pelin81 meme estetiği ameliyatı

pelin81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
172
0
kızlaaarrrr ben geldim sonunda zorda olsa ameliyatımı bu sabah 10.30 gibi ameliyata girdim 12.15 gibi odamdaydım ayılmaya calışıyordum .ilk etapta cok zorlandım ama şu anda biraz iyiyim ve bu yazıları ben yazıyorum sizlere beni burda destekleyen ve sorduğum bütün soruları hiç usanmadan cevap veren bütün arkadaşlarıma cooook teşekkür ediyorum iyiki varsınız devamını daha sonra ayrıntılı anlatıcam

mavi eren canım cook sağol beni cok mutlu ettin iyikide geldin hem seni tanımış oldum hemde bana moral verdin gerci biraz kötüydüm o anda .şimdide biraz ağrılarım var ama bu kadar olmasıda normal herhalde benim için büyük süpriz oldu cok teşekkür ederim canım

canım cok cok geçmiş olsun hayırlı olsun yeni gögüslerin:)

sağol canım ya inşallah ağrılarım uzun sürmezde kendime gelirim

agrılara takma fıstık onlarda bir kaçgünlük sıkıntısı var onlarda kalmıyacak azıcık sabır etcen bak şükür bu haline ben ne agrılar cekenler gördüm bu kkda onun için bence sen iyisin bak kalmışsın yazılar yazıyosun demek ki cok cok iyi olacaksın fıstık

waaayyy pelincimm ameliyat olmuşsuunnn hadi gözün aydın canııımmmm geçmiş olsuunnn nice nicee memişli günleree

Gecmis olsun Pelincimmmm

senin adina cok sevindim insanllah benim gibi agrisiz sizisiz gecirirsin önümüzdeki günleri

Ps:sampanya patlatan ikon istiyorummmm

geçmiş olsun pelincim
bitti kurtuldun inşallah çok memnun kaldığını yazacağın günler bekliyor bizi ağrıların normal biraz sabır

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun, umarım ağrısız sızısız atlatırsın. benim bugün 5. günüm sadece yatıp kalkarken zorlanıyorum.

pelincim geçmiş olsuuunnnnn gözün aydıınnnn kendi sayfamdan yazacaktım sana bi bakayım belki konu açmıştır dedim; hemen ayaklanıp açmışsın bile konunu gerçekten de inşaallah çok rahat bi şekilde atlatırsın.. bi süre sonra yüzüne bi gülümsemenin yerleştiğini ve sebepli sebepsiz gülümseyip durduğunu farkedeceksin sen deee

gemişş olsun pelinnn..hayırlı olsunn yeni memişlerinn umarım ağrılarınn da çabuk geçer...ama bu süre içide ilerdekii güzel günlerini düşün bence ağrıların geçmesede hafifler eminim:)...bu arada bize ameliyatın hakkında bilgi verirsennn en azından kendı adıma memnun olacağımm

Canım geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede iyileşir, güzel haberlerini bizlerle paylaşırsın.

canlarım benim hepinize ayrı ayrı coook teşekkür ederim sizlerin benimle olması cok güzel şimdi anlatayım benim 2 göğsüm farklıydı o yüzden sağ göğsüme 275cc sol göğsüme 225cc mentor marka dual plan ile yuvarlak protez kullanıldı ilk kendime geldiğimde cok ağrım vardı akşama doğru biraz azaldı şu anda da evet ağrılarım var ve cok sertler yani taş gibiler eşim sağolsun cok ilgilendi corbamı içirdi dr 18.30da kontrole geldi ve daha sonra 1 .30 saatlik bir yol geldim evime ilaçları aldık ağrı kesici ve antibiyotik içiyorum ama şu halime bile şükür yani dün ilk ameliyattan cıktığımda biraz pişman oldum tabi ağrılarımda dolayı ama onlarda gececek biliyorum biraz sabır gerekiyor bugün 2 günüm birkac gün sonra daha iyi olacağımdan eminim

kendi kendini morallendirmişsin bravo sana çok çok geçmiş olsun canım bunudu takayım unutmadan

pelincim çok geçmiş olsun cnm...bende seni tanıdığıma sevindimm..inşlhhh kısa sürede atlatırsın sen de..çok geçmiş olsun cnmm.....kendine iyi bakk

Merhaba Kızlar, ben 2 hafta önce amaliyat oldum, amaliyatım ve sonrası çok rahat geçti ama iki gündür göğüslerimde ağrı ve baskı var. Ağrı kesici kullanıyorum, acaba bu durum normal mı?

Merhaba Kızlar, ben 2 hafta önce amaliyat oldum, amaliyatım ve sonrası çok rahat geçti ama iki gündür göğüslerimde ağrı ve baskı var. Ağrı kesici kullanıyorum, acaba bu durum normal mı?

normaldır canım regl dönemlerinde genelde bi agrı oluyor ara ara ve senin cok normal yanii agrıması cok yenisin daha vucüt silikonu bünyeden atmak istediğinden dolayı oluyor bu agrıların ana sebebi yabancı maddeye tepki diyelim yani korkma doktorunada danışş tabi banada ilk zamanlarda ara ara oluyordu 2 aydan sonra o ara ara agrılarda bitti ve agrı kesici alacak kadar agrında varsa doktoruna sor derim.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler canım verdiğin bilgiler için, dün sayende rahat uyudum. bugün doktorumlada konuştum - oda senin dediklerinin aynısını söyledi, 1 ayımı sabırsızlıkla doldurmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…