- Konu Sahibi BenmasMavi
-
koptum bu smıleye
lülülülülülücevapta begenmiyo sırnaşık şeysırnaşık şey
sen bana sor sırnaşık şeysırnaşık şeyniko gi bende bi soru sorcaktim ama unuttum :2:
heee hatirladim :jeyyar:
KK'da kac tane kankan var gi:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah seni napmasin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gizz o yumruklar sana özel bebegim aklinialirimsmile mapisdas gardasini severde döverde yevriimmşutarafagitti
patron benim sorularimi cevapsiz birakti senağlama yoksam patron beni sevmii misenağlama
atti beni mapis dallarina, gitti kendi aski memnu topüüglerine senağlama basladi geyik yapmaya :gitme:sırnaşık şeysırnaşık şey fstki kovdum tadin cikariyim lülülülülülü dercesine sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
misafir olarak izledik diozya olm :mymeka: niye geyige ortak oldun, ben misafir oldum diye hava ation simdi:mymeka: böyle konusursan tabi yersin dayagi:mymeka:kankaligini bil hava atma baana:mymeka::mymeka:
onlarda kimmis hic duymadim tanimiom onlari ben :smiley-cool: erkek dedigin benim erkeeem gibi olurkivancmis mehmetmis pehhh :dilcikar:naniknaniksırnaşık şeysırnaşık şey
yuhhhhh ben mapisdayken bilem herseyi okudum:smiley-cool: bide benden önce mapisdan ciktin yuh sana -tatlicadiarzu-sırnaşık şeyyook ben uydurdum biyerimden bilionmu :mymeka: gelde vurma simdi zhebani garisina:mymeka: sırnaşık şey nerden buluyum kanka kafa yidin elleam delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey 1 g+nde 3244590368 sayfa yazdi hatin bacilar 1 haftada ne kadan yazmislardir allah bilir sempatiksalakcinni git kazene sor o tekrar tekrar ideal erkegi anlatir sana-tatlicadiarzu-
vaaaaayyyyyyyyyy bizim zhebani gelmis hos geldin giiii opuyorumnanaktan
hoşgördüm balımŞeniz
nikon naslsn komşi
akasya coşmuşkaydirigubbakcemile3
neyi bekliyon nikohersey ortada
naslsn kanka,,iyi misin olumunekankayizsmile
Kazene "onur üyesi" rütbesi verirdimkazen kk yi sana devretse ne yaparsin?
ne getirdin paristen sen onu önce söyle bakim alsanaalsanasmile :dilcikar: Şeniznikonum bu hafta sen miydin koltukta..
malum bi kaç haftadır paris de tatildeydim bakamadım buralara:roflol:
soruldu mu bilmiyorum ama
hayatında vazgeçemeyeceğin alışkanlığın nedir?
Allah zaten adaleti enn büyük olandırallah belasini versin dedigin biri oldu mu?
"defol" kelimesindentiskindigin seyler neler?
minyatürk ve forum istanbul diyimen cok gitmek istedigin yer?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ev islerini seven mi?
aslen giresunnerelisin?
5 kardeşkac kardessiniz?
çok yaramaz kaydirigubbakcemile3avatarim hakkinda ne dusunyon?
ne günlerdi be vıstıımo ne nan sempatiksalakcinni akasya cosmussun allamaasempatiksalakcinni
bi zamanlar nikonumda böyle soru yagmuruna tuttuydu Kazenihey gidi günler heyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?