Tavsiye edildiğini duymadım açıkçası narincim. Ben alışveriş yapmadım o siteden, sorun yaşamak istemediğim için...
Gülinimm ballı turtam
Güzellerkiiiii, bir kez kırmızıya bulaşırsan elini ayağını kurtaramazsın.Bilki senin çeyiz bu çizgide gider balım. Kırmızılı beyazlı siyahlı sofralar, mutfaklar, kahvaltı takımları.
Balımm evinde AŞK'ın rengi hakim olucak, hissediyorum.
Hakkaten pelocum yaa ilk eşyamı kırmızı aldım yaa çarşıda dolaşırken falan bişey gördüğüm de gözüm hemen kırmızıya gidiyo
Senin güzel hislerin gerçekleşir buna inanıyorum tatlum
Senin eşyalarının genel bi rengi varmı kaymaklı dondurmam
önceki deneyimlerimden biliyorum kuzucuğum. Bak burda forumda kırmızılı birşey varsa çeyizde diğer tum parçalarda kırmızı oluyor
Yakışır benim isim kardeşime
Valla kuzum benim rengim yok açıkçası pastel renkleri seviyorum. Toz pembe, lila, beyaz, ekru. Ya kısaca çiçekli olan herşeyi seviyorum ben canım.
Şimdi çatal kaşıklarımı değiştiricem bir de kafamda bir çay seti var onları alırsam harika olcak. hmm bi de bi tane daha yemek takımı alcam gülinim.
oooff ooof daha alıncak bi sürü şey var yaaa
Çatal kaşıklarını niye değiştirceksin bebişim çok güzeller kii seninkileeerrr
Çeyizin baştan sona çok hoş ve eminim devamı da çok güzel olucaktır zevklidir benim balım
Alınıcak o kadar çok şey var kiii...Netten bakıyorum bazen başım dönüyo bunu da alcaz şunu da alıcaz diye diye şaşı beş oluyorum
Canım ben onları bi heves aldım. Çeyiz hakkında hiç bilgim yoktu, araştırmamıştım. O an hoşuma gitti ama daha sonra begenmemeye basladım, açıkçası kaba duruyor. Bu hafta Züccaciyecime gittim, değiştirmeyi teklif ettim. Ben korkuyordum değiştirmezler diye ama, meğer benim çatal kaşıklar çok satılan bir modelmişDeğiştiririz sıkıntı olmaz dedi. Hatta bugun telefon edip yeni takımımı getirmelerini rica edicem :)
Çeyizimi beğendiğin için de teşekkür ederim balımm, daha alıncak bir sürü şey var, cidden hastalık gibi gördükçe alasım geliyor. Şu 1-2 ay para harcamıcam ufak tefek şeyler alırım belki. Ama Haziran da ya da Temmuzda yıllık izne çıkıcam bu yuzden bi kısım butce ayırmalıyım kendimeParamı çar çur etmemeliyim.
Ohh ne güzel iyi ki gidip sormuşsun değiştirirler mi diye,umarım şimdi alıcakların içine siner bebişimmm hemen fotoğrafını istiyoruzzzz
Ne güzel sen bişeyler alıyosun ben yapamıyorum balım yaa daha sonra beğenmezsem,daha güzelini görürüm belki falan diyip alamıyorum bir türlü çok heves ediyorum ama cesaret edemiyorum bi türlü
Bayagı cekindim kuzum açıkçası ama korktugum gibi olmadı hiç. Çünkü ben eylül ayında almıştım onları. Geri almasa almazdı yani. Hoş kutusunda oylece duruyor kullanmadık ama güven meselesi:)
Çok da acele etmemek lazım canım, ben biraz tezcanlıyımBişeyi beğeniyorum hemen benim olsun istiyorum
Bu arada aradım ve konuştum birazdan yeni çatal bıçak takımlarım eve varır. Eskiyi götür yeniyi getir gibi oldu.Üste 1 ay daha para ödicem ama olsun içime sinen takım olsun di mi.
Eski ÇKB takımım: Eki Görüntüle 425762
Yeni ÇKB takımım: Eki Görüntüle 425764
Sana güvenmiycekte kime güvenicek balım senin yüzündeki ışık yeterrr
Olsun 1 ay fazla ödesen de içine sinmesi önemli olan bebişim çok iyi yapmışsın ayrıca hakkaten yeni olanlar çok daha güzel güle güle kullan
Yüzümdeki ışık senin tebessümünün yansıması olabilir mi acabaa:)) Canım benimmm sağ ol bitanesinnn
Teşekküüür ederim kuzumm, gelmiş yeni çkb takımım çok guzeller içime sindi kesinlikleee pişman olmayacağımı düşünüyorum:)
veee bencede otekilerden kesinlikle çok çok güzelzarif bir model, tavsiye ederim canım sana da.
Yüzümdeki ışık senin tebessümünün yansıması olabilir mi acabaa:)) Canım benimmm sağ ol bitanesinnn
Teşekküüür ederim kuzumm, gelmiş yeni çkb takımım çok guzeller içime sindi kesinlikleee pişman olmayacağımı düşünüyorum:)
veee bencede otekilerden kesinlikle çok çok güzelzarif bir model, tavsiye ederim canım sana da.
Evet nilom aynen öyle:)) O yüzden değiştirdimm:))ne kdr sade o kdr şık
Günnurum çok sağ ol :) Ben de çok sevdim bu takımımıCanım çok sade ve şık güle güle kullanasın öptümmmm
Canım benimmm güle güle kullan içine sinmesine çok sevindim gerçekten çok güzeller
Ben bişey almadan önce senin çeyizine bakıpta alıcam zaten çünkü herşeyini çok beğeniyorumSonra çeyizler tamamlanınca bi bakıyomuşuz ikimizinki de aynı
Evet nilom aynen öyle:)) O yüzden değiştirdimm:))
Günnurum çok sağ ol :) Ben de çok sevdim bu takımımıÖptümm tatlıımm
Teşekkürler Gülinim:)
la paşam malkara keşan
O derece mi ya huuu, yücelttin beni sağ ol tatlım benimm.. Burda var hep aynı seyi begendiğim 1-2 arkadasım daha hep deriz zaten birbirimizin evine gitsek yabancılık cekmeyeceğiz dieseninle de öyle olur kuzuummm
la paşam malkara keşan sesli gülcektim nerdeyseeee
Hakketen güzel çeyizn bebişim renklerin uyumu özellikle çok önemli seninkilerin renkleri yormuyo insanın gözünü tatlı renkler seçmişsin ve çok abartılı değil aldıkların o yüzden zarif ve şık duruyoHerbişeyin içine sinsin beyaaa çok şugarlar işteee
Biiii keşanlı olaraaakkkk seviormm bu sözüüüü bi dee gizom soluooo daha da güzel oluoo hoppalaa paşam malkaraa keşaaannn
utandırıosun beni Gülinim çok sağ ol o güzel gözlerin oyle goruyor da ondan benim cicilerimi begeniosunnn
Buu daaa aramıza katılan yeni nevresimimizz:))
Altıncıcadde yarısı bizden kampanyasına bugün de devam edince tutamadım kendimi alıverdim bambu nevresimi:) Ben çok beğendim kiiiiiiiğğ
Eki Görüntüle 426933
Gizonun da çeyizi çok güzelmiş bugün baktım ona da
Güle güle kullanın kızlarrrrSizdeki şu alışveriş cesaretinden azcık bana da bulaşır belki 1 saattir bisürü site gezdim içime hiç bişey sinmiyo yaa
Evet onun çeyizi çok güzelkiiiii benim yardımını fazlasıyla aldığım arkadaşım ve topictir:) Çok seviorum onu
Canım ben çeyizimin ilk 4 parçası dışında herşeyimi internetten aldım hatta kargocuların bile alay konusuyumAlıştılar gerçi artık Şuana kadar hiç beğenmediğim birşeyler karşı karşıya kalmadım açıkçası. Her gelen bir öncekinden daha da güzel oluyor sanki aksine
Bence daha guzel oluyo netten almak Çiğdemcim :) Ayağımıza kadar geliyo ustelik mutluyum da mutluyumpelincim aynen canım benimde 3-4 parça dışında hepsi netten:))
Bende bir başlangıcı yapsam devamı getircem inşallah balım yaa morhipo da 14 tl ye elbise gördüm sanırım netten alışveriş başlangıcını onunla yapcam
Gizonun da çeyizi çok güzelmiş bugün baktım ona da
Güle güle kullanın kızlarrrrSizdeki şu alışveriş cesaretinden azcık bana da bulaşır belki 1 saattir bisürü site gezdim içime hiç bişey sinmiyo yaa
Evet onun çeyizi çok güzelkiiiii benim yardımını fazlasıyla aldığım arkadaşım ve topictir:) Çok seviorum onu
Canım ben çeyizimin ilk 4 parçası dışında herşeyimi internetten aldım hatta kargocuların bile alay konusuyumAlıştılar gerçi artık Şuana kadar hiç beğenmediğim birşeyler karşı karşıya kalmadım açıkçası. Her gelen bir öncekinden daha da güzel oluyor sanki aksine