• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pelteklik

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
benim konuşmamda bi sorun var s ve z leri söyleyemiyorum s ler ağzımdan ş gibi çıkıyo ve bu duruma çok üzülüyorum:78: ve rahat konuşamıyorum eskiden arkadaşlarım dalga geçerdi ve ben artık konuşurken s ve z olan kelimeleri uzun zamandır kullanmıyorum bu durumun bi çaresi varmı çok mrk ediyorum bende herkes gibi s harfini düzgün söylemek istiyorum bunun için ne yapabilirim çocuk değilim 22 yaşındayım lütfen yardım edin

Son düzenleme:
cnm eminim bi tedavisi vardır.internetten araştırmanı tavsiye ederim yada bi psikologa görünebilirsin.o da yönlendirebilir

ben google yazdım bi sürü sayfa çıktı. tedavi merkezlerinin ücretsiz danışma hatları var. arayıp sorununu anlatablirsin eminim yardımcı olacaklardır.bi yerde de 15-30 gün içinde düzeleceğini yazmışlar. umarım şifa bulursun.
psikolojini de bozma sakın,bence peltek konuşan kişiler extra sevimli oluyor
ii geceler

cnm eminim bi tedavisi vardır.internetten araştırmanı tavsiye ederim yada bi psikologa görünebilirsin.o da yönlendirebilir

ben google yazdım bi sürü sayfa çıktı. tedavi merkezlerinin ücretsiz danışma hatları var. arayıp sorununu anlatablirsin eminim yardımcı olacaklardır.bi yerde de 15-30 gün içinde düzeleceğini yazmışlar. umarım şifa bulursun.
psikolojini de bozma sakın,bence peltek konuşan kişiler extra sevimli oluyor
ii geceler

sağol cnm ama çok etkiliyo beni insanlardan kaçıyorum konuşmamak için kendime olan özgüvenimi etkiliyo artık bi son vermek istiyorum herşeye ve düzelirse konuşmam çok çok mutlu olacağım:16::16::16: psikolağamı gitsem acaba utanıyorum açıkcası:78:

ay çok gıcık bir durum seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende de R özürlülüğü var :95: konuşurken karşımdaki kişi söylediğimi tekrarlatınca çıldırıyorum:47: acaba R harfi için de bir tedavi varmıdır ki.:44: 21 yaşımdayım.

ay çok gıcık bir durum seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende de R özürlülüğü var :95: konuşurken karşımdaki kişi söylediğimi tekrarlatınca çıldırıyorum:47: acaba R harfi için de bir tedavi varmıdır ki.:44: 21 yaşımdayım.

keşke olsa bilmiyorum bi cesaretimi toplayabilsem psikoloğa gidip sorcam ama olmuyo :1: bi şekilde düzeltilmeli ama hayatta en güzel şey seni seviyorum demek ama diyemiyorum :59:

keşke olsa bilmiyorum bi cesaretimi toplayabilsem psikoloğa gidip sorcam ama olmuyo :1: bi şekilde düzeltilmeli ama hayatta en güzel şey seni seviyorum demek ama diyemiyorum :59:

canım bu kadar çok takılıyorsan bu sorununa bence çekinmene hiç gerek yok. zaten çekinicek hiç birşeyin yok. gayet doğal birşey bu. gidiceksin sorununu anlatıcaksın karşındaki kişi sana yol göstericek. ayrıca dediğin gibi hayatta en güzel şey seni seviyorum demek ama bunu S harfini söyleyebilen onlarca kişi gerçek duyguları olmaksızın dile getiriyor ve hiç bir anlamı kalmıyor. ama sen gerçek duygularınla bu cümleyi dile getirdiğinde her ne kadar S harfin Ş olarak çıkıyor olsa bile emin ol karşındaki kişi onu öyle güzel hisseder ki. :69: ama işte tek bir sorun var senin çevrendeki sana yakın olan kişilerle iletişiminde herhangi bir sorun olmuyordur eminim. ama hiç tanımadığın kişilerle iletişim kurarken epey sıkıntı çekiyor insan bunu bende yaşıyorum. ve gerçekten hem üzücü hem sinir bozucu bir hal alıyor. o yüzden psikoloktan çekinip içine kapanmak yerine geç kalmadan sorununa çözüm aramaya çalışmalısın :71:

Back