Pembe Koltuk...

BenmasMavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
4.941
3
0
İstanbul
Kızlar öncelikle hepinize merhabalar...

Birbirimizi yakından tanımak,biraz kaynaşmak amaçlı açmayı düşündüm bu konuyu...

Her hafta oy çoğunluğuna göre bir arkadaşımızı seçeceğiz ve ona bu hafta boyunca çeşitli sorular yönelteceğiz.

Böylece birbirimizi yakından tanımış olacağız yavaş yavaş .

Böyle bir konuya nasıl bakıyorsunuz öncelikle bunu sorayım :kahve:

konu güzel ama bu amaçla pembe gazete siztesinde röportajlar yapılıyodu. bayadır ordan ses yok. röportaj için isim öneriliyodu.
bence iyi fikir öperim kaydirigubbakcemile5

Bencede güzel bir fikir olmuş mesela her üye bir kaç soru sorsun her hafta seçilen üyeye

Bencede güzel bir fikir olmuş mesela her üye bir kaç soru sorsun her hafta seçilen üyeye

Soru sayısı kısıtlı değil kuzum...

İsteyen istediği kadar sorabilir.

Bir mesajda bir tane sosulsun ki seçilen üyemizin kafası allak bullak olmasın :1hug:

Bu akşam bir anket düzenlerim...Seçeriz kimin bu hafta pembe koltuğa oturacağını olur mu canlarım :içelim:

güzel bir konu bencede ama bunlar hangi üyeler olacak ?? belirli bir sinirlama olacakmi
meselo su topige takilanlar bu topige takilanlar diye yoksa genel mi `?

Kızlar öncelikle hepinize merhabalar...

Birbirimizi yakından tanımak,biraz kaynaşmak amaçlı açmayı düşündüm bu konuyu...

Her hafta oy çoğunluğuna göre bir arkadaşımızı seçeceğiz ve ona bu hafta boyunca çeşitli sorular yönelteceğiz.

Böylece birbirimizi yakından tanımış olacağız yavaş yavaş .

Böyle bir konuya nasıl bakıyorsunuz öncelikle bunu sorayım :kahve:

Mavi burada, akasia burada ben de geldim. diğer cadılar nerede?
Öpücem mavicimmmmuckkk

güzel fikir tebrik ederim aklinialirimsmile yalnız sorular çok özel olmasın kaydirigubbakcemile3

Back