Pelin'in Cicileri :)

Bence daha guzel oluyo netten almak Çiğdemcim :) Ayağımıza kadar geliyo ustelik mutluyum da mutluyum:KK9:

Ayy all all nolcak sanki Gülincim inan bana pişman olmazsın ne çeyiz ne kıyafet konusunda.. Ben gardrobumu yeniledim:KK9::KK9::KK9: Zaten gidip de mağazada denemeye acaip üşenen bir insanım o yuzden benim işime gelio:KK1::KK1: Ayakkabılarımı bile internetten alıorumm zaten 35 numara giyiyorumm genelde internettee oluo mağazalarda bulamıorm pek:KK9:

Ayyyy senin ne kadan minnik ayakların var öyleeeee :KK9::KK9::KK9:
Ben kıyafete pek cesaret edemiyorum azcuk kilo problemim var da :KK5:

canım teşekkür ederim olabldğnce almaya çalışıyorum:KK1::KK1::KK1:

peloşum biz birimize iki romantik deli olarak yardım ettik :KK16::KK16:veee çeyiz canavarı olduk

şimdi çeyizime baktımda benimde herşeyim netten vuhuuuuu yaşasın netten almak peloooooooooo

altıncıcadden aldığın yeni cicini güle güle kullan tatlımmm çok güzelmiş kiii

Yakında beni de çeyiz canavarı yapcaksınız size özenmemek mümkün değil :KK9::KK9::KK9:

peloşum biz birimize iki romantik deli olarak yardım ettik :KK16::KK16:veee çeyiz canavarı olduk

şimdi çeyizime baktımda benimde herşeyim netten vuhuuuuu yaşasın netten almak peloooooooooo

altıncıcadden aldığın yeni cicini güle güle kullan tatlımmm çok güzelmiş kiii
:KK9::KK9::KK9:biiizzz iki romantikk deli iki serseriiiii:KK24::KK24::KK53::KK9: huhuuuuuuuu adaaa sahillerinde beklıorummm hergun yollarınıı gozluorum diorm gizoommm:KK24::KK24::KK24:
vuuu herşeyin miii ciddeennn çok iyiyiizzz evi de netten alalımm hatta ve hatta mobilyalarııı herşeyiiiii:KK53::KK9:
ne kadar üşengecim ben boleee yaaaaaaaa:97::97::97: sıkıldım kendimdeennn:KK53::KK9:

Ayyyy senin ne kadan minnik ayakların var öyleeeee :KK9::KK9::KK9:
Ben kıyafete pek cesaret edemiyorum azcuk kilo problemim var da :KK5:

Yakında beni de çeyiz canavarı yapcaksınız size özenmemek mümkün değil :KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9:

iveeet miniminnakkk benim pabuçlarımmm:emir_bebek::KK1: snn kilolarınıı yerim beennnn dert mii annemmmm o daaaaa :KK54:

canavarlık ruhumuzdaa var yaa huuuu :KK9::KK9: bulaşıcı daaa işinn kötü yanı :KK9::KK9::KK9:

Yeni bir cici daha katıldı aramıza bugün:)

Eki Görüntüle 422086

Anlatırım kuzuşum, anlatılcak birşey olursa:KK1:

Kızlar bunlarda az önce Westwingden aldığım havluşlar, rengine vurulmuştum artık benim:KK69:

Banyo havlusu
Eki Görüntüle 415511
El&yüz havlusu
Eki Görüntüle 415512

Bu cicilerde geldi :) Çok güzeller, tavsiye ederim. Havlular kaliteli. Kapıda ödeme ile sahip oldum :) Kurabiyeliğimde tam yenilesi bişey, kelembek :KK9: çok severimki:KK12:

Peloşşşşşşummmmmmmmmmm ballı kaymağımmmmmm bende 2 cicik aldım çeyizimeeeeeeee :KK8::KK76::KK52::21:

Aaa papilla mı o tava:) Kalp kaseleri de biliyorum tatlım çerezlik:) Çok güzellerki, güle güle kullan Gülinim:KK69:

Sanırım yakın zamanda sana bir çeyiz topiciğii açacağız:KK9::KK12:

Evettt papilla :21::21::21: Nasıl mutlu oldum anlatamam biliyosun internetten bişey almaya cesaret edemiyodum bi türlü başlangıcı yaptım sonunda umarım sağsalim gelir ciciklerim :KK16::KK16:

Benim çeyiz topiğime daha çok var balım yaa o zamana kadar sen büyük eşyları bilem tamamlarsın :KK9:

Evettt papilla :21::21::21: Nasıl mutlu oldum anlatamam biliyosun internetten bişey almaya cesaret edemiyodum bi türlü başlangıcı yaptım sonunda umarım sağsalim gelir ciciklerim :KK16::KK16:

Benim çeyiz topiğime daha çok var balım yaa o zamana kadar sen büyük eşyları bilem tamamlarsın :KK9:

:KK9::KK9: Tencerem var tavam var trakyalıyım havam var diyosun:KK9: Yakışır Güliniiiimmm:KK16:

İnşallah sağ salim eline ulaşırlar turtamm, hangi siteden aldın cicilerini?

Bende bu hız varken tamamlarım valla :KK53: psikopat gibiyim, gördüğümü alıyorum. Millet benimle çarşıya çıkmaya korkar oldu, gördüğüm dükkana giriyorum. :KK9::KK53:

:KK9::KK9: Tencerem var tavam var trakyalıyım havam var diyosun:KK9: Yakışır Güliniiiimmm:KK16:

Bende bu hız varken tamamlarım valla :KK53: psikopat gibiyim, gördüğümü alıyorum. Millet benimle çarşıya çıkmaya korkar oldu, gördüğüm dükkana giriyorum. :KK9::KK53:

pelinnn bende almıcam almıcam diyorum para biriktireyim diyorum uyguna bişey görünce dayanamıyorum:)) şimdi tekçarşıda philipsin süpürgesini gördüm uygun baya almasam diyorum ama alasım var napsam bilmiyorum:)) hepsiburada uygun bi sitedir onla bile arasında 100-150tl fark var:26: ne yapsam ne yapsam:KK9:

Tabikiiiiiiiiii trakyalıyız havamız varrrrrrrrr bebeğimmmm:KK9:

Evim.netten aldım bebeğim kampanya bittikten sonra göndermeye başlıyolarmış sanırım biraz geç gelecek aman sağ salim gelsinde acelemiz yokk :KK9:

Sende ki çeyiz aşkı günden güne artıyo pelinciğiiiimmmm dikkat et yakında maaş kalmıycak ellinde :KK9::KK9::KK9:

pelinnn bende almıcam almıcam diyorum para biriktireyim diyorum uyguna bişey görünce dayanamıyorum:)) şimdi tekçarşıda philipsin süpürgesini gördüm uygun baya almasam diyorum ama alasım var napsam bilmiyorum:)) hepsiburada uygun bi sitedir onla bile arasında 100-150tl fark var:26: ne yapsam ne yapsam:KK9:
Kuzenlerim benden sındılar bildiğin Çiğdemim. Hepsi isyan bayrağını çekmiş durumda. :KK9:
Canım o kadar fark varsa kaçırmamalısın bence, hem philips hem uygun. Hiç kaçmaz vallahi :) Site guvenilir mi, araştırdın mı tatlım?
Tabikiiiiiiiiii trakyalıyız havamız varrrrrrrrr bebeğimmmm:KK9:

Evim.netten aldım bebeğim kampanya bittikten sonra göndermeye başlıyolarmış sanırım biraz geç gelecek aman sağ salim gelsinde acelemiz yokk :KK9:

Sende ki çeyiz aşkı günden güne artıyo pelinciğiiiimmmm dikkat et yakında maaş kalmıycak ellinde :KK9::KK9::KK9:

evim.net iyi oluyor canım alışveriş yapmadım ama şikayette duymadım. Çekle mi aldın bende çek vardı 10 TL'lik söyleseydin verirdim sana kuzum.
Çeyiz aşkı artıyor ama bugunlerde dur dedim bebişim üstüme başıma aldım bayağı bişey:KK9: Bu bana uzun bi zaman gider sanırım yani gitmeli:KK53: Bütçe planlaması yapıyorum kuzum sıkıntıya dusmem umarım:KK53:
Şimdilerde kendime yeni bi motivasyon buldum para harcamamak için iPhone almak istiyoruumm:KK9::KK53::KK9:

Kuzenlerim benden sındılar bildiğin Çiğdemim. Hepsi isyan bayrağını çekmiş durumda. :KK9:
Canım o kadar fark varsa kaçırmamalısın bence, hem philips hem uygun. Hiç kaçmaz vallahi :) Site guvenilir mi, araştırdın mı tatlım?

evim.net iyi oluyor canım alışveriş yapmadım ama şikayette duymadım. Çekle mi aldın bende çek vardı 10 TL'lik söyleseydin verirdim sana kuzum.
Çeyiz aşkı artıyor ama bugunlerde dur dedim bebişim üstüme başıma aldım bayağı bişey:KK9: Bu bana uzun bi zaman gider sanırım yani gitmeli:KK53: Bütçe planlaması yapıyorum kuzum sıkıntıya dusmem umarım:KK53:
Şimdilerde kendime yeni bi motivasyon buldum para harcamamak için iPhone almak istiyoruumm:KK9::KK53::KK9:

Yok kuzum hediye çekiyle almadım bilseydim söylerdim ama olsun pahalı değillerdi nasıl olsa teşekkürler yine de balımmmm :KK16::KK16::KK16:

İyi bi motivasyon bulmuşsun bu iphone seni oyalar baya bebişimmm :KK9:

Yok kuzum hediye çekiyle almadım bilseydim söylerdim ama olsun pahalı değillerdi nasıl olsa teşekkürler yine de balımmmm :KK16::KK16::KK16:

İyi bi motivasyon bulmuşsun bu iphone seni oyalar baya bebişimmm :KK9:

İnşallahh beğenirsinn kuzumm aldıkların içinee sinsinn en önemlisi buu:KK12:

kafaya koyduumm alcamm:KK53: araba için motive ediodm ama arabayı ekim gibi düşüncem şimdilik hedef iPhone :KK55::KK9::KK53:

İnşallahh beğenirsinn kuzumm aldıkların içinee sinsinn en önemlisi buu:KK12:

kafaya koyduumm alcamm:KK53: araba için motive ediodm ama arabayı ekim gibi düşüncem şimdilik hedef iPhone :KK55::KK9::KK53:

Wuhuuuu senin hedefler büyük bebeğim yaa yakında ev de alırsın sen :KK9:

Bebikom bu kelebeği limangodan hangi kampanyayla almıştın.Evim.nette mitrahome diye bir kampanya var orda gördüm alsam mı diye düşünüyorum.2 boyu var biri 23*23 diğeri 28*28 hangisi daha iyidir?

Canımm almalısın:) Ben çok beğendim çok şeker:) Çeyizimin gözdelerinden kesinliklee:KK16: Limango'dan Le Vent Cuisine kampanyasından almıstım canım.

Ölçüleri de aynen bu şekilde; 27x23x16 cm

X