Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerden ve kaça aldın pelincim:)
Guzel gunlerde kullanin.. :)
ayyyy bu çok tatlı kelembek yerim onu açelyayı alsan çok şirin olurlar uyum konusunda kiiii canım çok güzelmişşş
Gizom çok uyguna geldi çok:) 10 TL'lik çek kullandım sadece 11 TL ye mal oldu bana bu guzel kelembekk
Ölçüleri de bak aynen boyle: 27x23x16cm
Dipnot: Limango candır
Güliniiiimmm teşekkürler canım benimm..
Anlatılcak bişey olmadı pek Gülinciğimmm...
Benim yaptığım jestler karşısında mahcup düştü sevgilim.. Bense şaşkındım, hiç tanıyamamışım aslında onu. Hani o benim saf, romantik erkeğim gitti sanki... Ayrılalım diye yalvardı bana.. Haketmiyormuş o benim sevgimi, benim yaptıklarım karşısında o ne yapmış(?)
Zor bi geceydi, duygusaldık..
Ağladık...
Benim için havai fişek patlattı bu arada
Çok teşekkür ederim canım benimm, hepimiz ağız tadıyla kullanalım inşallahcnm aldıkların çok güzel allah ağız tadıyla kullanmanı nasipetsin
Canım haklısın bazı şeyleri görmezden gelmek gerekiyor. Malesef erkekler bayanlar kadar ince düşünemiyor-muşbiz kızlar emek vermezsek nasıl yürüyecek ilişkiler ah ah benimkide ilk zamanlarda çok romantik üstüme titriyodu ama zaman geçtikçe azalıyo tabi alışıyo erkekler ve kaba bi tabirle yayıyolar bi taraflarını ilişki öyle yürüsün istiyolarjest yapmakta bize kalıyor valla anlayan anlıyo utanıyo anlamayan anlamıyo.kızlar seviyosak bütün artılarının yanında bazı eksilerini görmicez malesef
Pelinnnciğiiimmmmmmmm yardımına ihtiyacım var yineeeeeeee :103:
Limango'dan mesela bir tuzluk beğeniyorum onun linkini alıyorum kaydediyorum daha sonra alıcam kaybetmeyeyim diye ama sonra kaydettiğim yerden tıklayınca Limango'nun anasayfasına gönderiyor.Ben beğendiklerimi nasıl bulcam sonra ?
canım limango çeklerini nasıl alıyosun?
Bana nie göndermio bu limago çok kızdım bak şimdi
Geçen gün gizomla bana iphone kampanyasında 300 TL'lik gönderdi şaka gibi Kontrol ettim daha once de 400-500 gondermiş ben ne yapıyordum acaba
Kuzumm sen bana mail adresini gönder özel mesajla. Ben kullanmadığım zaman sana aktarabilirimkiiiiiiğğ :))
vay bee:) o çeki kullanmak için nekadarlık alışveriş yapmak gerekiyoki? teşekkürler canım benim:)
Sağ ol canım benimmgüzelmiş kuzum:)
pelincim elbise demişken bişey sorabilirmiyim sana. benimde şu elbisem var netten aldım. sevgilimin ailesi geldiğinde giymeyi dünüşüorum iyimi ki kuzumEki Görüntüle 422449