Pembe Koltuk Konuklarını Ağırlıyor...

müstakbel eşinde diyim çünkü nikahınız oldu tam hayallrimdeki erkek dediğin özelliği
dipnot:dul karı gelinligi bende istiodumda onları 2.evliliğini yapanlar giyyyiiii dedi modacı hatun fotolarını cok merak ediyrum:kedi:

düğün fotolarından eklerim. bu biraz tam üstüme oturmamış hali. üstündeki boleroyu çıkartıcam bi süre sonra.. :)

5575.jpg

Kız ben bu topiği okudukça duygusallaşıyorum, duygusallaştıkça okuyorum :gitme:
Noldu bana, biri desin hele :gitme:

Cinnim seni çok seviyorum ben ya :asigim:

Peki düğün ne zamana kuzum :delphin:

Ben çok güzel kıvırtırım beni de çağırsana düğününe ama kolpastı oynayamıyom ben söylüyüm

12 gün kaldı 9 mayısta eyvahedigeldismile
gel canım ne demek ama kokteyl olcak oyun olmıcak sadece bi gitarist çalcak. sohbet muhabbet ... haa bide sevgilim bana şarkı sölicekmiş sempatiksalakcinni
artık kolbastıyı çenenin düğününde oynarık sempatiksalakcinni

düğün fotolarından eklerim. bu biraz tam üstüme oturmamış hali. üstündeki boleroyu çıkartıcam bi süre sonra.. :)

5575.jpg

Çıkaracağını biliyoz herhal :delphin:
Aman ne azgınmışsın sen de ben seni böyle bilmezdim :delphin:

12 gün kaldı 9 mayısta eyvahedigeldismile
gel canım ne demek ama kokteyl olcak oyun olmıcak sadece bi gitarist çalcak. sohbet muhabbet ... haa bide sevgilim bana şarkı sölicekmiş sempatiksalakcinni
artık kolbastıyı çenenin düğününde oynarık sempatiksalakcinni

Ossun ben havuz başında gösterim neyim yaparım sana olmazmı sempatiksalakcinni

Buara sorumu sorayım hemen : Kocan ne iş yapıyo :delphin:

Çıkaracağını biliyoz herhal :delphin:
Aman ne azgınmışsın sen de ben seni böyle bilmezdim :delphin:

Ossun ben havuz başında gösterim neyim yaparım sana olmazmı
sempatiksalakcinni

Buara sorumu sorayım hemen : Kocan ne iş yapıyo
:delphin:

iflas etti 3 sene önce.. şimdi tekrar emlakçılık yapıyo amlak ofisi var. ordan devam..

havuz değil deniz kanarında artık körfesi yunuslar bastı şık gösteriler sunmanı beklerim vereliniortak
bende atlayabilirim suya çok severim kostümümde varkaydirigubbakcemile2

Kız ben bu topiği okudukça duygusallaşıyorum, duygusallaştıkça okuyorum :gitme:
Noldu bana, biri desin hele :gitme:

Cinnim seni çok seviyorum ben ya :asigim:

ajkımsın benim canımın içisi fıstım ezmem :asigim:

ama soru sormustum eşinde özellik neyim:sinifsinif:

hayalimdeki adamla beraberim ben. sert, çok ama çok zeki, güçlü, korktuğum tek insan.. en önemlisi babama çok benziyor...:kedi:

çok güzelmiş gelinliğin canım
hep yemek tariflerin var çeşit çeşit kimden öğrendin yemek yapmasını?

iflas etti 3 sene önce.. şimdi tekrar emlakçılık yapıyo amlak ofisi var. ordan devam..

havuz değil deniz kanarında artık körfesi yunuslar bastı şık gösteriler sunmanı beklerim vereliniortak
bende atlayabilirim suya çok severim kostümümde varkaydirigubbakcemile2

O zamana kadar ben azcuk kilo alayım da deniz anası şov yapayım size sempatiksalakcinni

Amlak ofisi var derken ? sempatiksalakcinni

çok güzelmiş gelinliğin canım
hep yemek tariflerin var çeşit çeşit kimden öğrendin yemek yapmasını?

teşekkür ederim :)
yemek konusunda ananemden el aldım diyebilirim. ananem dehşet bi kadındır. masada her akşam çorbası, sulu yemeği, pilav- makarna çeşidi, tatlısı ,hoşafı,kompostosu olmadan sofra sofra olmaz..çocukluğumdan beri merakım vardı. ananem beni kırmaz mutfağa sokardı.o sevdirdi bana. iştahlıda biriyim. böyle olunca yemek yapmak artık zevke dönüşüyor. çalışmadığım için evde mutfağa yüklendim.birde bu hobiyi işe dönüştürme düşüncem var. bir sene içinde yemek üzerine bi işyeri açabilirim. o yüzden geliştirme araştırma aşamasındayım nacizane:kedi:
ukalalık gibi olcak ama özellikle pilavımı yiyenler hayatlarında yedikleri en güzel pilav olduğunu söylerler. elimin bir lezzeti olduğuda söylenir. deneyen arkadaşlarımın yorum yazmasını isterim:1rolleyes:

bu çek cumhuriyeti hayranlıııı benim gibi prag asıklıgından mı geliiii

ecinnimm ajkummm ...
ne sorsamki sana de baken evinde en çok sevdigin eşyaların hangilerii...ayy yok valla merak ettim..

bu çek cumhuriyeti hayranlıııı benim gibi prag asıklıgından mı geliiii

evet ve en az bilinen olması....
ecinnimm ajkummm ...
ne sorsamki sana de baken evinde en çok sevdigin eşyaların hangilerii...ayy yok valla merak ettim..

pc'mi severim. yastığımdan ayrılamam. ıvır zıvır kutum vardır hep çok lazım olur.
kitaplığımı severim.şimdi en çok adanın mama sandalyesi, mamaları, oyuncakları evi kapladı onlara ayrı aşığım:asigim:

ayrıca ben takıntılıyım yatağım ve yastığımdan vazgeçemem uyku problemim oluyo Çok üzgünüm çoook

Ecinnili barones yedin bitirdin be beni dediğin birisi varmı? aklinialirimsmile

pardon geç gördüm sorunu :)

sevgilime sölerim bazı bazı ...
onun dışında hayatın kendisi yiyip bitiriyo bizi yavaş yavaş. en son toprakla bir olup çiçek aççaz polen olcaz uçucaz bir başka çiçeğe koncaz. meyve olcaz. meyve insan bünyesine bizde o bünyeden bir başka bünyeye...

Tam da sormak istediğim kişi..
Kadınlar Kulubü için; üyeleri vazgeçilebilir midir?
Bu üyeye mi bağlıdır? Yani aktifliğine, tanınmışlığına dayalı mıdır?
Ya da kalana git gidene kal denmez lafı bir 10 yıl daha sabit fikir ve davranış olarak kalır mı sence?

pardon geç gördüm sorunu :)

sevgilime sölerim bazı bazı ...
onun dışında hayatın kendisi yiyip bitiriyo bizi yavaş yavaş. en son toprakla bir olup çiçek aççaz polen olcaz uçucaz bir başka çiçeğe koncaz. meyve olcaz. meyve insan bünyesine bizde o bünyeden bir başka bünyeye...

kaydirigubbakcemile3 polen olmayalım ya bahar alerjisi olanlar vardır sositososito

Tam da sormak istediğim kişi..
Kadınlar Kulubü için; üyeleri vazgeçilebilir midir?
Bu üyeye mi bağlıdır? Yani aktifliğine, tanınmışlığına dayalı mıdır?
Ya da kalana git gidene kal denmez lafı bir 10 yıl daha sabit fikir ve davranış olarak kalır mı sence?

hımm hülyacım teşekkür ederim çok güzel soru kaydirigubbakcemile5
herkes vazgeçilebilir.
üyeye bağlıdır
aktifliği ve tanınmışlığıyla ilgisi yoktur.tarzına , duruşuna pozitif paylaşımına bağlıdır,ama bunlar yinede üyeyi çok değerli kılmaz...
kalana git , gidene kal denmez lafı 10 yıl daha sürer mi bilemem ama bayatladı diyebilirim .. daha mantıklı daha kabul edilebilir cümleler üretmekte fayda var...

''kırmızı'' diye bi ses duydum sanki çömdüm bekliyorum sempatiksalakcinni

Back