• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle olup hamile kalan varmıı

• Konu Sahibi Konu Sahibi e69
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ultrasona göre pkostum evet dediğiniz gibi çok fazla yumurta oluyor ve gebelik için istenilen boyuta gelmiyor bende öyle olmuştu tedaviye başlamak içinde yumurta rezervesine bakmak istedi doktorum ve kan sonucuna göre de yaşıma göre çok düşük olduğunu söylemişti bende pek üstüne düşmedim doktorum ne derse yaptım benim de çok kafamı karıştırmıştı bu durum
demekki çok yumurta var ama yeteri kadar büyümüyor, düzenli regl yaşamanız güzel bişey ama. yaşınız gerçekten çok genç sağlıklı beslenme ile desteklerseniz 0.1 rezerv ile gebelik yaşayan insanlar var hiççç canını sıkma

demekki çok yumurta var ama yeteri kadar büyümüyor, düzenli regl yaşamanız güzel bişey ama. yaşınız gerçekten çok genç sağlıklı beslenme ile desteklerseniz 0.1 rezerv ile gebelik yaşayan insanlar var hiççç canını sıkma
Adet düzensizliği vardı maalesef
Suan ben 25+3 haftalık hamileyim 😊🫶

Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin💖
Sizde durumlar nasıl
Bende 26 yaşında 6 aylık evliyim korunmasız 2.ayımız olacak. Ben hamile kalmayı kolay sanırdım ovülasyon gün aşırı ilişki vs bilmezdim okudukça evham artıyor insanda bu sıralar kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 😞 hamile kalmak zor, hemen olmaz gibi vesveselere kapıldım

Bende 26 yaşında 6 aylık evliyim korunmasız 2.ayımız olacak. Ben hamile kalmayı kolay sanırdım ovülasyon gün aşırı ilişki vs bilmezdim okudukça evham artıyor insanda bu sıralar kendimi rahatlatmaya çalışıyorum 😞 hamile kalmak zor, hemen olmaz gibi vesveselere kapıldım
Stres bu süreçte çok bela oluyor insana kafanızdan hamile kalma işini atın rahat olur ilişki günlerinde de hamile kalayım çocuğum olsun kafası ile olmasın kendi keyfinize bakın Rabbim büyüktür 🫶🤲

Stres bu süreçte çok bela oluyor insana kafanızdan hamile kalma işini atın rahat olur ilişki günlerinde de hamile kalayım çocuğum olsun kafası ile olmasın kendi keyfinize bakın Rabbim büyüktür 🫶🤲
Kesinlikle gamsız ablam ilk denemesinde hamile kalmıştı😂

Ay evet ya ozaman bende bi dahakine yaptırayım birde kasıklarımda batma var bugün kistten mi oluyordur sizce yoksa gebelik oluştuysada olurmu bilginiz varmı
Sadee klomen kullanarak ikizlerime Hamile kaldım. Doktor beni çağırması yumurta büyümüş mü falan diye. Zaten şehir değişikliği oldu o ay doktora da gidemezdim. Ovulasyon takibi yaptım evde. O günleri değerlendirmiştim. Hamile kaldım. Herkeste kist olacak diye bir durum yok. Olma ihtimali de var tabi orası ayrı.
Yumurtlamadan 12 13 gün geçtiyse test yapın. Çıkacaktır varsa. Batma vs. Gebelik belirtisi genelde. Ama adettede olabiliyor tabi. Kan testiyle kesinleştirmek en güzeli. İnşallah vardır 😊🤲

Back