hayırlı olsun :)hangi doktor peki?
pelincim merak etme gün geçtikçe kendinde şaşıracaksın çabucak iğleşmene
ve bir ay olduğunda daha dün gibi diyeceksin ameliyat olduğun gün için zaman okadar hızlı geçiyorki bence tadını çıkar her anın
ben eskisi kadar sık uğrayamıyorum benim başlığım yok o yüzden izninle senin başlıktan yazmış olayım
bir ay kadar olmıcam o yüzden ameliyat olucak bütün arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyim
tatilim bittikten sonra umarım yeniden aranızda olurum
herkese mutlu huzurlu ve cicişli bir yaz diliyorum
Biraz geçte olsa geçmiş olsunHayırlı olsun yeni cicişlerin sağlıklı günler canım:78:
Kızlarr slm antalyadan meme ameliyatı olan yokmu yaa??bende olmak istiyorumda:18:
Canım ben 31. Mayısda Medicalpark Antalyada amaliyat oldum, herşey çok güzel geçti- çokda memnunum:)
canım cok gecmıiş olsun.hatta şimdiye gecmıstir umarım1 ay sonrada benım amelıyatım var.sabırsızlıkla beklıyorum.ama ben işe 1 hafta sonrasında baslamam gerekecek.senın agrılar uzun sürdümü ya işi engelleyecek kadar....:18:
Merhaba yinacim,
Tekrar gecmis olsun,umarim keyfini bu yaz cikarirsin..biraz ameliyat ayrintilari hakkinda bizi bilgilendirirmisin?
Mesela kas alti mi kas ustumu?kesi yeri neresi? Toplamda kaca mal oldu?
Merhaba Kızlar, ben Dr Akın Demiralaya amaliyat oldum, kendisi haftanın iki günü İstanbuldan antalyaya amaliyat için geliyor. Antalyada baya bir doktor araştırması yaptım ve sonunda Akın beye karar verdim, insana çok güven veriyor- buda çok önemliSabah amaliyata girdim ve yaklaşık iki saat sonra çıkmışım, ilk gün tabiiki biraz ağrılı bir süreçti ama ertesi gün çok rahat kalkıp evime gidebildim. Amaliyattan bir hafta sonra bantları çıkardı, şu an sporcu sutyeni kullanıyorum. 10 gün sonra tekrar kontrolum var. Tabiikine araştırın kızlar ama ben Doktorumdan çok memnun kaldım- herkese tavsiye edebilirim
canım sağol sorduğun için baktı krem sürdüler dr o kadar yoğunduki sordüğum soruları bile cevaplayamadı haftaya carşamba yine gidicez yine cağırdı inşallah artık sorularımı o zaman cevaplarmerhaba pelin, kontrolün nasıldı?
Cok teşekkür ederim canım, şu an ağrım yok ama bazen biraz baskı hissediyorum- ama buda çok normalmış, sonuçta vücuduna yabanci bir madde yerleştiriliyor. Ben salı günü amaliyat oldum, pazartesi günüde işe başladım, ağır bişeyler kaldırmadıktan sonra hiç bir sorun olmuyo cnm, tabiiki arada bir sızlama oluyordu ama doktorum verdiği ağrı kesiciyi kullanınca hemen geçiyordu. Yani ben çok rahat atlattım, inşallah seninde öyle olur cnm. Bu arada sen hangi dr amaliyat olcaksın?
Yinacim merhaba,vermis oldugun bilgiler icin tesekkur ederim,bende dr.arastirmasi yapiorum,yakinda kismetse bende cicisliler klubune katilicam:))) tavsiyen icin tesekkur ederim,bende 350 ve ustu dusunuyorum...tekrar gecmis olsun,umarim biran once sagligina kavusur,yaz bitmeden bikini giyebilirsin:)))..iyilesme surecini bizlerle paylasirsan cok mutlu olurum..