doktordan doktora yaklaşımlar değişiyo demek ki canım ben de anlamadım ki bana 3.hafta kontrol esnasında verdi ve düzenli olarak kullanmamı ve masajlarımı yapmamı söyledi. bakalım artık ya pelincim belki bana öyle geliyo olabilir ama sanki iki göğsüm arasında fark varmış gibi geliyo sende de var mı bu durum?
en azından sana farklı takıldığını biliyosun canım benim ikisine de aynı takıldı ameliyattan önce bu kadar fark yoktu ama ameliyattan sonra baya fark var off ne yapcam bilmiyorum eğer yarın gidebilirsem bi doktoruma gideyim de göstereyim durumu fazla vakit geçmeden ödem mi yoksa böyle mi kalcak söyler artık
pelincim nasılsın?nasıl cicişlerle aran ?
doktorunuz kim sizin
etcra bütün konularda doktor sormuşsun böyle zor olur sana ilk sayfalara bak genelde doktor isimleri yazar beklemek zorunda kalmazsın arkadaşlardan bugün gelmeyen olur beklemek zorunda kalırsın
birde hangi şehirde olduğunu söylersen yada nerde ameliyat olmak istediğini,bütçeni falan yazarsan elimizden gelen yardımı yaparız
canlarım benim hepinize ayrı ayrı coook teşekkür ederim sizlerin benimle olması cok güzelşimdi anlatayım benim 2 göğsüm farklıydı o yüzden sağ göğsüme 275cc sol göğsüme 225cc mentor marka dual plan ile yuvarlak protez kullanıldı ilk kendime geldiğimde cok ağrım vardı akşama doğru biraz azaldı şu anda da evet ağrılarım var ve cok sertler yani taş gibiler eşim sağolsun cok ilgilendi corbamı içirdi dr 18.30da kontrole geldi ve daha sonra 1 .30 saatlik bir yol geldim evime ilaçları aldık ağrı kesici ve antibiyotik içiyorum ama şu halime bile şükür yani dün ilk ameliyattan cıktığımda biraz pişman oldum tabi ağrılarımda dolayı ama onlarda gececek biliyorum biraz sabır gerekiyor bugün 2 günüm birkac gün sonra daha iyi olacağımdan eminim
pelincim tamam sustum hiçbişey demiyorum))) tamam tatlım ya memnunum kendilerinden baya yakinen ilgileniyorum zaten masaj falan yapıyorum onlara yumuşasınlar diye ) bugün 28.gün doluyo ve normal göğüs görüntüsüne kavuştular şekerim. yaa çok sağol yarın bi doktora sorarsın nasıl sütyen takalım diye?ben de doktoru sabah arayacağım sütyenlerin hepsi balenli çünkü.
pelin, canım cok gecmis olsun . bu sitede sanırım mesut beye ameliyat olan ilk kişi benim :) benim 7.ci aya girecek neredeyse.bir daha dünyaya gelsem,yine mesut beye ameliyat olurdum,yine yuvarlak silikon ve yine meme altı kesisi ile olurdum.okadar mükemmel bir doktorumuz var.
Kızlar mesut beye dual plane mi oldunuz? bir de hastanede kaldınız mı ameliyat gunu? genelde aynı gun taburcu ettigini soyledi. Merak ettigim nasil su anda cicisleriniz? ne kadar zaman sonra yumusama oldu? ve dren takmadi mi? genelde kullanmadigini soyledi? ama aklıma bir soru takildi...kanama kontrolu yaptıgını soyledi ancak aynı gun taburcu ediyorsa ve 1 hafta sonra kontrole cagırıyorsa nasil yapıyor kanama kontrolünü? bu ilk bir kac saat onemli bir durum mu sadece? neyse cok soru sordum...gorup de cevaplarmısınız bilemiyorum. karar asamasindayim ve yarın aksama kadar karar vericem Alper bayraktar ile de gorusmem var. bakalım nolucak..sizlerden birkac sonuc fotosu gorebilseydim daha netlesicekti kafamda. gorusmek uzere
canım kanama kontrolunu amelıyatta yapıyo..eger sende cok kanama olursa dıren kullanır ama olmazsada kullanmaz..
benım doktorum bendede kullanmadı.ben mesut beye olmadım ızmırde oldum ama 2 yılı askın suredır proteslerımleyım hıc bı sorun sıkıntı yasamadım..allah kımseyede yasatmasın..
çiçegım dual plan yontemıyle oldu bı ara resımde paylasmıstı guzelde olmustu. benım yontemımde dual plan.
bu arada mesut bey bursadakı cogu cerrahın hocasıymıs..ben tanımam kendısını ama çiçegimin dıkıs ızlerının cok ınce olusu dıkkatımı cekmıstı.
şimdiden bol şans canım sana.inşallah senı mutlu edecek guzel bır sonuc alırsın
Kızlar su bahsettiginiz doktorlar kim? ozel mesaj hakkım yok kimseye yazamıyorum. Daha resim bile goremiyorum. Off neden daha once uye olmadım su foruma...ameliyat gunu alacagım lutfeeen yardıııımmmmm...