- 18 Ekim 2008
- 440
- 21
- 318
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki seni her zaman beğeniyorum, ama özellikle son zamanlarda eklediğin bi fotoğraf vardı, ondan yola çıkarak bi siyah eldiven çılgınlığı başladı bende, tüm fatihi talan ettim sayende :) ama bulamadım en sonunda inat ettim diktirdim, seninkiyle ilgisi olmasada hoş bi şey çıktı ortaya sayende :)
ama ben yine meraktayım nerden buldun o eldiveni Allah aşkına ? :)
bu arada bende herkes gibi ayburla olan dostluğunuzu takdir ediyorum, Rabbim daim kılsın, ayırmasın sizi...
Evinizden huzur ve tebessüm eksik olmasın... Rabbim nazarlardan saklasın sizi![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Allaha emanet olun, Alyacığı koklaya koklaya öper misin benim için![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
bu arada bende waffle tuzağına düştüm, iftardan sonra hemen yapmalıyım içim gitti yaaa....
ama ben yine meraktayım nerden buldun o eldiveni Allah aşkına ? :)
bu arada bende herkes gibi ayburla olan dostluğunuzu takdir ediyorum, Rabbim daim kılsın, ayırmasın sizi...
Evinizden huzur ve tebessüm eksik olmasın... Rabbim nazarlardan saklasın sizi
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Allaha emanet olun, Alyacığı koklaya koklaya öper misin benim için
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
bu arada bende waffle tuzağına düştüm, iftardan sonra hemen yapmalıyım içim gitti yaaa....