- Konu Sahibi BenmasMavi
Peki en son neden ve nezaman ağladın...?mirmirmirmir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ters düştüğüm çok kişi oldu açıkçası
inandığımı zorla kabul ettirmeye çalışmam. ama savunurum. ne sert ne yumuşak olurum her konuya içimden fışkıran mizahi bir yaklaşımım var. bu bazen çok sert algılanabiliyo. bazende gerçekten sert oluyorum. sert olduğum konularda insanlığı gerilere iten, kadını ikinci sınıf kabul eden zihniyete oluyor ..
soruyu şöyle algılarsam : ters düştüğün hoşlanmadığın kişilere tavrın nedir diye: görmezden gelmeyi tercih ederim. ille gözüme sokarsa kendini , taciz ediliyorsam inceden dokanırım sempatiksalakcinni birde allaha havale ederim ...
çok var aslında . en yakın zamanda yaşadığım bişey var : bi konuda bir üyenin yazısını beğendim . katıldım ona. anlamadı ona katıldığımı . yanlış anladı ve bana kenar mahalle kadını dedi sempatiksalakcinni
garipsellere bir garip daha ...
ateşliden kastınız yoğun cinsel istekse öyle ateşli değilim. olsamda rahatsız olmazdı sanırım...peki ateşli olmanız eşinizi bazen rahatsız ediyormu?![]()
sevgilimle tartıştım. ona ağladımmafoldumbenPeki en son neden ve nezaman ağladın...?mirmirmirmir
normalde daha fazlası var diyebilirim. ya da msn grubumda. msn loglarımız çıksa kitaplaştırılsa rekor kırar diyorum sempatiksalakcinni
mizah yazarlığı denemelerim oldu ama tembelim ben.ilerde belki..
merak edilmemin sebebi neşeli olmamdır. esprili yaklaşımım insanları gülümsetiyor olabilir. bende beni gülümseten şeylere ilgi duyarım merak ederim :)
sevgilimle tartıştım. ona ağladımmafoldumben
Teşekkürler canım cevabların için a.s.
aaa aşkum ben burayı yeni gördüm ecinnim
gerçi geçen ankete oy vermiştim ama konuyu çok incelememiştim
ben de sorucam bişiler azcık düşünem de aşkum
kenar mahalle kadını mı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ecinnili neden hocaya götürmüşlerdi seni ? kaydirigubbakcemile3
bir insanla hemen samimiyet kurabilirmisin
yoksa onu tanıyıp,öyle mi samimi olursun?
sakın bizi afişe etme sempatiksalakcinni
daha ne sorayım sana ben
:1hug:
profil de evli yazıyor...evli degilmisiniz:uhm:
aaa çok az kalmış dügününüze çok tebrik ederim şimdiden..çok mutlu olun inşallah..
koynuna girip o huzuru bulduktan sonra rahat rahat eşim dersin merak etmea.s.
amin canım çok teşekkür ederim :kedi:
bende sana hayırlı doğumlar dilerim öperim kocaman a.s.