Öncelikle şunu belirtmeliyim ki seni her zaman beğeniyorum, ama özellikle son zamanlarda eklediğin bi fotoğraf vardı, ondan yola çıkarak bi siyah eldiven çılgınlığı başladı bende, tüm fatihi talan ettim sayende :) ama bulamadım en sonunda inat ettim diktirdim, seninkiyle ilgisi olmasada hoş bi şey çıktı ortaya sayende :)
ama ben yine meraktayım nerden buldun o eldiveni Allah aşkına ? :)
bu arada bende herkes gibi ayburla olan dostluğunuzu takdir ediyorum, Rabbim daim kılsın, ayırmasın sizi...
Evinizden huzur ve tebessüm eksik olmasın... Rabbim nazarlardan saklasın sizi
Allaha emanet olun, Alyacığı koklaya koklaya öper misin benim için
bu arada bende waffle tuzağına düştüm, iftardan sonra hemen yapmalıyım içim gitti yaaa....
B]çok zor bi soru sordun,şimdiden kafamı tırmalayan bi konuAybike öncelikle koltuğa hoşgeldin. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aybur ve senin dostluğuna hayranım, ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz, maşallah dostluğunuz hiç bozulmasın.Ayrıca ortak bir huyumuz var, bende waffle hayranıyım, hemen hemen her hafta evde yaparım üstelik dışarda beğendiğim yerlerde de mutlaka yerim. cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook Aybur'la anlaştık Ramazan'dan sonra waffle buluşması yapacağız, inşallah sende gelirsin değil mi?
Benim sorum, Alya Dua'nın büyüyünce hangi mesleği yapmasını istersin? Tercihi kendisine bırakır mısın yoksa gönlünden "Kızım şu mesleği yapsa" dediğin oluyor mu?
vakti zamanı uyarsa seve seve gelirim
[Minik prensesi öpüyorum, cevabın içinde şimdiden teşekkürler. a.s.a.s.a.s.a.s.
aralığa ne kaldı ki:)kankaa ancak aralık ayını beklemem gerek mafoldumbenmafoldumben
uff daha çok varmafoldumbenmafoldumben
bu arada kanka hatırlatayım waffleyi aklına ben getirdim
sen şimdi bensiz nasıl yiycen kankaaamafoldumbenmafoldumben
gaddar sülom izin verseydi beraber yiyceydiksenağlama:gitme:
anlatma ben hissediyorumsen benim dostum
sen benim tek gerçeğim
sen benim sensiz olamayacağım kankamsın
seni anlatmak sana olan sevgimi ifşa etmek okadar zorki
benim duygularımı ne kelimeler ifade edebilir nede dilim
bir tek yüreğim var
seni seven
özleyen:asigim:
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki seni her zaman beğeniyorum, ama özellikle son zamanlarda eklediğin bi fotoğraf vardı, ondan yola çıkarak bi siyah eldiven çılgınlığı başladı bende, tüm fatihi talan ettim sayende :) ama bulamadım en sonunda inat ettim diktirdim, seninkiyle ilgisi olmasada hoş bi şey çıktı ortaya sayende :)
ama ben yine meraktayım nerden buldun o eldiveni Allah aşkına ? :)
bu arada bende herkes gibi ayburla olan dostluğunuzu takdir ediyorum, Rabbim daim kılsın, ayırmasın sizi...
Evinizden huzur ve tebessüm eksik olmasın... Rabbim nazarlardan saklasın sizi
Allaha emanet olun, Alyacığı koklaya koklaya öper misin benim için
bu arada bende waffle tuzağına düştüm, iftardan sonra hemen yapmalıyım içim gitti yaaa....
yeterin artık waffle muhabbeti yapmayın oruçlu oruçlu küt gitcemmafoldumben
bende bi waffle hastasyım her hafta mutlaka yerim dışarda ama artık aybiğimin tarifiylede yiyeceğim:lepi:
bi soru daha sorayım bende
yemek yapmayı severmisin?
takipteyim ama hemen hemen bütün soruların cevabını biliyorum
başka başka-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
vay be demek hakkımda bu kadar şey biliyorsun:1ninca:
anammm bi yandan da aşk yaşanıyoraklinialirimsmile
sen biliyinmi biz en son ne zaman görüştük
13 temmuzda görüşmüştük en sonn
ee sen çok şanslısın kankam sana yürüme mesafesi peki banaaaamafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?