Pembe Koltuk 16. Hafta Konuğu Alyaduanınannesi bizlerle. Hoşgelmiş deyin gacılar :)

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki seni her zaman beğeniyorum, ama özellikle son zamanlarda eklediğin bi fotoğraf vardı, ondan yola çıkarak bi siyah eldiven çılgınlığı başladı bende, tüm fatihi talan ettim sayende :) ama bulamadım en sonunda inat ettim diktirdim, seninkiyle ilgisi olmasada hoş bi şey çıktı ortaya sayende :)

ama ben yine meraktayım nerden buldun o eldiveni Allah aşkına ? :)

bu arada bende herkes gibi ayburla olan dostluğunuzu takdir ediyorum, Rabbim daim kılsın, ayırmasın sizi...

Evinizden huzur ve tebessüm eksik olmasın... Rabbim nazarlardan saklasın sizi :nazar:

Allaha emanet olun, Alyacığı koklaya koklaya öper misin benim için :utangac:

bu arada bende waffle tuzağına düştüm, iftardan sonra hemen yapmalıyım içim gitti yaaa....

yeterin artık waffle muhabbeti yapmayın oruçlu oruçlu küt gitcemmafoldumben
bende bi waffle hastasyım her hafta mutlaka yerim dışarda ama artık aybiğimin tarifiylede yiyeceğim:lepi:
bi soru daha sorayım bende
yemek yapmayı severmisin?

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki seni her zaman beğeniyorum, ama özellikle son zamanlarda eklediğin bi fotoğraf vardı, ondan yola çıkarak bi siyah eldiven çılgınlığı başladı bende, tüm fatihi talan ettim sayende :) ama bulamadım en sonunda inat ettim diktirdim, seninkiyle ilgisi olmasada hoş bi şey çıktı ortaya sayende :)

bu arada bende herkes gibi ayburla olan dostluğunuzu takdir ediyorum, Rabbim daim kılsın, ayırmasın sizi...

Evinizden huzur ve tebessüm eksik olmasın... Rabbim nazarlardan saklasın sizi :nazar:

bu arada bende waffle tuzağına düştüm, iftardan sonra hemen yapmalıyım içim gitti yaaa....

ben biliyom eldiveni nerden aldığını:jeyyar:
çünkü beraber talan etmiştikkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
sizlerden dostluğumuz için güzel ve samimi yorum almak okadar çok hoşumuza gidiyoki bi bilseniz içimizdeki sevginin masum ve gerçekliğini sizlere yansıtabiliyo olmak bizi çok mutlu ediyoopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Aybike öncelikle koltuğa hoşgeldin. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Aybur ve senin dostluğuna hayranım, ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz, maşallah dostluğunuz hiç bozulmasın.Ayrıca ortak bir huyumuz var, bende waffle hayranıyım, hemen hemen her hafta evde yaparım üstelik dışarda beğendiğim yerlerde de mutlaka yerim. cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook Aybur'la anlaştık Ramazan'dan sonra waffle buluşması yapacağız, inşallah sende gelirsin değil mi?

Benim sorum, Alya Dua'nın büyüyünce hangi mesleği yapmasını istersin? Tercihi kendisine bırakır mısın yoksa gönlünden "Kızım şu mesleği yapsa" dediğin oluyor mu?
vakti zamanı uyarsa seve seve gelirim
[Minik prensesi öpüyorum, cevabın içinde şimdiden teşekkürler. a.s.a.s.a.s.a.s.
B]çok zor bi soru sordun,şimdiden kafamı tırmalayan bi konu
aslında alyanın üniye gitmesini istemiyorum gördüklerimden ötürü
ma tıp okusumasını isterdim..
sanırım kendi haline bırakmam yönlendiririm eccükbilmiyorumkismile[/B]

kankaa ancak aralık ayını beklemem gerek mafoldumbenmafoldumben
uff daha çok varmafoldumbenmafoldumben
bu arada kanka hatırlatayım waffleyi aklına ben getirdim
sen şimdi bensiz nasıl yiycen kankaaamafoldumbenmafoldumben
gaddar sülom izin verseydi beraber yiyceydiksenağlama:gitme:
aralığa ne kaldı ki:)
kısmet be kanka gelirsin süleyman abim bana borçlusositososito

sen benim dostum
sen benim tek gerçeğim
sen benim sensiz olamayacağım kankamsın
seni anlatmak sana olan sevgimi ifşa etmek okadar zorki
benim duygularımı ne kelimeler ifade edebilir nede dilim
bir tek yüreğim var
seni seven
özleyen
:nazar::asigim:
anlatma ben hissediyorum
duygularının karşılığı kat be kat içimde
seni seviyor ve daima özlüyorum
güven içinde sırımı dayadığım kankam
sadece iyi günümde olmayan kankam
ben ev taşısam bile yardıma koşacak kankam
iyi ki sahte değilsin heeeopuyorumnanaktan

sineciğim teşekkür ederim
beğenmene sevindim
müşteri portfolyom oluşuyor şimdiden fena mıaklinialirimsmile
eminönünde gelinlik kumaşı satan bi mağza var adını hatırlamıyorum ama

anlatma ben hissediyorum
duygularının karşılığı kat be kat içimde
seni seviyor ve daima özlüyorum
güven içinde sırımı dayadığım kankam
sadece iyi günümde olmayan kankam
ben ev taşısam bile yardıma koşacak kankam
iyi ki sahte değilsin heee

zemuszemuszemuszemus
sahtelik bizden uzak kankam

Aybikim koltugun hayirli olsun iyi oturmalar canim...

Alya Dua olmasaydi bebeginin ismi ne olurdu ??

akasia yavaş ol kısss alsanaalsanasmile
gece 12 de sıhırmı bozulacak aklinialirimsmile
şindikkk hosgeldın guzel yuzlu hatunummmm
de bakam tr ne zmn dondunnn???
evde kim baskındır ) sen gıbıme gelıyn )
eşinde kızdıgın huyyy
kendınde kızdıgın huyyy
calısmayı ne zmn dusunuyorsun
şinciklik bu kadar sekercıkhee bıde kk gecesı duzenlense o geceye kımlerın gelmesını ıstersın ??

Son düzenleme:
canem bi şeyeetirseydin şincik gördün koltuk sefanı a.s.

valla hakkında okadan çok şey biliyorum ki ne sorsam soru bulamıyorum :uhm:

ama şunu söylemeden geçemicem bi insanı görmeden sesini bile duymadan seveceğim hiç mi hiç aklıma gelmezdi ayrı bi yerin var bende aybikim :1hug:

ımm soruya soralım enişte ilk aşkın mı ?:asigim:

aybike hoşgeldin opuyorumnanaktan
tesettür giyim konusunda çok çok zevkli bir bayan olduğunu düşünüyorum.. insan her giydiğini bu kadar mı iyi taşır.. gizliden takipçinim..
1) Tesettüre girmeye nasıl karar verdin? Kaç yaşında tesettüre girdin?
2) Alya Dua'nın bloğunu ilgiyle takip ediyorum ama tesettür kombinlerini, tesettür giyim önerilerini, alış veriş yaptığın yerleri fln içeren bi blog açmayı düşünüyo musun ya da blogta bunlara da yer vericek misin? (Lütfen aççç delikafadulden , çok takipçin olacağı kesin)
3) Boyun ve kilon kaç?

Back