sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gizz o yumruklar sana özel bebegim aklinialirimsmile mapisdas gardasini severde döverde yevriimm
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
şutarafagitti
patron benim sorularimi cevapsiz birakti senağlama yoksam patron beni sevmii misenağlama
atti beni mapis dallarina, gitti kendi aski memnu topüüglerine senağlama basladi geyik yapmaya :gitme:sırnaşık şeysırnaşık şey fstki kovdum tadin cikariyim lülülülülülü dercesine sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
misafir olarak izledik diozya olm :mymeka: niye geyige ortak oldun, ben misafir oldum diye hava ation simdi:mymeka: böyle konusursan tabi yersin dayagi:mymeka:kankaligini bil hava atma baana:mymeka::mymeka:
onlarda kimmis hic duymadim tanimiom onlari ben :smiley-cool: erkek dedigin benim erkeeem gibi olur
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
kivancmis mehmetmis pehhh
:dilcikar:naniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey
yuhhhhh ben mapisdayken bilem herseyi okudum:smiley-cool: bide benden önce mapisdan ciktin yuh sana -tatlicadiarzu-sırnaşık şeyyook ben uydurdum biyerimden bilionmu :mymeka: gelde vurma simdi zhebani garisina:mymeka: sırnaşık şey nerden buluyum kanka kafa yidin elleam delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey 1 g+nde 3244590368 sayfa yazdi hatin bacilar 1 haftada ne kadan yazmislardir allah bilir sempatiksalakcinni git kazene sor o tekrar tekrar ideal erkegi anlatir sana-tatlicadiarzu-