- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi BenmasMavi
-
kız editöre karşı gelme şimdi gelecek yeşilli yazı :mymeka: yasakkelime :roflol::roflol:
kına gecesinde döktürmek istediğim, melekom olumunekankayizsmile yalnız ringa ringa istiyimniko burda hankısı benim :uhm:[/B]
ucu göründü vala :roflol: napsın editörüm mapıs nası bişi bilmiyo :roflol::roflol:ateşle oynuyor farkında değil
ahanda geliyoor:roflol:
dur ben de senin geçmişine ineyim CADIARZUyasakmı anaaaa bılmeyodumakannehir
nikon kız merak ettın basınamı geldiohaoldumsmileeyvahhhhh
kına gecesinde döktürmek istediğim, melekom olumunekankayizsmile yalnız ringa ringa istiyim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aha bu durumu ben bi yerden hatırliyim :roflol: bi zamanlar ben de neyim eksik ben de yazayım dedim sonrasını biliyorsunuz gamyoncuiremsu :roflol::roflol::roflol::roflol:
burda etiket yazmak serbest canım :lepi: senden süper bi etiket bekliyorum geldiğinde fıstık gene kopsun kaydirigubbakcemile3
vala kazenin boyama kitabı da fenamış ha :uhm: :1shok: :roflol::roflol::roflol::roflol:
senin kına gecen nefis olur, çok güzel kurt dökülür melekom boshayallersmile:teytey::sm_cool::dance:
iinşaallahhhhh anamm yaaa
bursaya heveslenmiyom zaten de ist. dakine umudum var senden
çook isterimboshayallersmile
niko anama dedim alinin maskelerinden yaptıracaz
yanakların kızardı bunu derken ama nise gene de inanim :1rolleyes: :roflol:bişi yapmadım:kedi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:delüüü :roflol::roflol::icecream:
daha yaratıcı bi şey yazamadmşimdi acıktım canım
pm atarm ayrıca karar veririz:jeyyar::icecream:
fıstık nerdeysen ses ver bebemm kaydirigubbakcemile3 bi rep ver ben fıstıgınım de :jeyyar:
bi soru daha
Sende tiridine tiridine ßanDın mı heç kaydirigubbakcemile3
eline sağlık erzum cokacimcoook bu bağa yetmez yalnız
gerçek anlamda ikisini de kullanamıyorum canım :2:niko hangisini daha çok kullanırsn
a)çokta tın
b)çokta fifi
hiç bir şey yokken bana kafayı takıp, arkamdan hala benle uğraşanları gamyoncuiremsuhayatın geri dönüşüm kutusu olsa kimi yollar ve kapağını sıkıca kapatırdn sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?