Pembe Koltuk...

ben tahmin ediyorum kimin olacagını ama hazırlayayım şimdiden sorumu şöyle can alıcı , entrika dolu , ateşli bir soru olsun:jeyyar:
akannehir
Pembe koltuk pazartesi günü 2.haftasına girecek :enbuyukkk:

2.haftada görmek istediğiniz üyemizi özel mesajla bildirirseniz,belki de sizin istediğiniz üye oturabilir çok oy alırsa...

Evet 2.haftaya son 2 gün :hooray:

ilk iki haftayı kaçırdım galiba

3. hafta ne zaman başlıyorohaoldumsmile

Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif
bayanssulusmile

detaylı bilgi:
170d985308aaf568a45ddec75add25d6.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363826-gelin-makyaji-yarismasi-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html

noivasmagiagifs78.gif

merhabalar daha önceden yazmıştım fakat herkes birbirini tanıdığından biraz ezik hissettim şuanda kendimi kaydirigubbakcemile3
3. hafta ne zaman başlıyor bende aday olmak istiyorum sanırsam :) :) :hulya:

merhabalar daha önceden yazmıştım fakat herkes birbirini tanıdığından biraz ezik hissettim şuanda kendimi kaydirigubbakcemile3
3. hafta ne zaman başlıyor bende aday olmak istiyorum sanırsam :) :) :hulya:

3.haftamız bu pazar günü yapılacak anketten sonra başlayacak yani pazartesi günü yerimseniben

Bizzat kendinizi aday gösteremezsiniz o yüzden forumdan merak ettiğiniz bir üyeyi bana özel mesajla bildirmekle başlayabilirsiniz işe yerimseniben

aaa benim anca haberim oluyor bu anketten çok güzel bir anket pembe gazete mi ne öyle bişey de vardı önceden sanırsam:))) çok harika bi yarışma olmuş eccinniliyi kaçırmışım çoh üzüldüm yaaaww:((((((

Kızlar pembe koltukta görmek ve soru sorup yakından tanımak istediğiniz kişiyi bana özel mesajla bildirin opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Anketi bu akşam hazırlarım muhtemelen...kaydirigubbakcemile5

akşamı bekleme bacı aç artıkım yaw valla kalkamıom oylama yapmadan pc nın basından daaa ütü neyim yapcem hade

ya ben daha önce buraya hiç bakmamıştım kimler oturdu kimler kaldı bilmedğim için yorum yapamıorum ama kim olursa olosun soracak çok sorum var hehe bende adayımmmm:D

ben de adayım ulennn ..bizim topictekiler oyunuzu bana vermezseniz kırk gün kırk gece uğraşırım sizinle hee ona göre attırmayın tepemi :roflol:

Back