Pelin'in Cicileri :)

yemek takımın ve kahvaltı takımın çok güzel güle güle kullan cnm

güle güle kullancanım herşeyin çok güzelmiş çok hoşuma gittiler havlularında çok tatlı pembiş pembiş

Güle güle kullan canım:KK61:
Teşekkürler canım:KK16:
Hepside çok cici güle güle kullan cnm
Çookk teşekkür ederim:KK16:
yemek takımınız ve bardaklarınız çok şık. havlular nerden?
güzel günlerde kullanın hepsini inşallah.:nazar:
Beğenmenize çok sevindim:90: Havlular Days In Colours'dan.
İnşallah canım teşekkürler:KK16:
oy oyy benm pelinim topicler açmıs da çeyizini bize mi gösteriomus, hepsi birbirinden güzel cnm güle güle kullan inşşş:KK70:
Evet evet evet benim Nilim de mi buradaymış:76::76: Canım teşekkürler daha başlangıç işte ama duramadım açmadan:76::KK16:
Hepside çok cici güle güle kullan cnm:nazar:
Teşekkürler canımm:KK16:
yemek takımın ve kahvaltı takımın çok güzel güle güle kullan cnm
Beğenmenize sevindim, inşallah güzel günlerde kullanalım:90:
çooooook çoooooook güzel herşeyin iyi günlerde mutlu mesut kullan inşallah canım...
Çooooooook çoooooooooook teşekkür ederim, inşallah tatlımmm:KK16::KK16:
güle güle kullancanım herşeyin çok güzelmiş çok hoşuma gittiler havlularında çok tatlı pembiş pembiş
Çok şekerler evet:90: İnşallah canımm çok teşekkür ederim.

Herkese teşekkür ederimmm:KK16::KK16::KK16:

güle güle kullan:)

havlu takımın çok şeker:)
nerden aldın nettnmi.d bnde istiyorum:KK43:

güle güle kullan cnm aldıkların çok güzel.

havluların markadı days in colours dimi:KK34: bende alıcaktım ama bi türlü alamadımm.

bidaki ay alırım artıkk:KK74:

güle güle kullan cnm aldıkların çok güzel.

havluların markadı days in colours dimi:KK34: bende alıcaktım ama bi türlü alamadımm.

bidaki ay alırım artıkk:KK74:

Teşekkürler bitanemm:KK16::KK16:

Evet canım Days In Colours fakat belirteyim tekrardan ben banyo niyetine almıştım, mutfak havlusu boyutlarında çıktı havlular. Temkinli davran olur mu:KK34:

Teşekkürler bitanemm:KK16::KK16:

Evet canım Days In Colours fakat belirteyim tekrardan ben banyo niyetine almıştım, mutfak havlusu boyutlarında çıktı havlular. Temkinli davran olur mu:KK34:
kuzum keşke haberm olsaydı sölerdm sana bende ankastre gri beyazlısını alıcaktm bi dönem ama ebatlarına baktm 50x30 yazıodu evdeki mutfak havlusuna eşdeğerdi, öle olunca da vazgeçtm bende el havlusu olmasını istemiştm yine de güle güle kullan tatlm, sepeti göründüğü kdr güzelmiii peki:KK69:

kuzum keşke haberm olsaydı sölerdm sana bende ankastre gri beyazlısını alıcaktm bi dönem ama ebatlarına baktm 50x30 yazıodu evdeki mutfak havlusuna eşdeğerdi, öle olunca da vazgeçtm bende el havlusu olmasını istemiştm yine de güle güle kullan tatlm, sepeti göründüğü kdr güzelmiii peki:KK69:

Keşke canım yaa:KK50:
Sepet harika Nilişim, makyaj sepeti mi yapsam acaba? :90::76::76:

Keşke canım yaa:KK50:
Sepet harika Nilişim, makyaj sepeti mi yapsam acaba? :90::76::76:

ben ne yapardm bilmiorm ama öle değerlendirebilirsn yada banyoda da kullanabilirsn kişisel bakım malzemeleri duş jellerini sabunlarını liflerini sampuanlarını fln koyabilirsn:))

Özellikle bardak takımınızı çok beğendim. Güle güle kullanın :)

Oyyyy benim balımmın çeyiz topiği varmışşşşş haberim yokmuşşşşş :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
Hayılır olsun tatlımm benimmm :KK16:
Güle güle mutlu huzurlu kullanın sevdiceğinle bir ömür inş.
Canım benim o havluların lilalısından bende almak istedim :KK9: Ama pek küçük geldi alıp mutfak havlusu yapabilirim diye düşünüyorum :KK9:

Bardak takımın yemek takımın herşeyin çok güzel canım benimmm :KK16:

Oyyyy benim balımmın çeyiz topiği varmışşşşş haberim yokmuşşşşş :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
Hayılır olsun tatlımm benimmm :KK16:
Güle güle mutlu huzurlu kullanın sevdiceğinle bir ömür inş.
Canım benim o havluların lilalısından bende almak istedim :KK9: Ama pek küçük geldi alıp mutfak havlusu yapabilirim diye düşünüyorum :KK9:

Bardak takımın yemek takımın herşeyin çok güzel canım benimmm :KK16:

Yerimmmm seniiiii cemremmmmmmmmm:KK16::KK16::KK54:

X