Pembe Koltuk Konuklarını Ağırlıyor...

ters düştüğüm çok kişi oldu açıkçası
inandığımı zorla kabul ettirmeye çalışmam. ama savunurum. ne sert ne yumuşak olurum her konuya içimden fışkıran mizahi bir yaklaşımım var. bu bazen çok sert algılanabiliyo. bazende gerçekten sert oluyorum. sert olduğum konularda insanlığı gerilere iten, kadını ikinci sınıf kabul eden zihniyete oluyor ..

soruyu şöyle algılarsam : ters düştüğün hoşlanmadığın kişilere tavrın nedir diye: görmezden gelmeyi tercih ederim. ille gözüme sokarsa kendini , taciz ediliyorsam inceden dokanırım sempatiksalakcinni birde allaha havale ederim ...

Teşekkürler canım cevabların için a.s.

aaa aşkum ben burayı yeni gördüm ecinnim

gerçi geçen ankete oy vermiştim ama konuyu çok incelememiştim

ben de sorucam bişiler azcık düşünem de aşkum

çok var aslında . en yakın zamanda yaşadığım bişey var : bi konuda bir üyenin yazısını beğendim . katıldım ona. anlamadı ona katıldığımı . yanlış anladı ve bana kenar mahalle kadını dedi sempatiksalakcinni
garipsellere bir garip daha ...

kenar mahalle kadını mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

normalde daha fazlası var diyebilirim. ya da msn grubumda. msn loglarımız çıksa kitaplaştırılsa rekor kırar diyorum sempatiksalakcinni
mizah yazarlığı denemelerim oldu ama tembelim ben.ilerde belki..
merak edilmemin sebebi neşeli olmamdır. esprili yaklaşımım insanları gülümsetiyor olabilir. bende beni gülümseten şeylere ilgi duyarım merak ederim :)

sakın bizi afişe etme sempatiksalakcinni

daha ne sorayım sana ben :1hug:

Teşekkürler canım cevabların için a.s.

ben teşekkür ederima.s.

aaa aşkum ben burayı yeni gördüm ecinnim

gerçi geçen ankete oy vermiştim ama konuyu çok incelememiştim

ben de sorucam bişiler azcık düşünem de aşkum

canımın içisin sen benim sor kız sana herşey serbest opuyorumnanaktan

kenar mahalle kadını mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

öle dedi valla sempatiksalakcinni

Ecinnili neden hocaya götürmüşlerdi seni ? kaydirigubbakcemile3

valla cinlendiğimi düşünenler olduydu karabasanlı günler geçirdimdi.öyle bi hocaya götürdülerdi büyüklerimizden birilerisempatiksalakcinni hocayı bi okudum iki üfledim hoca düzeldi çıktık sempatiksalakcinni

bir insanla hemen samimiyet kurabilirmisin
yoksa onu tanıyıp,öyle mi samimi olursun?

hemen kurarım ve bu hep başıma iş açmıştır. sanılanın aksine çok sıcak kanlı çok iyimser, kin tutmayan kolay kalp kıramayan biriyim. fazla hümanistim . çok sabırlıyım.haksıza haksız olduğunu söylerken bile onun adına üzülürüm. merhamet fışkırır bünyemden:çok üzgünüm:

sakın bizi afişe etme sempatiksalakcinni

daha ne sorayım sana ben

etçem daha dur sen. hele bi cehennemde bonus saçlarımızla olan geyiği açasım var ki sormasempatiksalakcinni

profil de evli yazıyor...evli degilmisiniz:uhm:

13 ekimde nikahım oldu. 9 mayısta düğün adı altında bir toplaşma gelinlikle çayırlarda seyirtme durumum var. eşim kelimesini kullanmak tuhafıma gidiyor hala. sempatiksalakcinni

aaa çok az kalmış dügününüze çok tebrik ederim şimdiden..çok mutlu olun inşallah..
koynuna girip o huzuru bulduktan sonra rahat rahat eşim dersin merak etmea.s.

aaa çok az kalmış dügününüze çok tebrik ederim şimdiden..çok mutlu olun inşallah..
koynuna girip o huzuru bulduktan sonra rahat rahat eşim dersin merak etmea.s.

amin canım çok teşekkür ederim :kedi:
bende sana hayırlı doğumlar dilerim öperim kocaman a.s.

Eneeem benim kınalı kuzum, ceylanım, kekliğim, kara dudum, çatal karam, çingeneeem :asigim:
Aşkum sana ne sorim, bilmediğim bişeyin yok ki sempatiksalakcinni
Bugün öğlen ne yedin diyebilirim en fazla, bi onu bilmiyorum sempatiksalakcinni

ben seni çok merak ediyodum valla
iyi olmuş seçildiğinboshayallersmile
mesela ben senin yaşını mesleğini merak ediyorum
tab, söylemek istersenbilmiyorumkismile

Back