sevdim:asigim:
sen bizlere azmin örneğisin ablam:hooray::hooray:
ayakta alkışlıyom ablam senialkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
İyi gidiyor fıstığımLokumum nasıl gidiyor çok sıkıştırmıyorlar seni demi :roflol: buraya oturan herkese böle yapıyorlar işte :dance: acayip elektrik veriyorlar ona göree kaydirigubbakcemile5
Ay bu hatunlardan hiçbiri ben değilimBarçman ablacım sizi bu koltukta görmek çok güzel o yüzden öncelikle kendime çok teşekkür ediyorum vereliniortak
ben sizin esprili yönünüze de hayranım ayrıca ve bu konuda "flah flash üyelerimizin son dakika haberleri" geyik bölümündeki senaryolarınızı tek geçerim. süpersiniz süprizzzzz
ben de sizin bu yönünüze hitap eden sorular sormak istiyorum nacizane
hele bakın gizli servisten elime ne belgeler geçti
meğer sitemizin 2 güzide bayanı hatıra fotoğrafı çektirmişler
hımm sayın Barman şu resimdeki hoş bayanlardan hangisi siz, hangisi ank ablamız acabave bu bayanlar nereye bakıyor aklinialirimsmile
Çocukişçi ne kelime çocuk işçiler sürüsü çalıştırıyorumsitemizin incişi Barçman ablacım bizzat bu koltukta kendi evininizin işini kendinizin yaptığınızı söylemiştiniz
inanmıyorum o da ne sayın seyirciler
meğersem Barçman ablamız evinde çocuk işçi çalıştırırmış kaydirigubbakcemile bu konuda ne diyeceksiniz çok merak ediyorum
AAAA külliyen yalan ayolsayın Barçman
bize verilen bir bilgiye göre "karpuz kabuğundan donlar yapmak" adlı koleksiyonunuzu oluştururken
yönetmenimiz Ahmet Uluçayın "karpuz kabuğundan gemiler yapmak" filminden etkilendiğinizi ve telif için size dava açacağını öğrendik.
Kendinizi nasul savunacaksınız
Ee NE YAPACAKSIN ANACIMbarçman ablacım gelecek nesillerimizin susuz kalmaması için,
tasarruf tedbiri olarak bulaşıklarınızı önce köpişinize temizletip zemuszemus
sonra bulaşıklar yıkanıyorken köpeğinizi de bulaşıklarla beraber yıkıyormuşsunuz zemuszemus
ne kadan alçak gönüllüsünüz halbuki böyle bir şeyi gizlemeseniz siz yılın tüketicisi seçilirdiniz :hooray:
bu mütevaziliğiniz için neler demek istersiniz sempatiksalakcinni ve böyle su tasarrufu yapmak nerden aklınıza geldi :hulya:
Buda yine su tasarrufu çalışmalarımdan birisi:lepi:barçman ablacım
bir zamanlar en iyi mucit yarışmasında bu icadınızla yarışma birincisi olmuşsunuz :1closedeyes:
ben biraz teknoloji özürlüyüm :uhm: bana bu icadınızı anlatır mısınız, ne işe yarıyor bu alet fisfisfis
Ben seni şimdi imzalayacağım dur senkaydirigubbakcemileBarçman ablacım vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, zahmet vermemişimdir umarım a.s.
son olarak benim için ank ablamla çektirdiğiniz resminizi imzalar mısınız Şeniz
aslııı duy sesimi:gitme::gitme:
dersime iyi çalışamamışım:gitme:
en önemli maddeyi atlamışımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
casmin hatunu sen harbi benden daha çok tanıyon ablamıalsanaalsanasmile
ablam seni dahada bi sevdim:asigim:
sen bizlere azmin örneğisin ablam:hooray::hooray:
ayakta alkışlıyom ablam senialkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
İyi gidiyor fıstığım
Buranın elektrikli sandalyeden farkı yokmuş:roflol:
Hele bir sıkıştırsınlar öttürürüm onlarıdelikafadulden
Ben seni şimdi imzalayacağım dur senkaydirigubbakcemile
Nikoncan ALLAH CEZANI VERECEK( bunu İbrahim tatlıses edasıyla söylüyorum)
Ablacığım senden süper bir flaşçı olurŞeniz
Seni çıbık acilen Flaş Flaş topiğine bekliyorumŞeniz
ablacğım en sevdiğin ilgiyle dinlediğin ses sanatçısı varmı?
duydum sesımı yafrim dün o bagıran senmıydın:roflol:yasakkelime:roflollur o kadar kusum her insan da o kadar kusur ama bundan sonra ii calıs derslerıne kafana patlatmıyım:mymeka::roflol:
ablam valla öttürürsün sen ohaoldumsmile
nıkon ablacım bu foto makinesi gibi kendıde zaten nıckını alırken ondan esınlenmısss :roflol::roflol:allahımın delisi bu ama tatlı delisi