Pembe Koltuk Konuklarını Ağırlıyor...

teşekkür ederim :)
yemek konusunda ananemden el aldım diyebilirim. ananem dehşet bi kadındır. masada her akşam çorbası, sulu yemeği, pilav- makarna çeşidi, tatlısı ,hoşafı,kompostosu olmadan sofra sofra olmaz..çocukluğumdan beri merakım vardı. ananem beni kırmaz mutfağa sokardı.o sevdirdi bana. iştahlıda biriyim. böyle olunca yemek yapmak artık zevke dönüşüyor. çalışmadığım için evde mutfağa yüklendim.birde bu hobiyi işe dönüştürme düşüncem var. bir sene içinde yemek üzerine bi işyeri açabilirim. o yüzden geliştirme araştırma aşamasındayım nacizane:kedi:
ukalalık gibi olcak ama özellikle pilavımı yiyenler hayatlarında yedikleri en güzel pilav olduğunu söylerler. elimin bir lezzeti olduğuda söylenir. deneyen arkadaşlarımın yorum yazmasını isterim:1rolleyes:

şuan seni feci kıskandım:) bende bir kac ay sonra dünya evine girecek olmama ragmen yemek ogrenmeye baslayamadım.hamurısı merakım vardır hep onu yaparım,tariflerindende calmadım değil hani :kedi:
en komik bulduğun cümle nedir?

şuan seni feci kıskandım:) bende bir kac ay sonra dünya evine girecek olmama ragmen yemek ogrenmeye baslayamadım.hamurısı merakım vardır hep onu yaparım,tariflerindende calmadım değil hani :kedi:
en komik bulduğun cümle nedir?

oyy canımsın:1hug:
bi tavsiyede bulunmak istiyorum :)
yemeğimle konuşurum ben. kendime ve sonuca inanırım . hiçbişey beceremezken tencereler dolusu sarmalar, su börekleri, çeşit çeşit mantılar , ve hatta baklava açabilen biri haline geldim.
kendine severek mutfak araş gereçleri al. vazgeçemediğin bi bıçağın, karışım kapların olsun.pilavın için pirinci ölçtüğün bardağın , kasen olsun. yemeğinde bir enerjisi var içine giren her malzemeninde.. yemek çok tribal bişey bildiğim her konuda yardımcı olmaktan zevk duyarım. a.s.

komik bulduğum cümle CADIARZU
çok fazla var bunuda düşünmek öyle cevaplamak istiyorum kaydirigubbakcemile5

merhaba..
çok keyifle okudum soruları ve cevaplarınızı.. madem okudum bende bir şey sorayım:)
kadınlar arasındaki kıskançlık hakkında ne düşünüyosunuz. hani en yakın arkadaşınızdan bile inceden inceye yakalarsınız başta konduramazsınız ama dikkat ettikçe emin olursunuz.. yada o kadar iyidir ki ama bir bakışından hissedersiniz kıskançlığı. siz hep güzel şeyler düşünüp söylerken onun benzer durumda aynı inceliği size göstermediğini üzüntüyle anlarsınız. bu durumlarda tavrınız ne olur nasıl yaklaşırsınız?

bir soruda ben soram bakim
soruyorum....

-En büyük başarısızlığın nedir,
bu başarısızlık sonucunda ne öğrendin?

merhaba..
çok keyifle okudum soruları ve cevaplarınızı.. madem okudum bende bir şey sorayım:)
kadınlar arasındaki kıskançlık hakkında ne düşünüyosunuz. hani en yakın arkadaşınızdan bile inceden inceye yakalarsınız başta konduramazsınız ama dikkat ettikçe emin olursunuz.. yada o kadar iyidir ki ama bir bakışından hissedersiniz kıskançlığı. siz hep güzel şeyler düşünüp söylerken onun benzer durumda aynı inceliği size göstermediğini üzüntüyle anlarsınız. bu durumlarda tavrınız ne olur nasıl yaklaşırsınız?

evet bunu bilirim..
bana zarar vermediği sürece sorun etmem. görmezden gelirim. kötü anılarımı, eksik yanlarımı anlatırım kıskanmasın diye. komşunun kaz görünen tavuğu olduğumu idda ederim. kıskanılmaktan zevk almam. kıskanılacak şeylere sahip olduğumuda düşünmem... kıskanılmak bir başarı değildir. bundan zevk alınması ezikliktir..
hayatta bana zarar verdiği halde yüzüne vurmadığım , arkadaşlığımı mesafeli olarak sürdürdüğüm insanlar vardır. kıramam kimseyi kimseyi kırılsamda ...

bir soruda ben soram bakim
soruyorum....

-En büyük başarısızlığın nedir,
bu başarısızlık sonucunda ne öğrendin?

hiçbir konuda kendimi başarısız görmedim. sadece isteksiz ve maymun iştahlıydım.
ya da kendimi böyle kandırıyorum CADIARZU

benim dikkatimi çeken merak ettiğim üyelerdensiniz. koltukta sizi gördüğüme sevindim:)

sorum şu: hayvansever misiniz? veteriner hekim misiniz gerçekten?

(tek soru sayılır:)) bağlantılı diye birarada sordum)

benim dikkatimi çeken merak ettiğim üyelerdensiniz. koltukta sizi gördüğüme sevindim:)

sorum şu: hayvansever misiniz? veteriner hekim misiniz gerçekten?

(tek soru sayılır:)) bağlantılı diye birarada sordum)

teşekkür ederim er-ca
veteriner değilim ama çok isterdim. zaten o yüzden veteriner yaptım mesleğimi. aşırı hayvanseverim. eve gizli yılan bile sokmuşluğum vardır. danua cinsi köpeğimi eve kabul ettirme çabalarımda olmuştur.sevgili van kedim kuntiz aşırı sevgimden eşcinsel olup evden kaçmıştır..
ailemde hayvanseverdir ama benim hayvanseverliğim onları aşmıştır. bağlantılı cevap oldu sempatiksalakcinni

hımm hülyacım teşekkür ederim çok güzel soru kaydirigubbakcemile5
herkes vazgeçilebilir.
üyeye bağlıdır
aktifliği ve tanınmışlığıyla ilgisi yoktur.tarzına , duruşuna pozitif paylaşımına bağlıdır,ama bunlar yinede üyeyi çok değerli kılmaz...
kalana git , gidene kal denmez lafı 10 yıl daha sürer mi bilemem ama bayatladı diyebilirim .. daha mantıklı daha kabul edilebilir cümleler üretmekte fayda var...

''kırmızı'' diye bi ses duydum sanki çömdüm bekliyorum sempatiksalakcinni
delikafadulden Güzel cevap..

teşekkür ederim er-ca
veteriner değilim ama çok isterdim. zaten o yüzden veteriner yaptım mesleğimi. aşırı hayvanseverim. eve gizli yılan bile sokmuşluğum vardır. danua cinsi köpeğimi eve kabul ettirme çabalarımda olmuştur.sevgili van kedim kuntiz aşırı sevgimden eşcinsel olup evden kaçmıştır..
ailemde hayvanseverdir ama benim hayvanseverliğim onları aşmıştır. bağlantılı cevap oldu sempatiksalakcinni

Pati'ye daha dikkatli yaklaşmalıyım..
Burada olmana sevindim..Pembe koltuğun değeri artmış dost..

kız cinliii, soruyorum ;
yüzmek zayıflatıyorsa,balinalar neyi yanlış yapıyor??:roflol:
tabii ki soru bu değildi :smiley-cool:

birgün pişman olacağını bile bile ,yanlış adımlar attığın ,yada kararlar verdiğin oldu mu ?

Bende bir soru sorabilir miyim? Bu sorum değildi ama, şimdi soracağım...
Hayatında ne olursa seni yaşamdan koparır, olumsuz bakmana sebep olur?

en merak ettigim uyelerden biri cinli gacisi senin o yorumlarin varya hastayim sana ask -i -ilan yapicigim.:kedi:

benim merak ettigim sorularin hepicigi sorulmus sankim ben ismini merak ettim canisi soylemek istemezsen anlarim bebek.boshayallersmile

Back