Pembe Koltuk 8.Hafta NİKONCAN Bizlerle...

koptum bu smıleye:1::1::1:
naked.gif
:roflol::roflol: :roflol::roflol: :roflol::roflol:
cevapta begenmiyo sırnaşık şeysırnaşık şey
lülülülülülü
niko gi bende bi soru sorcaktim ama unuttum :2:
sen bana sor sırnaşık şeysırnaşık şey
heee hatirladim :jeyyar:
KK'da kac tane kankan var gi:roflol:

1 oda benim hihoyyyt lülülülülülü zemuszemus

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

gizz o yumruklar sana özel bebegim aklinialirimsmile mapisdas gardasini severde döverde yevriimm :delphin:şutarafagitti
patron benim sorularimi cevapsiz birakti senağlama yoksam patron beni sevmii misenağlama
atti beni mapis dallarina, gitti kendi aski memnu topüüglerine senağlama basladi geyik yapmaya :gitme:sırnaşık şeysırnaşık şey fstki kovdum tadin cikariyim lülülülülülü dercesine sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
misafir olarak izledik diozya olm :mymeka: niye geyige ortak oldun, ben misafir oldum diye hava ation simdi:mymeka: böyle konusursan tabi yersin dayagi:mymeka:kankaligini bil hava atma baana:mymeka::mymeka:
onlarda kimmis hic duymadim tanimiom onlari ben :smiley-cool: erkek dedigin benim erkeeem gibi olur :delphin: kivancmis mehmetmis pehhh :delphin: :dilcikar:naniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey
yuhhhhh ben mapisdayken bilem herseyi okudum:smiley-cool: bide benden önce mapisdan ciktin yuh sana -tatlicadiarzu-sırnaşık şeyyook ben uydurdum biyerimden bilionmu :mymeka: gelde vurma simdi zhebani garisina:mymeka: sırnaşık şey nerden buluyum kanka kafa yidin elleam delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey 1 g+nde 3244590368 sayfa yazdi hatin bacilar 1 haftada ne kadan yazmislardir allah bilir sempatiksalakcinni git kazene sor o tekrar tekrar ideal erkegi anlatir sana-tatlicadiarzu-

bilmiyom artık patron seni seviyi mi,sevmiyimi :delphin:
bi sor istersen :delphin: sever canm niye sevmesin
aşkı memnu gecesi banım açılmasaydı napardm bilmiyorum.ee sen bilirsin demokrasilerde çare tükenmez :1:sempatiksalakcinni
neyse ki açıldıban.varya bi de geldi yok şöyle yazın behlül çaya gelsin diye delikafadulden
babababa sınırsız hizmet veriyosengözlerimebaksanab:delphin:
olm o kadar yazdm banlı konuyada,aşkı memnuyada fıstk ordaysan ses ver diye.görmedin mi :mymeka: insan bi +rep verir,ben fıstık biliym girdiğini kkya.her şekilde aklinialirimsmile
napim kazen saldı çayıra,mevlam kayıra delikafadulden çıktm bende
neyse bi aradayz gene
bi de maviş gelse tam süper olcak :Saruboceq:

kazen kk yi sana devretse ne yaparsin?
Kazene "onur üyesi" rütbesi verirdim :delphin:
ama arada ceyar var öyle hemen bana verir mi bayanssulusmile
nikonum bu hafta sen miydin koltukta..
malum bi kaç haftadır paris de tatildeydim bakamadım buralara:roflol:
soruldu mu bilmiyorum ama
hayatında vazgeçemeyeceğin alışkanlığın nedir?
ne getirdin paristen sen onu önce söyle bakim alsanaalsanasmile :dilcikar: Şeniz
insanı üzüyorsun ha, ama ben de olsam eksi rep verirken - yaptım diye banlanmam hoşuma gitmezdi, sonuçta hiç birimiz böyle bir kural olduğunu bilmiyorduk:tomato:
ama naparsın işte kaydirigubbakcemile

hiç vazgeçemediğim bir alışkanlığım yok. hiç vazgeçemeyecek gibi davranırım ama biliyorum ki herşeyi bi zaman geliyo tüketebiliyorum, ta ki yerine başka bir meşgale bulana kadar :hulya:
allah belasini versin dedigin biri oldu mu?
Allah zaten adaleti enn büyük olandır
ona teslim olmaya çalışırım, kimsenin hakkını kimseye bırakmaz a.s
tiskindigin seyler neler?
"defol" kelimesinden
parmakla dürtülmekten
beyaz saç kılı görünce :uhm:
ıslak yere basmaktan
ıslak ele dokunmaktan
hırstan
kendini bişi sana insanlardan tiksinirim
şimdilik aklıma gelen bunlar...
en cok gitmek istedigin yer?
minyatürk ve forum istanbul diyim :delphin: kaydirigubbakcemile3

aslen giresun
ama memleketimi hiç görmedim hiç alakamız kalmamış...
kac kardessiniz?
5 kardeş :emir_bebek:
çok yaramaz kaydirigubbakcemile3
o ne nan sempatiksalakcinni akasya cosmussun allamaasempatiksalakcinni
bi zamanlar nikonumda böyle soru yagmuruna tuttuydu Kazeni :delphin: hey gidi günler heyyyyyy:delphin:
ne günlerdi be vıstıım:delphin:

sana paristen parfüm getirecektim şekerim ama senden daha güzel kokanı bulamadım:)
bi daha kızdırmıcam kuşum seni..
inadına burdayım sefam olsunkaydirigubbakcemile3

Back