pelin81 meme estetiği ameliyatı

evet canım ya banada öyle geliyor neden dersen benim iki göğsümün büyüklüğü farklıydı o yüzden birine 225 cc diğerine 275 cc takıldı sanki aradaki fark 50 yerine 25 olsa daha iyi olacaktı ama yapacak birşey yok canım bazen diyorum büyük olanın ödemi daha inmedimi ama bilemiyorum canım işte bakalım artık zaman gösterecek durumumuzu aslında cok belli değil ama ben bildiğim için bana öyle geliyor

en azından sana farklı takıldığını biliyosun canım benim ikisine de aynı takıldı ameliyattan önce bu kadar fark yoktu ama ameliyattan sonra baya fark var off ne yapcam bilmiyorum eğer yarın gidebilirsem bi doktoruma gideyim de göstereyim durumu fazla vakit geçmeden ödem mi yoksa böyle mi kalcak söyler artık

aa kaç gündür uykularımı kaçıran ve gün boyu stres topu gibi dolaşamama neden olan göğüslerimdeki asimetri sorununu siz de mi yaşıyordunuz? ameliyat öncesi biri daha büyüktü ve ameliyatta da aynı cc protez konulunca fark sanki daha belli oldu. dr. zamanla eşitlenir dedi ama ben hiç sanmıyorum.hem ödem falan da kalmamıştır 1 ay doldu(

evet makuslacım ben de bu sorunu yaşıyorum malesef .ben farkı bariz görebiliyorum sağ göğsüm daha ufak diğerine göre sol göğsüm kadar olsaydı yine de daha çok mutlu olurdum büyüklüğünden.

Arkadaşlar aranıza ben de katılayım 250 cc kas altıyla :) üstelik aranızda en uzun boylu olanınız benimdir muhtemelen:) Bu kadar acıyı çekmişken daha da büyük olsaymış keşke diyoruz fakat gerçekten her bedenin alacağı miktar belli fazlası daha çok ağrı daha uzun süre iyileşme süreci daha hantal bir görüntü,göbek falan yapmadığımız hep fit ve minyon kaldığımız sürece küçük protez bile zaten yeteri kadar dolgun gözüküyor

mrb canım nasılsın daha ıyısındır umarım baya oldu cunku oturmustr artık memıslerın ... bende haftaya persembe mesut özcanla görüşmeye gıdıcem cok heycanlıyım ne sormam gerkıyo aklımda var gercıde bı kac tane amelıyatla ılgılı falan bısey sormam gerkıyo mu ? bıde seyı merak edıyorum amelıyat olduktan hemen sonra memıslerın sargılı mı oluyo yoksa sporcu sutyenı takılı mı oluyo :) ılk neyle karsılascam onu merak ettım ... bırde amlıyattn cıktıgında acı durumun nasıl oluyo ? nasıl bı acı seklı ? sımdılık bunları merak edıyorum canım eger msjımı gorursen cvplarmısın ? tesekkurler şimdiden ...

doktorunuz kim sizin

etcra bütün konularda doktor sormuşsun böyle zor olur sana ilk sayfalara bak genelde doktor isimleri yazar beklemek zorunda kalmazsın arkadaşlardan bugün gelmeyen olur beklemek zorunda kalırsın
birde hangi şehirde olduğunu söylersen yada nerde ameliyat olmak istediğini,bütçeni falan yazarsan elimizden gelen yardımı yaparız

Galiba 25 mesajı tamamlamaya çalışıyor arkadaş.. :)))

Pelin merhaba, Oncelikle gecmis olsun. gerci uzun zaman gecmis zaten. Ben foruma yeni katıldım. Mesut Ozcan ile ilgili tavsiyelere ve sonuc fotolarina ihtiyacim var. Sen kime olmustun ameliyatı? Haberlerinizi bekliyorum. Gorusmek uzere...:))

Kızlar su bahsettiginiz doktorlar kim? ozel mesaj hakkım yok kimseye yazamıyorum. Daha resim bile goremiyorum. Off neden daha once uye olmadım su foruma...ameliyat gunu alacagım lutfeeen yardıııımmmmm...

Kızlar mesut beye dual plane mi oldunuz? bir de hastanede kaldınız mı ameliyat gunu? genelde aynı gun taburcu ettigini soyledi. Merak ettigim nasil su anda cicisleriniz? ne kadar zaman sonra yumusama oldu? ve dren takmadi mi? genelde kullanmadigini soyledi? ama aklıma bir soru takildi...kanama kontrolu yaptıgını soyledi ancak aynı gun taburcu ediyorsa ve 1 hafta sonra kontrole cagırıyorsa nasil yapıyor kanama kontrolünü? bu ilk bir kac saat onemli bir durum mu sadece? neyse cok soru sordum...gorup de cevaplarmısınız bilemiyorum. karar asamasindayim ve yarın aksama kadar karar vericem Alper bayraktar ile de gorusmem var. bakalım nolucak..sizlerden birkac sonuc fotosu gorebilseydim daha netlesicekti kafamda. gorusmek uzere

canım kanama kontrolunu amelıyatta yapıyo..eger sende cok kanama olursa dıren kullanır ama olmazsada kullanmaz..
benım doktorum bendede kullanmadı.ben mesut beye olmadım ızmırde oldum ama 2 yılı askın suredır proteslerımleyım hıc bı sorun sıkıntı yasamadım..allah kımseyede yasatmasın..
çiçegım dual plan yontemıyle oldu bı ara resımde paylasmıstı guzelde olmustu. benım yontemımde dual plan.
bu arada mesut bey bursadakı cogu cerrahın hocasıymıs..ben tanımam kendısını ama çiçegimin dıkıs ızlerının cok ınce olusu dıkkatımı cekmıstı.
şimdiden bol şans canım sana.inşallah senı mutlu edecek guzel bır sonuc alırsın

Cok Tesekkurler Gizem. Ben su dk arayip 24 une alıyorum ameliyat gunu. diger doktorlarla da gorusmem vardı ancak gorusmicem. Kafam daha da karısıcak yoksa. Zaten kararsız bir insanim. İcim rahat Musyt beyden yana. Annem de tum gorusmede vardı. Onun da izlenimleri cok olumlu. bakalım gelismelerden haberdar ederim. Cok tesekkurler. sizlerin cok destegi oldu. Bir sure hic soru bile sormadan uzun uzun okudum herkesin yazilarini. İnanin cok bilgi edindim. İyi ki varsiniz kizlar. Gelismelerden haberdar edicem. Gorusmek dilegiyle...)))

Kızlar su bahsettiginiz doktorlar kim? ozel mesaj hakkım yok kimseye yazamıyorum. Daha resim bile goremiyorum. Off neden daha once uye olmadım su foruma...ameliyat gunu alacagım lutfeeen yardıııımmmmm...

spicy, resimleri kızların arkadaş listesinde eklendiğin an görebilirsin..yoksa görünmez....:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…