Pelin'in Cicileri :)

Sağ ol canım benimm:KK69:

Tatlıııımm elbiseye bayıldım. Renk, model çok güzel... Gül kurusu rengine bayılırım zaten, favorilerimden. Ben çok beğendim canım:KK69::KK12:

beğenmene sevindim canım:) yalnız elbisenin üzerinde oynamalar yapıcam.üst kısmı çok bol koltuk altından daralttırcam bide ailelerimiz mutasıp kolunada aynı renk dantelden küçüçük pencere yaptırcam nasıl olurki:KK31:

kızlar elbiseler çok güzelll

çiğdem o lila elbise nereden canım ipekyol felanmı çok hoşmuşşşş

Ben limangodan bayagı alısveriş yaptım aslında. Kıyafet ayakkabı çeyiz :KK9: Ama o çeki hakedicek ne yaptım acaba:KK9::KK9::KK9:

Ben genelde giriş yaptığım gibi 7 ya da 10 TL çek geliyor balım. Akşam 7 TL lik çekimi gizoma yonlendirdim, ikinize de yonlendiririm ki:KK16:

Kızlar bir de internetin faydasını akiam bir kez daha farkettim. En azından benim gibi kucuk bir yerde yasayan biri için kurtarıcı.

Geçen gun limangodan aşağıya ekleyeceğim elbiseyi çekle 30 TL'ye aldım, akşam arkadasıma nişan kıyafeti bakarken mağazanın birinde beyazını buldum adama sordum 65 TL dedi:KK53: orda bozucaktım ama tut kendini pelin dedim:KK9: bilmesem kazıklayacak beni ya hu pisss:KK22:

Elbise de bu: Eki Görüntüle 422288

Elfeden kardeşime 100 TLye çok çok güzel bir abiye aldık indirimli hali bu sezonda 200-300 TL civarındaydı. Düğünümde giyecek :KK9: Bu markanın elbiseleri harika yeni kataloğa aşık oldum resmen. Senin elbisen de çok hoşmuş güle güle kullan canım.

teşekkürler günnurcum:) ben en az 8-10kez alışveriş yaptım hepside çok iyi çıktı. hatta sevgilimin annesiyle tanıştığımda bunu giymiştim kışın:) bayılmış:)) $twlcj-anil-elbise-1-siyah-1.jpg
neyse topik çeyiz topiği konuyu saptırdım sanırsam kusurua bakmayın:KK17:

beğenmene sevindim canım:) yalnız elbisenin üzerinde oynamalar yapıcam.üst kısmı çok bol koltuk altından daralttırcam bide ailelerimiz mutasıp kolunada aynı renk dantelden küçüçük pencere yaptırcam nasıl olurki:KK31:
Çiğdemcim elbise bu haliyle çok güzel fakat oynama yaptıracaksan kollarında, hani omuzların bitiminden büzgülü kollar oluyor dantel. Yarım. Çok hoş durduğuna inanıyorum. Hatta kuzenim bir elbise almış saks mavisi sırtı fermuarlı, elbise komple dantel ve kolları büzgülü çok hoşuma gitti sipariş verdim bana da alıcak:KK9: Yani büzgülü kol yaptırınca hoş durucağına inanıyorum balım. :KK16:Bi kere en başta renk beni cezbetti. Kibar ve asil bir renk.
Güzel günlerde giy balımm:KK16:

Elfeden kardeşime 100 TLye çok çok güzel bir abiye aldık indirimli hali bu sezonda 200-300 TL civarındaydı. Düğünümde giyecek :KK9: Bu markanın elbiseleri harika yeni kataloğa aşık oldum resmen. Senin elbisen de çok hoşmuş güle güle kullan canım.
Ben çok merak ettim bu markayı hemen incelemeye alıyorum :KK9: Teşekkür ederim Günnurcum, benim için kullanışlı bir elbise olacak. Yemeğe giderken, düğüne giderken, gece dışarı çıkarken rahatlıkla giyilebilecek bir elbise. Ben de beğendim ki elbisemi:KK16:
teşekkürler günnurcum:) ben en az 8-10kez alışveriş yaptım hepside çok iyi çıktı. hatta sevgilimin annesiyle tanıştığımda bunu giymiştim kışın:) bayılmış:))Eki Görüntüle 422566
neyse topik çeyiz topiği konuyu saptırdım sanırsam kusurua bakmayın:KK17:

Bu elbise de çok hoşmuş canım, sade ve farklı.

Kusura bakılcak bir durum yok kuzuummm, benim açımdan sorun yok konuşabilirsiniz. Beyin fırtınası yapıyoruz:KK9: Elbise fırtınası ya da :KK9::KK53::KK12:

pelommm elbisenin markası nedir ayyy çok beğendim canım

günnur ankarada galiba elfe limangoda giriyormu kampanyaya hiç bilmiyorum ama güzel elbiseler var ankara ve istanbul showroomları varmış olmadı bir ara osmanbeye gidip bakıcam gerçekten güzel kıyafetler var sitesinde

Kızlar size çok acil bir haberim var hemen facebooktan fyonk adlı sayfayı beğenin tabi bir arkadaşınızın da beğenmiş olması gerekiyor sonra uygulamaya git seçeneğini tıklayın sonra beğenen arkadaşlarınıza ücretsiz hediye çeki gönderebiliyorsunuz. Şuan tchibo hediye çeki var 20 TL lik.

pelommm elbisenin markası nedir ayyy çok beğendim canım

günnur ankarada galiba elfe limangoda giriyormu kampanyaya hiç bilmiyorum ama güzel elbiseler var ankara ve istanbul showroomları varmış olmadı bir ara osmanbeye gidip bakıcam gerçekten güzel kıyafetler var sitesinde
Gizomm canımm balım elbisenin markası Klassi canım, Limango'dan almıştım:) 30 TL-cik:)
Kızlar size çok acil bir haberim var hemen facebooktan fyonk adlı sayfayı beğenin tabi bir arkadaşınızın da beğenmiş olması gerekiyor sonra uygulamaya git seçeneğini tıklayın sonra beğenen arkadaşlarınıza ücretsiz hediye çeki gönderebiliyorsunuz. Şuan tchibo hediye çeki var 20 TL lik.

Günnurcum bu harika haber için teşekkürler canım benim ama fakat lakin benim facebookum şuan için yok. Annemin var ama annemin arkadaşları fyonk uygulamasını kullanmaz sanırım :KK53: Şansıma kusucem. Ya da en kısa zamanda facebookumu geri açıcam:KK9:

Çok teşekkür ederim canım benimm, hepimiz ağız tadıyla kullanalım inşallah

Canım haklısın bazı şeyleri görmezden gelmek gerekiyor. Malesef erkekler bayanlar kadar ince düşünemiyor-muş :KK31:

Güliniiiimmmmmmmm:KK54:

Bebegim şimdi şöyle söyleyeyim sen o linki kaydediyorsun fakat 3-4 gunde bir yeni kampanyalar açıldığı için eski kampanyalar bloke oluyor sende o linkte aradığını bulamıyorsun haliyle. :KK31: Kısaca şöyle söyleyeyim balım eğer ki o tarz internet sitelerinden birşey begeniyorsan anında al. Yoksa kaçırırsın balım.

Anladım bebişim ben hiç internetten alışveriş yapmadım bugüne kadar o yüzden de bir türlü elim gitmiyor almaya ama senin sayende alışveriş sitelerini gezdikçe benim de canım alışveriş çekiyor :KK9:

Ben sana alışveriş yaptığım sitelerin listesini göndersem deli cesareti varmış sende dersinnn Gülinimmm:KK1::KK1::KK1:

Ben 1 senedir aktif olarak internetten alışveriş yapıyorum. Bugüne dek hiç sorun yaşamadım kuzum. Herhangi bir siteden alışveriş yapmadan önce bana sor ona gore bilgi veririm kuzum. Bi de bi de evimister.com pek tercih edilmio, ben alışveriş yapmadım ordan ama yapanlar pişman tatlım. Sanırım tedarikte ve kart iadelerinde sorun yaşanabiliyormuş..

Son düzenleme:
Ben sana alışveriş yaptığım sitelerin listesini göndersem deli cesareti varmış sende dersinnn Gülinimmm:KK1::KK1::KK1:

Ben 1 senedir aktif olarak internetten alışveriş yapıyorum. Bugüne dek hiç sorun yaşamadım kuzum. Herhangi bir siteden alışveriş yapmadan önce bana sor ona gore bilgi veririm kuzum. Bi de bi de evimister.com pek tercih edilmio, ben alışveriş yapmadım ordan ama yapanlar pişman tatlım. Sanırım tedarikte ve kart iadelerinde sorun yaşanabiliyormuş..

Sen arada aklına geldikçe bana alışveriş sitesi adı yaz pelocumm bilgilendir beniii :KK9:

Ben geçenlerde tencere takımlarımı aldım çokta beğenerek aldım :KK16: hem teflonları hem çelikleri başka tencere almama gerek varmı tatlım?

Son düzenleme:
canım havlu setini sepetiyle birlikte evim.ister.den aldın değilmi?
Merhaba canım,
Ben o seti eylül ayında limango'dan almıştım:)

Sen arada aklına geldikçe bana alışveriş sitesi adı yaz pelocumm bilgilendir beniii :KK9:

Ben geçenlerde tencere takımlarımı aldım çokta beğenerek aldım :KK16: hem teflonları hem çelikleri başka tencere almama gerek varmı tatlım?

Yazarımm canım ben senin mailine bi liste yapar atarım:)

Aaaa bak baaak hiç söylemıosun ballı şeker, nerden aldın, hangi marka aldın haberimiz yok hiç:KK1: Merakla bekliyorum ne marka aldığını canım.. Tencere seti genelde tam olur zaten cezvesinden düdüklüsüne tavasına kadar tam bir paket:) Teflon da almıssın. Bravo vallahi:)

Bunların dışında iyi bir araştırma sonucu seramik tencere de alabilirsin canım, ama henüz erken. Seramik tencereler yeni yeni yaygınlaşıyor. marka olarak moneta'nın iyi oldunu duymustum:)

Henüz almadım ben ama:)

Merhaba canım,

Aaaa bak baaak hiç söylemıosun ballı şeker, nerden aldın, hangi marka aldın haberimiz yok hiç:KK1: Merakla bekliyorum ne marka aldığını canım.. Tencere seti genelde tam olur zaten cezvesinden düdüklüsüne tavasına kadar tam bir paket:) Teflon da almıssın. Bravo vallahi:)

Bunların dışında iyi bir araştırma sonucu seramik tencere de alabilirsin canım, ama henüz erken. Seramik tencereler yeni yeni yaygınlaşıyor. marka olarak moneta'nın iyi oldunu duymustum:)

canım ayıptır sorması kaça aldın o havlu setini 29.90 evim.isterde bende alıcamda sen nekadara aldın?

Merhaba canım,

Tamam bebeğim müsait olduğunda atarsın :KK16:

Çok hevesle aldık erkek arkadaşımda yanımdaydı ilk eşyamız olduğundan heyecandan ölücektik :KK17: Evkur'dan aldım ben çelikler emsan,teflonlar karaca

$FB,507,47,emsan-tombo-22-parca-ceyiz-seti-siyah-ceyiz-setleri-emsan.jpg Bunun kırmızı saplısından aldım daha canlı çok güzel görünüyordu ama netten bulamadım kırmızısını takım olarak,tek tencere buldum kırmızı saplı işte bunun takımını aldım;
$tombo-22-parca-set-siyah1023623.jpg

$domino_7prc_11.png Bu da karaca'nın teflonları,çelikler kırmızı olduğu için teflonları siyah aldım :KK16:

canım ayıptır sorması kaça aldın o havlu setini 29.90 evim.isterde bende alıcamda sen nekadara aldın?

Bende 29.90 TL ye almıştım canım, çek kullanmış mıydım hatırlamıyorum ama.. o kadara mal olmuştu bana aşağı yukarı. Ama ben el&yüz havlusu niyetine aldım; ki o zamanlar çok fazla bilgim yoktu boyutlarına bakmamıştım, misafir havlusu boyutunda yani mutfakta kullanılan kucuk havlular gibi:)

Yalnız evimister'den daha once alışveriş yaptın mı canım? Benim duyumlarım pek olumlu değil malesef.. o yuzden.

Güliniiimmmm,
canım güle güle kullan. Çelikte Hisar, Korkmaz ve Emsan diyorum ben. Zira bende Emsan aldım, annemde Emsan kullanıyor bu işe senelerini vermiş bir firma pişman olmayacağımı dusunuyorum tatlım. Çok güzeller. Kırmızıyı seviyorsun herhalde kuzum:KK9:

Teflon da Karaca almışsın. Bebegim teflon için iyi araştırdın mı? Ben şu karaca'ya bi ısınamadım ya hu.. Teflon da Tefal daha iyi gibi araştırmadım henüz fakat.

Umarım çok memnun kalırsın bitanem:KK54:

Son düzenleme:
Bende 29.90 TL ye almıştım canım, çek kullanmış mıydım hatırlamıyorum ama.. o kadara mal olmuştu bana aşağı yukarı. Ama ben el&yüz havlusu niyetine aldım; ki o zamanlar çok fazla bilgim yoktu boyutlarına bakmamıştım, misafir havlusu boyutunda yani mutfakta kullanılan kucuk havlular gibi:)

Yalnız evimister'den daha once alışveriş yaptın mı canım? Benim duyumlarım pek olumlu değil malesef.. o yuzden.

Güliniiimmmm,
canım güle güle kullan. Çelikte Hisar, Korkmaz ve Emsan diyorum ben. Zira bende Emsan aldım, annemde Emsan kullanıyor bu işe senelerini vermiş bir firma pişman olmayacağımı dusunuyorum tatlım. Çok güzeller. Kırmızıyı seviyorsun herhalde kuzum:KK9:

Teflon da Karaca almışsın. Bebegim teflon için iyi araştırdın mı? Ben şu karaca'ya bi ısınamadım ya hu.. Teflon da Tefal daha iyi gibi araştırmadım henüz fakat.

yok alışveriş yapmadım ilk olacak ? sizce nasıl ki

Güliniiimmmm,

Ayyy o kadar yazdım net koptu yazdıklarım gitti :KK5:

Şekerim açıkçası ben araştırarak almadım.Çelikleri almak için gitmiştk kırmızıları görünce beğendim biraz daha gezip bakalım derken teflonları gördüm.Karaca'da ünlü bir marka diye iyidir heralde diyip aldım o da aradan çıksın birlikte ödensin diye.Yani benimkiler tamamen beğeniyle alındı balım ama sen iyice araştır umarım iyi çıkar tencerelerim de sevdiceğime mis gibi yemekler yaparım :KK16:

Yemek takımlarımı da kırmızılı siyahlı almayı düşünüyorum.Mutfağımızın genel rengi siyah ve kırmızıdan oluşucak diye düşünüyorum şimdilik sonra fikrim değişebilir :KK9:Kırmızıyı severim bebeğim ne de olsa AŞK'ın rengi :123::KK69::KK69::KK69:

yok alışveriş yapmadım ilk olacak ? sizce nasıl ki
Tavsiye edildiğini duymadım açıkçası narincim. Ben alışveriş yapmadım o siteden, sorun yaşamak istemediğim için...
Ayyy o kadar yazdım net koptu yazdıklarım gitti :KK5:

Şekerim açıkçası ben araştırarak almadım.Çelikleri almak için gitmiştk kırmızıları görünce beğendim biraz daha gezip bakalım derken teflonları gördüm.Karaca'da ünlü bir marka diye iyidir heralde diyip aldım o da aradan çıksın birlikte ödensin diye.Yani benimkiler tamamen beğeniyle alındı balım ama sen iyice araştır umarım iyi çıkar tencerelerim de sevdiceğime mis gibi yemekler yaparım :KK16:

Yemek takımlarımı da kırmızılı siyahlı almayı düşünüyorum.Mutfağımızın genel rengi siyah ve kırmızıdan oluşucak diye düşünüyorum şimdilik sonra fikrim değişebilir :KK9:Kırmızıyı severim bebeğim ne de olsa AŞK'ın rengi :123::KK69::KK69::KK69:

Gülinimm ballı turtam:KK9:
Güzellerkiiiii, bir kez kırmızıya bulaşırsan elini ayağını kurtaramazsın. :KK9: Bilki senin çeyiz bu çizgide gider balım. Kırmızılı beyazlı siyahlı sofralar, mutfaklar, kahvaltı takımları. :KK9:

Balımm evinde AŞK'ın rengi hakim olucak, hissediyorum. :KK12:

X