Pembe Koltuk Konuklarını Ağırlıyor...

sen bak keyfine aşkum, biz de soruları hazırlayalım bu arada sempatiksalakcinni

piki ajkumsempatiksalakcinni

Ecinni, niye bu kadar gıcıksın. Senin ebenide sevmezdim zaten
:delphin:sempatiksalakcinni

ebemde sizi sevmezdi kuzum kendilerinin selamı var sempatiksalakcinni
gıcık olduğumu söylerler ama tanısan öle demezdin gıcık görünümümün ardında yımışacık bir insan var gel gör bak sempatiksalakcinni

Ay ne sorsam ki şimdi heyecan yaptım.
:icecream:

heyecan benide bastı eyvahedigeldismile

aa yeni gördüm burayı, hayırlı uğurlu olsun, pembe koltukta nazik totona dikenler batsın :1rolleyes:
sorum şudur; en beğendiğin yeriM neresi; haydin bakalım :delphin:

en beğendiğim yerin rahmin . sana rağmen o kadar tatlı bir velet orda büyüdü ya o bakımdansempatiksalakcinni

Benim sorum da şudur :delphin:

Nickinin anlamı ne?Valla çok merak ettim başka soru gelmedi ilk etapta aklıma napim

nickimin öyle bir anlamı yok. tezatları seviyorum. mesela madam ünvanıyla , şeküfeyi bir araya getirip madam şeküfeyi kullanıyodum. madamlıktan baronesliğe terfi ettirdim kendimi. bir aralar hocaya götürülmüşlüğüm vardı. kendimle ecinnili diye dalga geçerdim. öylece bu nick çıktı anlık bişeydi.
nick bulma konunda iyiyimdir dileyen arkadaşlara uygun fiyatlara nick bulunur -tatlicadiarzu-

burayı yeni gördüm hayırlı olsun....
Ecinnili senin seçilmene de cok sevindim...

Sitede çok iyi tespitler yaptığın için sormak istiyorum...-tatlicadiarzu-

Tamamen sanalda kendini gösteriyor dediğin üye kimdir....buyrunnnnnnnnn

sadece sanal kimliğiyle başarılı olabilen, saygı kazanabilen insanlar var ama isim vermek çok etik olmaz sanırım. yönetim sorun yok derse isim verebilirim:kahve:

bende senden hoşlaştığımı belirtmeden geçemicem a.s.

burcun nedir ?? özelliklerini tasiyormusun

yay burcuyum ve özelliklerinin hepsini taşıyorum. burç fallarına inanmam ama burçların karakteristik özelliklerine inanırım. yükselenimde aslan. onu taşıyo muyum bilmiyorum sempatiksalakcinni

Forumda en sevdiğin üye...sadece 1 üye ama mirmirmirmir

buna cevap vermem imkansız o kadar çok arkadaşımı seviyorum ki :asigim:
tabi canciğer kardeş kadar yakın olduğum bi grubum var..tuce satrapi, çenebaz,nalansu,dilarem. (esmeri sevmem) füsfüs..
bu arkadaşlarım reele taşınmış reelde çok sıkı dostluğum olan arkadaşlarım. flört ettiğimde çok kişi var kk da aklinialirimsmile

Forumda ters düştüğün birisiyle tepki vermen nasıl olur sert mi yumuşakmı :icecream:

ters düştüğüm çok kişi oldu açıkçası
inandığımı zorla kabul ettirmeye çalışmam. ama savunurum. ne sert ne yumuşak olurum her konuya içimden fışkıran mizahi bir yaklaşımım var. bu bazen çok sert algılanabiliyo. bazende gerçekten sert oluyorum. sert olduğum konularda insanlığı gerilere iten, kadını ikinci sınıf kabul eden zihniyete oluyor ..

soruyu şöyle algılarsam : ters düştüğün hoşlanmadığın kişilere tavrın nedir diye: görmezden gelmeyi tercih ederim. ille gözüme sokarsa kendini , taciz ediliyorsam inceden dokanırım sempatiksalakcinni birde allaha havale ederim ...

Hep böyle şakacımısındır.Normal hayatında felan yani..

Forumda benim en çok merak ettiğim üyeler arasındaydın bunu neye borçlusun -tatlicadiarzu-

ecinnili garipseller silsilesinde ki yaşadığın en garip olay (site içinde )

Hep böyle şakacımısındır.Normal hayatında felan yani..

Forumda benim en çok merak ettiğim üyeler arasındaydın bunu neye borçlusun

normalde daha fazlası var diyebilirim. ya da msn grubumda. msn loglarımız çıksa kitaplaştırılsa rekor kırar diyorum sempatiksalakcinni
mizah yazarlığı denemelerim oldu ama tembelim ben.ilerde belki..
merak edilmemin sebebi neşeli olmamdır. esprili yaklaşımım insanları gülümsetiyor olabilir. bende beni gülümseten şeylere ilgi duyarım merak ederim :)

ecinnili garipseller silsilesinde ki yaşadığın en garip olay (site içinde )

çok var aslında . en yakın zamanda yaşadığım bişey var : bi konuda bir üyenin yazısını beğendim . katıldım ona. anlamadı ona katıldığımı . yanlış anladı ve bana kenar mahalle kadını dedi sempatiksalakcinni
garipsellere bir garip daha ...

Back