• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Ortamı Hakkında Sohbet Edelim🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bakın insan her kuralı da hatırlamayabilir bu normaldir. Atıyorum olmayacak yere üç nokta koymuştur ya da şey kelimesini bitişik yazmıştır bir şekilde idare edilir çünkü anlam kaymiyor. Ama de da ayırmamak ya da nokta bile koymadan yazmak da artık dikkat edilmesi gereken önemli şeylerdir. Ben aktif 3 dil kullanıyorum günlük hayatımda ama tek işi sınav hazırlığı olan ve grameri gözü kapalı doğru yapması gereken kişi kadar yanlış yazmıyorumdur. Yoksa kimse kitap gibi yazın demiyor ki ben de hata yapıyorum. Amaaa bu felan ve morel yazanların ağzına yapıştırmak istiyorum gerçekten 😂
Tabi ki dediğiniz gibi biz de yanlış yapabiliyoruz. Ama bu derece bariz yanlışlıklar bana çok garip geliyor. MORELİM bozuluyor 😂😂😂

Merhaba🥰
Sitenin TDK kurum yöneticileri yazım yanlışları bulmaz umarım diye başlayayım. 😅

Siteyi yeni keşfettim, derslerimden vakit kaldıkça takılıyorum burada.

Ben bilindik başka bir forum da yazarlık yapıyorum ama burası çok başka bir ortammış.🙂 Burada misal sohbet ve tavsiye havasından daha çok biraz ağır eleştiri hâkim. Biraz ataerkil bir zihniyet var, anaç ruhlu feminizim hakimiyeti falan sanmıştım 😅 komik gelebilir ama öyle

Sanırsam site 2009 öncesi kurulmuş. Bilindik bir çok forumdan daha eski. Sitenin yaş ortalaması 20-45 ve eğitim seviyesinin üniversite olduğunu tahmin ediyorum. Ama bazı üyelerin anlama kabiliyeti çok düşük bence.

Misal konu sahibi yazım yanlışı yapmış, linçlenmiş. Ama yorumu yapan üye, kendisi de yapmış yazım yanlışı. Ama kendisinin yaptığı yanlışın farkında bile değil ilginç😂

Bazılarının da elin de sopa varmış da linç etmek için hazır ol da bekliyormuş gibi😅

Bazı üyelerin de erkek olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben eğitim sahibi bir kadının, kendi hemcinselerinin bedenini, hayatını, sorununu ağır eleştiri yapabileceğini düşünmüyorum.

Hatta kızlar bir konu açmıştım, küçük görünüyorum diye. Bana bir üye özel mesajla "biz erkekler öyle şeyleri takmayız" yazmıştı😦 Neyse ki üyeliği iptal edilmiş. Çok ilginç değil mi? Bir erkek neden buralar da takılsın ki🤨

Konu açılıyor mesela tavsiye değil de fazla eleştiri yapılıyor. Olabilir konu sahibi hata yapmıştır, manipüle ediliyordur farkında değildir, yanlış ilişki içine girmiştir vs yani sonuçta hepimizin 10/10
hayatları olmadığını düşünüyorum.

Bazı üyeler hiç hata yapmamış, manipüle edilmemiş vs gibi davranıyor bence. Ağır eleştirmek ziya de tavsiye vermeyi daha etik buluyorum. Çünkü konu sahibin nasıl bir psikoloji de olduğunu bilemeyiz. Bazı insanlar o kadar hassas ki, yorumlardan etkilenebiliyorlar. Doğru üslup çok önemli.

Bazı üyeler de gerçek hayattan kopuk bence😅yani şöyle ki bir konu açmıştım birisi şey yazmış "derslerinden vakit kalıyor mu, bunları düşünecek" gibisinden 😆 öğrenci olmuş herkes bilir, 7/24 ders çalışmıyoruz, ders harici bir hayatımız var sonuçta.

Ben lisedeyken KS diye bir site vardı, bazı üyeler, popüler ve grupça takılıp ağır eleştiri yaparlardı, burayı da oraya çok benzettim. Belki de ben yeni üye olduğum için alışamamışımdır ortama😶

Öyle işte KK ortamı hakkında düşündüklerimi yazayım, sohbet edeyim istedim😊 Yazarlığını yaptığım site de böyle sohbet havasın da konuşabiliyoruz mesela. Ama burada çok böyle sohbet vs edilmiyor galiba😄

Genel de herkes BDV bölümün de takılıyor fark ettim, diğer forum siteleri gibi ürün tavsiye yorumlama gibi konular pek açılmıyor. Bir de SS diye bir forum sitesi var, orada da çok yanlış üslup kullanılıyor.

Özellikle BDV bölümün de takıldıkca insan evlilikten soğuyor 😂
Merhaba🥰
Sitenin TDK kurum yöneticileri yazım yanlışları bulmaz umarım diye başlayayım. 😅

Ben bilindik başka bir forum da yazarlık yapıyorum ama burası çok başka bir ortammış.🙂 Burada misal sohbet ve tavsiye havasından daha çok biraz ağır eleştiri hâkim. Biraz ataerkil bir zihniyet var, anaç ruhlu feminizim hakimiyeti falan sanmıştım 😅 komik gelebilir ama öyle

Sanırsam site 2009 öncesi kurulmuş. Bilindik bir çok forumdan daha eski. Sitenin yaş ortalaması 20-45 ve eğitim seviyesinin üniversite olduğunu tahmin ediyorum. Ama bazı üyelerin anlama kabiliyeti çok düşük bence.

Misal konu sahibi yazım yanlışı yapmış, linçlenmiş. Ama yorumu yapan üye, kendisi de yapmış yazım yanlışı. Ama kendisinin yaptığı yanlışın farkında bile değil ilginç😂

Bazılarının da elin de sopa varmış da linç etmek için hazır ol da bekliyormuş gibi😅

Bazı üyelerin de erkek olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben eğitim sahibi bir kadının, kendi hemcinselerinin bedenini, hayatını, sorununu ağır eleştiri yapabileceğini düşünmüyorum.

Hatta kızlar bir konu açmıştım, küçük görünüyorum diye. Bana bir üye özel mesajla "biz erkekler öyle şeyleri takmayız" yazmıştı😦 Neyse ki üyeliği iptal edilmiş. Çok ilginç değil mi? Bir erkek neden buralar da takılsın ki🤨

Konu açılıyor mesela tavsiye değil de fazla eleştiri yapılıyor. Olabilir konu sahibi hata yapmıştır, manipüle ediliyordur farkında değildir, yanlış ilişki içine girmiştir vs yani sonuçta hepimizin 10/10

Bazı üyeler hiç hata yapmamış, manipüle edilmemiş vs gibi davranıyor bence. Ağır eleştirmek ziya de tavsiye vermeyi daha etik buluyorum. Çünkü konu sahibin nasıl bir psikoloji de olduğunu bilemeyiz. Bazı insanlar o kadar hassas ki, yorumlardan etkilenebiliyorlar. Doğru üslup çok önemli.

Bazı üyeler de gerçek hayattan kopuk bence😅yani şöyle ki bir konu açmıştım birisi şey yazmış "derslerinden vakit kalıyor mu, bunları düşünecek" gibisinden 😆 öğrenci olmuş herkes bilir, 7/24 ders çalışmıyoruz, ders harici bir hayatımız var sonuçta.

Ben lisedeyken KS diye bir site vardı, bazı üyeler, popüler ve grupça takılıp ağır eleştiri yaparlardı, burayı da oraya çok benzettim. Belki de ben yeni üye olduğum için alışamamışımdır ortama😶

Öyle işte KK ortamı hakkında düşündüklerimi yazayım, sohbet edeyim istedim😊 Yazarlığını yaptığım site de böyle sohbet havasın da konuşabiliyoruz mesela. Ama burada çok böyle sohbet vs edilmiyor galiba😄

Genel de herkes BDV bölümün de takılıyor fark ettim, diğer forum siteleri gibi ürün tavsiye yorumlama gibi konular pek açılmıyor. Bir de SS diye bir forum sitesi var, orada da çok yanlış üslup kullanılıyor.

Demeyeyim demeyeyim dedim ama 😁 başka sitede yazarlık yapıp; bir çok yazmak, hazır ol da, buralar da, ziya de, site de, havasin da, bölümün de dbsnnsns

Selam yesilgunes yesilgunes
Benden bahsettiğini anladım ve geldim. Geçen konunda bulunma hal eklerini bile bilmeyip Boğaziçi düşünen seni hayalperest olmakla itham eden bendim. Sen de cevaben çok acelen olduğu için tüm ekleri yanlış yazdığını söylemiştin. Bu konuda vaktin olup uzun uzun döşediğin halde görüyoruz ki yine yanlış yazmışsın. buradan anlıyoruz ki gerçekten bilmiyorsun. Daha neyin davasını güdüyorsun şahsen anlamış değilim.

başka bir forum da yazarlık yapıyorum
Bir erkek neden buralar da takılsın ki
Ağır eleştirmek ziya de tavsiye vermeyi

Son olarak Yozgat Bozok Üniversitesi kariyerinde başarılar dilerim tatlı kız 🥰🥰

Merhaba🥰

Bence bazıları bilerek linçliyor linçlemeyi seviyor diye düşünüyorum 🤔 ben meselâ konu açıyorum sadece yorumları okuyorum bakıyorum linç yoksa dönüs yapıyorum varsa polemiğe girmemek için susuyorum sonuçta benim derdim bana yetiyor bir de milletin linçlemesini mi çekiyim. Ne saçma.. Derdimi açmışım içimi dökmüşüm yada fikir almışım ihtiyaç duymuşum ama sen fikir vermek yerine tuz biber ekmek istiyorsun bazıları kendini o kadar belli ediyor ki.. Ya da motive olduğun bir konu var gelmişsin bahsedip destek istemişsin bu sana doğru gelmiş bu yolda yürüyeceğim demişsin vayy sen misin motive olan..Yok o yolda asla yürünmez yol yanlış böyle yap şöyle yap. İyi de fikir istiyen oldu mu bu konuda ne yapmalıyım diyen oldu mu sana..Ama öyle bir konuşuyor ki amaç motivasyonun yerle bir olsun yani. Ayy şaka gibi ya

Ben de bı ara ...... Çok kullanıyordum nokta nokta devam eden noktalar ne dediğim anlasilmiyordu .Bir üye gayet yapıcı şekilde eleştirdi.Bende eleştiriyi kabul ettim ve düzelttim .Çok alıngan kişilerin hayatı her manada zor onlar konu açarken iki kere düşünmeli.Amaç insan kırmak degilki fakat kendi sacmasapan yazdiklarina da bakacak insan o kadar saçma yazarsan saçma cevap alırsın zaten bin kere sevgilim yok konusu açarsan misal insanlar bir süre sonra ciddiye de almaz yani yada bosanmalimiyim? bosaniyorum boşanınca hayat varmı ?Düşün aynı üye bir süre sonra anlıyorsun derdi çözüm bulmak değil çevresi dinlemekten bıkmış ciddiye almıyor yazıp yazıp gidiyor .Sanki ölümden sonra hayat varmı konusu gibi yani neyine ciddi yorum yapılsın kk mü gidecek onun yerine adliyeye .Bunada sert tavır denmez zaten

Merhaba🥰

Etkileşim kasmak için güzel yazmış, döşemişsin. Fakat üyeler hakkında konu açmak yasak. Keşke kuralları okusaydın siteyi incelerken.
Adı üstünde açık bir forum. Herkes seninle aynı ortak paydada olmak zorunda değil. Saygı duy kafi.
Senin yazdığın her paragraf da eleştiri dolu, ne farkın var diğerlerinden bariz olarak onu merak ettim?

Son düzenleme:
Liseden mezun olduğunda Hacettepe Psikoloji Bölümünü kazanmış ancak o dönem rahatsızlığı nedeniyle gidememiş.

Belki de yeniden kazanır.
Tüm gençlerimiz iyi yerlere gelsinler isterim. Lakin bu doğru mudur değil midir bilemem. Hacettepe psikoloji kazanmış, Boğaziçi veya ODTÜ hedefleyen bir genç kız buraya gelip pek zaman harcamaz. Üstelik hem Türkçe dilbilgisi hem de üslubu oldukça vasat. Türkiye derecesiyle öğrenci kabul eden bu okullara girebileceğini pek sanmıyorum ki zaten kazanmış olması konusu da tartışılır. Belki doğru bile değildir.

Benden bahsettiğini anladım ve geldim. Geçen konunda bulunma hal eklerini bile bilmeyip Boğaziçi düşünen seni hayalperest olmakla itham eden bendim. Sen de cevaben çok acelen olduğu için tüm ekleri yanlış yazdığını söylemiştin. Bu konuda vaktin olup uzun uzun döşediğin halde görüyoruz ki yine yanlış yazmışsın. buradan anlıyoruz ki gerçekten bilmiyorsun. Daha neyin davasını güdüyorsun şahsen anlamış değilim.

Bu yorumu yazan ellerini öperim ♥️♥️

Ben siteye çok uğrayan biri değilim. O yüzden kimseyi tanımıyorum. Üyeler arasında sizin tarif ettiğiniz gibi bir bağa denk gelmedim. Eleştirileriniz dikkatimi çektiği için biraz açtığınız konuları ve mesajlarınızı inceledim. İlgi bağımlılığınızı tatmin etmek için bu tarz konular açmanıza pek gerek yok. Kendinizi başka alanlarda da geliştirerek toplum içinde kabul görecek seviyeye gelebilirsiniz.

Merhaba, sitede üyeler hakkında konu açmak yasak ve ban sebebidir. Ben de burda bazen ultrasyon, herkez, hâle, morel yazanları görüyorum. 😅😂 -de -da bağlacını doğru yerde ayırıyorum, yazılarıma dikkat ediyorum genel olarak. Burda konu açanlara eleştiri yapan da var, öneride bulunan da var.

normal insanlarin yazimda bir iddiasi olmaz ki. Anlaşılsin yeter.
eger odtü kazanacağım diyorsan ve sinav senendeyse tabii ki insanlar takilirlar.
su mesajlarda sanki kasitli bütün -de'leri -da'lari yanlis yazmissiniz gibi.
başka bir forum da yazarlık yapıyorum
Bazılarının da elin de sopa varmış ... hazır ol da bekliyormuş gibi😅
neden buralar da takılsın ki🤨
Ağır eleştirmek ziya de tavsiye vermeyi ... psikoloji de olduğunu bilemeyiz.
ayrica tum kk bdvde toplanmış degil, herkes ilgi alani olan topiklerde geziyor. sizin kaos ihtiyaciniz varmis bdvdesiniz. cogu insan diyet gruplarina uye sayfalarca orada yazıyor, bazıları yemek topiginde sohbet ediyor, yemek yarismalarina katiliyor. Bebegini bekleyen insanlar haziran'da anne olacaklar / eylul'de anne olacaklar topiklerinde, bebegi doganlar ayni ay doguranlarla topiklerde, evlat edinme basvurusu yapanlar, tupbebek suresindekiler... her köşesi ayri aktif bir forum burasi

Yozgatta görevli öğretim üyeleri gelip okursa acayip gülecek bence 😂

Garanti olsun diye tüm de’leri ayırmış,haline bakmadan bizi beğenmiyor ablamız

Ne diyelim?
Adam belinde sopa kırmış bebeğim için susuyorum diyen kadına
Yada sürtünmeyle hamile kalır mıyım diyene?
Geçen birisi 3 4 kez regl olduğunu ama yinede hamile olabilme ihtimalini sormuş
Ne diyelim ?
Ayrıca kimseyi eleştirmiyorum, empati yeteneğimde güçlüdür fakat 3 çocuğum yok neyse.
Bu arada banlanırsınız birazdan.

Ya bakın insan her kuralı da hatırlamayabilir bu normaldir. Atıyorum olmayacak yere üç nokta koymuştur ya da şey kelimesini bitişik yazmıştır bir şekilde idare edilir çünkü anlam kaymiyor. Ama de da ayırmamak ya da nokta bile koymadan yazmak da artık dikkat edilmesi gereken önemli şeylerdir. Ben aktif 3 dil kullanıyorum günlük hayatımda ama tek işi sınav hazırlığı olan ve grameri gözü kapalı doğru yapması gereken kişi kadar yanlış yazmıyorumdur. Yoksa kimse kitap gibi yazın demiyor ki ben de hata yapıyorum. Amaaa bu felan ve morel yazanların ağzına yapıştırmak istiyorum gerçekten 😂
Ben kendi anadilini düzgün yazamayanı, derdini anlatamayanı ama en çokta öğretmenim dedikten sonra dilbilgisinden bir haber olan insanları hiç ama hiç kale alamıyorum.

İnternet erişimi yaygınlaştı; dolayısıyla interneti ve internete bağlanabilen cihazı olan herkesin üyelik alıp yazabildiği bir forum ortamında, çeşit çeşit insanlara denk gelmeniz şaşılacak bir durum değil takdir edersiniz ki. Meslek, yaş, eğitim, medeni durum, memleket, sosyokültürel ve sosyoekonomik seviyeleri çok farklı olan kadınların toplandığı bir platformda; herkesten memnun olmanız mümkün değil. Kural ihlâlleri, polemik, hakaret gibi durumlarda yöneticiler müdahale ediyorlar.

Size tavsiyem okumanız, üye olurken kuralları okusaydınız şayet; konunuzun ban sebebi olduğunu bilirdiniz. Üyelerle ilgili konular açmak, direkt veya dolaylı olarak üyeleri eleştirmek yasak. Şurada Türkçeyi en düzgün kullanan üyelerden biriyim ve o kadar basit yazım yanlışlarınız var ki; bunu eleştireceksiniz, önce kendinizi bu konuda kusursuza yakın olacak şekilde geliştirmelisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back