- Konu Sahibi BenmasMavi
-
çok mu cevap verdim? kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3cok mu soru sordum?
bilmiyorum vıstıım :dilcikar:dayanamadim sorularin bi kacina ben cevap vericem sırnaşık şey
hayir:mymeka: ne münasebet :dilcikar: o önce beni görmek istiyo:jeyyar: ondan sonra seni düsünebilirsepmatiksalakcinni
delikafaduldencünkü uyusukta ondan sırnaşık şeysırnaşık şey
sIkIlmaz cünkü bi zamanlar oda ayni seyi yapmistisırnaşık şey
KK cöker cünkü nikon bu hizla hic bi olaya müdahale edemez sempatiksalakcinni
:jeyyar: ne düsünebilir :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben de bandırmadan gardaş :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen bilion parisin hangi şehrindeydimkaydirigubbakcemile3
ban şehri:roflol:
vıstıık smilim yine gelmiş :hooray: :asigim: :roflol::roflol::roflol::roflol:neyi bekliyon nikohersey ortada
sana paristen parfüm getirecektim şekerim ama senden daha güzel kokanı bulamadım:)
bi daha kızdırmıcam kuşum seni..
inadına burdayım sefam olsunkaydirigubbakcemile3
Allah canını almasın emi :sm_cool::sm_cool: bayıldım bunlara :lepi::lepi::icecream:
konuşmaktan düşünmeye vakit bulamadın ondandır :mymeka: :icecream: :dance:niko gi bende bi soru sorcaktim ama unuttum :2:
her dondurma yaladıklarım :icecream: :tomato: :dance: :roflol::roflol::roflol:heee hatirladim :jeyyar:
KK'da kac tane kankan var gi:roflol:
fenerbahçeliyim ama hiç takımla alakam yokturhangi takimi tutyon
özel bir parfümüm yok boshayallersmilehangi parfumu kullanyon?
öffff ev işi çok nankör yağğğğ :a015:ev islerini seven mi?
uykum varsa severim, yoksa dünyanın koyununu saysam uyuyamam aga sempatiksalakcinniuykuyu seven mi?
iyiyim komşi olumunekankayizsmile mavinin olayı deprem etkisi yaptı valla boshayallersmilenikon naslsn komşi
akasya coşmuşkaydirigubbakcemile3
çook severdim ama ergenlik dönemimde o dönem çok sıkıntılar çektim :tomato:okulu severmiydin?
(ben heeecc sevmezdim)
gitme kuşum vereliniortak napalım böyle idare edicez yeter ki belaya bulaşma olumunekankayizsmilesana paristen parfüm getirecektim şekerim ama senden daha güzel kokanı bulamadım:)
bi daha kızdırmıcam kuşum seni..
inadına burdayım sefam olsunkaydirigubbakcemile3
bagga mı dedin gelinkiz seniin cevaplar kazenin cevaplari gibi nannnn sempatiksalakcinni
ne soruyum bacim cevap gelmiyoki :sinifsinif:bilmiyom artık patron seni seviyi mi,sevmiyimi
bi sor istersensever canm niye sevmesin
aşkı memnu gecesi banım açılmasaydı napardm bilmiyorum.ee sen bilirsin demokrasilerde çare tükenmezsempatiksalakcinni
neyse ki açıldıban.varya bi de geldi yok şöyle yazın behlül çaya gelsin diye delikafadulden
babababa sınırsız hizmet veriyosengözlerimebaksanab
olm o kadar yazdm banlı konuyada,aşkı memnuyada fıstk ordaysan ses ver diye.görmedin mi :mymeka: insan bi +rep verir,ben fıstık biliym girdiğini kkya.her şekilde aklinialirimsmile
napim kazen saldı çayıra,mevlam kayıra delikafadulden çıktm bende
neyse bi aradayz gene
bi de maviş gelse tam süper olcak :Saruboceq:
:bbo: a m o n r a eksi rep verdi diyemi banlandi :bbo: oda nerden cikti be :bbo: öyle bi kural mi varmis :bbo: a m o n r a cevap ver =)Kazene "onur üyesi" rütbesi verirdim
ama arada ceyar var öyle hemen bana verir mi bayanssulusmile
ne getirdin paristen sen onu önce söyle bakim alsanaalsanasmile :dilcikar: Şeniz
insanı üzüyorsun ha, ama ben de olsam eksi rep verirken - yaptım diye banlanmam hoşuma gitmezdi, sonuçta hiç birimiz böyle bir kural olduğunu bilmiyorduk:tomato:
ama naparsın işte kaydirigubbakcemile
hiç vazgeçemediğim bir alışkanlığım yok. hiç vazgeçemeyecek gibi davranırım ama biliyorum ki herşeyi bi zaman geliyo tüketebiliyorum, ta ki yerine başka bir meşgale bulana kadar :hulya:
Allah zaten adaleti enn büyük olandır
ona teslim olmaya çalışırım, kimsenin hakkını kimseye bırakmaz a.s
"defol" kelimesinden
parmakla dürtülmekten
beyaz saç kılı görünce :uhm:
ıslak yere basmaktan
ıslak ele dokunmaktan
hırstan
kendini bişi sana insanlardan tiksinirim
şimdilik aklıma gelen bunlar...
minyatürk ve forum istanbul diyimkaydirigubbakcemile3
boshayallersmileaslen giresun
ama memleketimi hiç görmedim hiç alakamız kalmamış...
5 kardeş
çok yaramaz kaydirigubbakcemile3
ne günlerdi be vıstıım
ivet ivetsırnaşık şeysırnaşık şeyçok mu cevap verdim? kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum vıstıım :dilcikar:
elim ağırdır evet vıstıım :mymeka:
hafızan kuvvetli vıstıım :1closedeyes:
doru bildin vıstıım
öyle mi vıstıım :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de bandırmadan gardaş :roflol::roflol::roflol::roflol:
vıstıık smilim yine gelmiş :hooray: :asigim: :roflol::roflol::roflol::roflol:
cevaplara bak allah seni napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykonuşmaktan düşünmeye vakit bulamadın ondandır :mymeka: :icecream: :dance:
her dondurma yaladıklarım :icecream: :tomato: :dance: :roflol::roflol::roflol:
tanrıçam kankammmm benim bi tanemdir:lepi: :asigim:
April kankam benim için özeldir :içelim: :asigim:
edi kankam var, gacı kankam var, kardeş kankam var, makyaj kankalarım var, minnoş kankalarım var, muhabbet kankalarım var, çotanak kankalarım var, kanka kankalarım var, var da var :teytey: :dance: :içelim:
ne olacak kanka diyorsak sonuçta aramızdaki sevginin nasıl olduğunu, ne şekilde olduğunu karşılıklı zaten biliyoruz sositososito sositososito :içelim:
fenerbahçeliyim ama hiç takımla alakam yoktur
enn büyük üzüntüm 2 sezondur milli takımımızı dünya kupası maçlarında görmemek mafoldumben ohaoldumsmile :mymeka: :gitme:
özel bir parfümüm yok boshayallersmile
şu benimdir diyeceğim bir parfümüm olmadı, ne hoş geliyorsa o an için onu alırım zemuszemus
avon kullanıyorum genellikle
gitme kuşum vereliniortak napalım böyle idare edicez yeter ki belaya bulaşma olumunekankayizsmile
getirseydin yine de sıkınırdık şiker bayanssulusmile sen geldin yeter olumunekankayizsmile
ben dedim amonranın banı açılmış ama haberi yok sanırım galiba gelmeyecek dedim :gitme: dün yorumunu görünce şaşırdım :1hug: Şeniz
sorma dün you_kowla msn de konuşuoz
bana mavinin konusunu anlatıyo üzülmüşüm baya
hay diyorum içimden şimdi orda olmak vardı
o arada posta kutuma hani abone olduğumuz konulardan msj gelir ya
pc nin sağ altında kadınlar kulubü bilmem ne konusundan yeni iletiniz var diyo
hönkkkk..:bbo:
bi tıklarsın karşında kk da..kaydirigubbakcemile3
iii iihh zhebanim olmuyo :roflol:
20 kisiyi dolduruyum(20 kisiydi demi:roflol:) ilk isim sana rep vermek olucak:jeyyar:
var :a015: :1rolleyes:kayganan varmi ??
ooo olma mı :hulya:gorumcen varmi?
(yaraliyim ondan soryom)
sorma kızcağız uyarı almadan 2 defa banlandı akannehir alsanaalsanasmile mafoldumbenne soruyum bacim cevap gelmiyoki :sinifsinif:
hee okudum :roflol: dalga geciyo bide:roflol: ne zaman yazdin kiz delikafadulden nasil ses verseydim misafir olarak girdim diomya:mymeka: adi üstünde mi-sa-fir rep nasil verseydim yevrimsırnaşık şey du bakiiim simdi verebilirim belkim sempatiksalakcinni
evet maavisim olsaydi ne geyik yapardik simdi :gitme:
:bbo: a m o n r a eksi rep verdi diyemi banlandi :bbo: oda nerden cikti be :bbo: öyle bi kural mi varmis :bbo: a m o n r a cevap ver =)
boshayallersmile
ivet ivetsırnaşık şeysırnaşık şey
cevaplara bak allah seni napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tipe bak hihihihi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sagga dedim aggam
aaaa şu mucizeye baakaklinialirimsmile :lepi: :hooray: sositosositosorma dün you_kowla msn de konuşuoz
bana mavinin konusunu anlatıyo üzülmüşüm baya
hay diyorum içimden şimdi orda olmak vardı
o arada posta kutuma hani abone olduğumuz konulardan msj gelir ya
pc nin sağ altında kadınlar kulubü bilmem ne konusundan yeni iletiniz var diyo
hönkkkk..:bbo:
bi tıklarsın karşında kk da..kaydirigubbakcemile3[/B]
2 gündür pek keyfimiz yok cano biliyosun Mavi :gitme:fistikkkim aloooooooooooooooooooooooooooooooo
sesnin cikmiiiiii bugun
delikafadulden masallaaahhhh ne kadan cok rep dagitiyomussun sen yaaaaa sempatiksalakcinni15 kuzum sempatiksalakcinni
ben gunde en az 20 rep veryorum
tekrar rep vermek istedigimde bu cikiyo
24 saat icinde normal olmayacak kadar rep verdiniz
biraz dinlenin isterseniz gibi bir yorum cikiyo bunu ilk gordugumde kopmutum yawww:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:
var :a015: :1rolleyes:
ooo olma mı :hulya:
sorma kızcağız uyarı almadan 2 defa banlandı akannehir alsanaalsanasmile mafoldumben
beni baştan çıkartma vıstık :mymeka:sositososito :roflol::roflol::roflol::roflol:
tipe bak hihihihi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaa şu mucizeye baakaklinialirimsmile :lepi: :hooray: sositososito
sağolsun you bacım haber vermişti yoksa bekleki amonra gelsin
evet canım - repten ban yedim önce
neyse o geçti dedim
bi de 15 kişilik aile mevsuzusunda
etiket yüzünden yedim peşine
ben de kızdım dedim üyeliğimi iptal edin
sonra iptal edilmemiş silinmemişim
süresiz ban gibi
ben de dedim kazene açın banımı
o da açmış dün yani olay bu kızlar
iyi dinle bak yine anlatıcam :mymeka:2 gündür pek keyfimiz yok cano biliyosun Mavi :gitme:
hersey cok güzel olsaydi o tür seyler olmasaydi ben susar miydim hic
delikafadulden masallaaahhhh ne kadan cok rep dagitiyomussun sen yaaaaa sempatiksalakcinni
bence o mesaj züppperrrrrrrrr olmusss sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey tam senlik sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet bende gördüm iki kez amonram banlanmis acep niye diye düsünmstüm
gercekten eksi rep yüzündenmi banlandi yaaaa akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?