Pembe Koltuk...

çok güzel bir topik olmuş ama ayrıntıları daha ogrenemedım
hemen gecmıse donup,okuyorumm
hayırlı olsunn

Henüz özel msj göndercek kadar bile mazim yok kk da.Ayrıca merak edecek kadar kimseyi tanımadığıma göre benim açık oyum O.........Mavi.........O ye madem konu sahibi

Tamam saolun...

Özel mesaj yerine kabul ettim

Özel mesajlar sonucu yarın anket açacağım zaten..Yarına kadar gelen özel mesajlar sonucunda adı talep edilen üyeler seçenek olacak ankette.

Anket sonucuna göre de pembe koltuğumuza bu hafta kimin oturacağına karar vereceğiz.

Ve onu yakından tanımak için sorular soracağız ...

hmm süper fikir bende bi gün oturayım bari koltuğa.hemen attım mesaj gerçi merak ettiğim o kaaaa çok üye varki

bende yolladım mavicim özel mesaj pembe koltukta görmek istediğim kişiyi...inşallah bir gün banada oturmak nasip olur...tabi ki elektrikli değilse

selayhusum buralarda gezınıyorsun demekk hımmmm:)))
ayy herkescıkler otursun,herkesi tanıyalım,kaynaşalım:)

selayhusum buralarda gezınıyorsun demekk hımmmm:)))
ayy herkescıkler otursun,herkesi tanıyalım,kaynaşalım:)

kuzum ben oturunca o koltuğa bana damla sakızlı türk kahvesi yaparsın artıkın pembe koltuğa oturmuşuz şurda kahvesiz olmaz ha birde elektriksiz sorular alayım lütfen

Canım yalnız bu konu için ayrı bir bölüm olması gerekir sanırım. Çünkü hem seçilecek üyeler için (oylama), hem de seçilen kişilere ait soru sorulacak alan için, ayrı konular açılması gerekebilir. Hatta seçim için tarih aralığı verilebilir. Şu tarih aralığındaki oylamada ki kişiler şunlar filan diye. Şu kişiye ait konu diye. Bu alt konuları açmak gerekirse, ayrı bir -pembe koltuk-alan gerekir o zaman. Tek bir sayfa içinde nasıl olur sence.

Şimdi curly ye mesaj attım canım ben zaten...

Bu konu altında olmayacak...

Her hafta anket açmam gerekiyor çünkü...

Anketler ayrı ayrı konular halinde,pembe koltukta oturan kişilere sorulan sorular ise tek bir başlık altında toplanması gerek.

Umarım curly bir fikir verir

Kızlar curly e mesaj attım..

Ayrı bir bölüm bu olay için çok ama çok iyi olur zannımca...

Talep çok olduğu sürece curly teklifime evet diyebilir..

Talep var dimi sizden :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…