• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe estetik hakkında

calimenjero

bu aralar depresifim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
125
0
96
42
İstanbul
merhaba doktor hanım ben pembe estetik denilen diş eti estetiği düşünüyorum öneririmisiniz ve ağrısı varmıdır daha sonra dş etlerinde herhangi bir eskiye dönüş olurmu? bilgi vermenizi rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar bende ağrı durumunu merak etmekteyim bana da ortodontistim hafif gummy smile'ın var onu duzeltmeliyiz dedi ama ortodontik tedaviden once mi olması lazım sonra mı soylemedi?

merhaba doktor hanım ben pembe estetik denilen diş eti estetiği düşünüyorum öneririmisiniz ve ağrısı varmıdır daha sonra dş etlerinde herhangi bir eskiye dönüş olurmu? bilgi vermenizi rica ederim.

yaptırabilirsiniz ağrınız olmaz sonrasında da çok güzel bir estetiğa sahip olursunuz

ağız bakımını iyi yaparsanız geriye dönüş olmaz.fiyat antalyada ne kadardır bilmiyorum ama balıkesirde 1000 lira civarında
ağrı sorunuda olmaz

Back