- 21 Eylül 2021
- 1.274
- 480
- 73
- 24
Benim de oyle bugünne kadar mutluydum bugün bozuldum nasip değilmiş dedimBi kaç gün daha beklemek istiyorum çıkmayınca bütün moralim gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de oyle bugünne kadar mutluydum bugün bozuldum nasip değilmiş dedimBi kaç gün daha beklemek istiyorum çıkmayınca bütün moralim gidiyor
Doktorum söylemedi ama neden sizceEvet yorumdaki arkadaşların dediği gibi yumurta rezervi için mutlaka test yaptır benim de yaşım 19 olmasına rağmen çok düşüktü
İnş en kısa zamanda nasip olur sana bana istiyen herkezeBenim de oyle bugünne kadar mutluydum bugün bozuldum nasip değilmiş dedim
2.5 senelik evliyim sürekli hastane hastane gezdim hiç bir doktor kan alıpta bir bakalım demedi çok ilgisiz oluyor bazı doktorlar bende şans eseri Burdan öğrendim yumurta rezerviniDoktorum söylemedi ama neden sizce
Ya doktor biraz kafa dalgın bana çarşamba gelirsin dedi ben gittim ve o gün tatilmiş bende dedim heralde haftaya çarşamba dedi neden yoksa tatil gününü desin sonra gittim adetine az kalmış bakmama gerek yok artık gebe de kalmış olabilirsin dedi bende ovulasyonla takip ettim hep ama 10 ocakda pozitif gördüm 12 ocakda tam silikleşti adetime 6 gün kala gördüm yani yumurtlamayıCanim doktor çatlatma ignesi yapalim demedi mi ? Cunku ilaci kullanirsin doktor gun veirir gidersin yumurta yeterince buyuduyse catlatma ignesi yapilir ve sana bi sure verir bu sure icinde iliski ile degerlendirilir. Arkadaslarin dedigi gibi kist olusabilir catlamazsa Allah korusun
Ay evet ya ozaman bende bi dahakine yaptırayım birde kasıklarımda batma var bugün kistten mi oluyordur sizce yoksa gebelik oluştuysada olurmu bilginiz varmı2.5 senelik evliyim sürekli hastane hastane gezdim hiç bir doktor kan alıpta bir bakalım demedi çok ilgisiz oluyor bazı doktorlar bende şans eseri Burdan öğrendim yumurta rezervini
Tamam siliklesdiyse kendisi catlamis olabilir. Doktor biraz ihmalkarmis maalesef bu oyle bosverilecek bisey degil gec yumurtlama olunca otomatikman gec dollenme oluyor yumurtlamanin uzerine 14-16 gun arasi koy adet olmazsan bi test yap. O doktora bidaha gitme kuzum bunlar onemli seyler baska bi doktorla devam et. Daha yasin cok genc moralini bozma kan degerlerine amh ve hormonlarina baktir. Rahim filminin yasla ilgisi yok tupler tikaliysa da olmaz genelde normal bir kadin dogumcu 1 yildir gebelik olusmadiysa hsg ister bunu da infertilite bölümünde yaparlar. Dedigim gibi ilgili bi doktor bulursan hic sorun yasamazsin Allahin izniyleYa doktor biraz kafa dalgın bana çarşamba gelirsin dedi ben gittim ve o gün tatilmiş bende dedim heralde haftaya çarşamba dedi neden yoksa tatil gününü desin sonra gittim adetine az kalmış bakmama gerek yok artık gebe de kalmış olabilirsin dedi bende ovulasyonla takip ettim hep ama 10 ocakda pozitif gördüm 12 ocakda tam silikleşti adetime 6 gün kala gördüm yani yumurtlamayı
Tamam siliklesdiyse kendisi catlamis olabilir. Doktor biraz ihmalkarmis maalesef bu oyle bosverilecek bisey degil gec yumurtlama olunca otomatikman gec dollenme oluyor yumurtlamanin uzerine 14-16 gun arasi koy adet olmazsan bi test yap. O doktora bidaha gitme kuzum bunlar onemli seyler baska bi doktorla devam et. Daha yasin cok genc moralini bozma kan degerlerine amh ve hormonlarina baktir. Rahim filminin yasla ilgisi yok tupler tikaliysa da olmaz genelde normal bir kadin dogumcu 1 yildir gebelik olusmadiysa hsg ister bunu da infertilite bölümünde yaparlar. Dedigim gibi ilgili bi doktor bulursan hic sorun yasamazsin Allahin izniyle
Aminİnş en kısa zamanda nasip olur sana bana istiyen herkeze
Çok teşekkür ederim evet doktorumu değişmeyi düşünüyorum bende bugün 14.gün dediğiniz gibi biraz daha bekliycem kist oluştuysada regl gecikmesi yapaarmı bilginiz varmıTamam siliklesdiyse kendisi catlamis olabilir. Doktor biraz ihmalkarmis maalesef bu oyle bosverilecek bisey degil gec yumurtlama olunca otomatikman gec dollenme oluyor yumurtlamanin uzerine 14-16 gun arasi koy adet olmazsan bi test yap. O doktora bidaha gitme kuzum bunlar onemli seyler baska bi doktorla devam et. Daha yasin cok genc moralini bozma kan degerlerine amh ve hormonlarina baktir. Rahim filminin yasla ilgisi yok tupler tikaliysa da olmaz genelde normal bir kadin dogumcu 1 yildir gebelik olusmadiysa hsg ister bunu da infertilite bölümünde yaparlar. Dedigim gibi ilgili bi doktor bulursan hic sorun yasamazsin Allahin izniyle
Yapar evet ama gebelik te olabilir bence test yapinÇok teşekkür ederim evet doktorumu değişmeyi düşünüyorum bende bugün 14.gün dediğiniz gibi biraz daha bekliycem kist oluştuysada regl gecikmesi yapaarmı bilginiz varmı
Canım kesin kist oluşmuş diyemeyiz bir ihtimal buAy evet ya ozaman bende bi dahakine yaptırayım birde kasıklarımda batma var bugün kistten mi oluyordur sizce yoksa gebelik oluştuysada olurmu bilginiz varmı
başka bi sorununuz var mı acaba özel değilse, yani rezervin bu yaşta bu kadar düşük olmasını sağlayacak etkenler var mı acabaEvet yorumdaki arkadaşların dediği gibi yumurta rezervi için mutlaka test yaptır benim de yaşım 19 olmasına rağmen çok düşüktü
Pkos varmış birde evlendikten sonra öğrendim bende adetim normalde düzenliydi evlendikten 1 ay sonra düzenim bozuldubaşka bi sorununuz var mı acaba özel değilse, yani rezervin bu yaşta bu kadar düşük olmasını sağlayacak etkenler var mı acaba
Neden evlendikten sonra düşen bozuluyor acaba bi kaç kişiden daha duymuştumPkos varmış birde evlendikten sonra öğrendim bende adetim normalde düzenliydi evlendikten 1 ay sonra düzenim bozuldu
onu bende bilmiyorum hiç araştırmak sormak aklıma gelmedi büyüklerimiz hep evlenince olur öyle diyorNeden evlendikten sonra düşen bozuluyor acaba bi kaç kişiden daha duymuştum
Pcos hakkında çok bi bilgim yok açıkçası size bunu neye dayanarak söylediler bilmiyorum ama Pcos olanlar da düzensiz adet,kilo ve kıllanma olur diye biliyorum ama rezerve etkisi var mı? Tam tersine pcosta yumurta çok olmuyor mu?onu bende bilmiyorum hiç araştırmak sormak aklıma gelmedi büyüklerimiz hep evlenince olur öyle diyor
Benim de çevremdeki kişilerin çoğu benim gibi olmuş adet düzensizliği hormonlarda sıkıntı
Ultrasona göre pkostum evet dediğiniz gibi çok fazla yumurta oluyor ve gebelik için istenilen boyuta gelmiyor bende öyle olmuştu tedaviye başlamak içinde yumurta rezervesine bakmak istedi doktorum ve kan sonucuna göre de yaşıma göre çok düşük olduğunu söylemişti bende pek üstüne düşmedim doktorum ne derse yaptım benim de çok kafamı karıştırmıştı bu durumPcos hakkında çok bi bilgim yok açıkçası size bunu neye dayanarak söylediler bilmiyorum ama Pcos olanlar da düzensiz adet,kilo ve kıllanma olur diye biliyorum ama rezerve etkisi var mı? Tam tersine pcosta yumurta çok olmuyor mu?