Pembe Koltuk...

Kuzular kurallar şu şekilde...

-Bir üye bir mesajında yalnız bir soru sorabilir.

-Konular aşırı özel,koltukta oturanı rahatsız rencide edecek derecede olmayacak.

-Koltuk sahibi istemediği soruya cevap veremediğini belirtebilecek.

-Röportaj 1 haftalık olacak.1 hafta sonunda gene oy birliğiyle koltuğa oturabilecek 2 .üyemizi seçeceğiz.

-Üyeleri neye göre belirlediğimi de hemen belirteyim.Forumda aktif olan üyelerimizden oylama listeme koyacağım ve buraya yazacağım.

Kafanıza takılan birşey var mı...

Birkaç üyeyi belirledim mesela bakın...

EcinniliBarones
KiymiziAba
denizbaris
Çenebaz
TatLiGaci
Barçman

Bunlar olabilir...Sizin seçeneklerde olmasını istediğiniz üyeler varsa belirtin lütfen...

Soru sayısı kısıtlı değil kuzum...

İsteyen istediği kadar sorabilir.

Bir mesajda bir tane sosulsun ki seçilen üyemizin kafası allak bullak olmasın :1hug:

Bu akşam bir anket düzenlerim...Seçeriz kimin bu hafta pembe koltuğa oturacağını olur mu canlarım :içelim:
güzel fikirsempatiksalakcinni
ozel olursa daha heycanli oluraklinialirimsmile
delikafadulden
güzel fikir tebrik ederim aklinialirimsmile yalnız sorular çok özel olmasın kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5

Kuzularım oturacağınız pembe koltuk bu işte :kahve:

ben oyumu bana veriyorum

koltuk süpermiş

elektrikli değildir umarım:lepi:

kurallar çok iyi olmuş canım kaydirigubbakcemile bencede merak edilen ve aktif üyeler olması mantıklı :lepi:

Kızlar istediğiniz üyeleri söyleyin ona göre br anket oluşturacağım...

Ama şunu da belirteyim ki sadece 10 kişide karar kılınacak ...Yani belki hepinizin dediği isimler olmayabilir ankette sonra neden benim önerdiğim isim ankete eklenmedi demeyin olur mu...

1....EcinniliBarones
2....KiymiziAba
3....denizbaris
4....Çenebaz
5....TatLiGaci
6....Barçman
7....Elif
8....you_know

Son 2 ismi de siz belirleyin hadi kızlar sonra ankete başlayalım...

Bence de güzel fikir. Daha önce böyle birşeyle karşılaşmıştım, her hafta birine sorular soruluyordu, Güzel oluyor gerçekten.

Aklına sağlık kızzzkaydirigubbakcemile3

Fıstık yalnız aklıma şöyle birşey takıldı, koltuğa oturacak kişilerin de , seçimini üyeler yapamıyor mu? Biraz daha karmaşık olabilir durum tabi ama üyeleri zorunlu seçiyormuşuz gibi bir durum olabilir. Hem ayrıca belki o arkadaş bu koltuğun içinde bulunmak istemiyordur belki. Bunun için düşündüğün birşey var mı?

Fıstık yalnız aklıma şöyle birşey takıldı, koltuğa oturacak kişilerin de , seçimini üyeler yapamıyor mu? Biraz daha karmaşık olabilir durum tabi ama üyeleri zorunlu seçiyormuşuz gibi bir durum olabilir. Hem ayrıca belki o arkadaş bu koltuğun içinde bulunmak istemiyordur belki. Bunun için düşündüğün birşey var mı?

Seçilen arkadaşa özel mesaj atacağım seçildiği taktirde...

Arkadaş istemiyorum derse gelmek şart değil.

Başka bir ankete geçeriz istemezse...

Senin fikrin ne canım,anketteki üyelere üyeler mi karar versin anlamadımki kaydirigubbakcemile3

vereliniortak

Seçtikten sonra ,arkadaşın istemiyorum demesinin pek bir anlamı olmaz sanırım.

Daha önce karşılaşmıştım ve orada şöyle yapılıyordu, tabi buda uğraştıracak bir iş. Bir kişi seçiliyor ve bu kişi sen olabilirsin, üyeler 1 hafta içinde, koltuğa oturmasını istediği kişinin ismini yazıp ,mesaj atıyor. O hafta kimlerin ismi çok yazıldıysa ( bu arada çok yazılan kişiye katılmak isteyip, istemediğinide sorabilirsin), o kişiler oylamaya giriyor, oylamadanda bir kişi seçilip, o kişi o hafta koltuğa oturuyor. Ve bu düzene giriyor. Yani, hem diğer hafta oturacak kişinin seçimleri yapılırken, hem de aynı zamanda koltukta oturan kişiye sorular soruluyor. ıkisi aynı zamanda devam ediyor yani.

Tabi bu benim gördüğüm. Senin düşündüğün şeylere karışmıyım. Konu yerine oturacaktır bir şekilde.

Back