pelin81 meme estetiği ameliyatı

pelincim merak etme gün geçtikçe kendinde şaşıracaksın çabucak iğleşmene :nazar:
ve bir ay olduğunda daha dün gibi diyeceksin ameliyat olduğun gün için zaman okadar hızlı geçiyorki bence tadını çıkar her anın :KK34:
ben eskisi kadar sık uğrayamıyorum benim başlığım yok o yüzden izninle senin başlıktan yazmış olayım
bir ay kadar olmıcam o yüzden ameliyat olucak bütün arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyim :KK9:
tatilim bittikten sonra umarım yeniden aranızda olurum :KK16:
herkese mutlu huzurlu ve cicişli bir yaz diliyorum :KK71:

pelincim merak etme gün geçtikçe kendinde şaşıracaksın çabucak iğleşmene :nazar:
ve bir ay olduğunda daha dün gibi diyeceksin ameliyat olduğun gün için zaman okadar hızlı geçiyorki bence tadını çıkar her anın :KK34:
ben eskisi kadar sık uğrayamıyorum benim başlığım yok o yüzden izninle senin başlıktan yazmış olayım
bir ay kadar olmıcam o yüzden ameliyat olucak bütün arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyim :KK9:
tatilim bittikten sonra umarım yeniden aranızda olurum :KK16:
herkese mutlu huzurlu ve cicişli bir yaz diliyorum :KK71:

canım inşallah dediğin gibi daha iyi olurum bugün 5 günüm ağrılarım hafiflemeye başlıycak sanırım izin ne demek canım istediğini yazabilirsin tabikide tatilin bitince görüşürüz bu arada sana iyi tatiller tatilinin keyfini cıkar:KK64::KK64:

Biraz geçte olsa geçmiş olsun :KK71:Hayırlı olsun yeni cicişlerin sağlıklı günler canım:78:

Canım ben 31. Mayısda Medicalpark Antalyada amaliyat oldum, herşey çok güzel geçti- çokda memnunum:)

canim gecmiis olsun,ameliyatini kime oldun?biraz ayrintilardan bahsedermisin lutfen..antalya da ameliyat olmus kimseye pek rastlayamdim forumda ozellikle canli canli yeni de olmussun...
gule gule kullanman dilegiyle:nazar:

canım cok gecmıiş olsun.hatta şimdiye gecmıstir umarım:KK34:1 ay sonrada benım amelıyatım var.sabırsızlıkla beklıyorum.ama ben işe 1 hafta sonrasında baslamam gerekecek.senın agrılar uzun sürdümü ya işi engelleyecek kadar....:18:

Merhaba Kızlar, ben Dr Akın Demiralaya amaliyat oldum, kendisi haftanın iki günü İstanbuldan antalyaya amaliyat için geliyor. Antalyada baya bir doktor araştırması yaptım ve sonunda Akın beye karar verdim, insana çok güven veriyor- buda çok önemli:KK66: Sabah amaliyata girdim ve yaklaşık iki saat sonra çıkmışım, ilk gün tabiiki biraz ağrılı bir süreçti ama ertesi gün çok rahat kalkıp evime gidebildim. Amaliyattan bir hafta sonra bantları çıkardı, şu an sporcu sutyeni kullanıyorum. 10 gün sonra tekrar kontrolum var. Tabiikine araştırın kızlar ama ben Doktorumdan çok memnun kaldım- herkese tavsiye edebilirim:KK66:

canım cok gecmıiş olsun.hatta şimdiye gecmıstir umarım:KK34:1 ay sonrada benım amelıyatım var.sabırsızlıkla beklıyorum.ama ben işe 1 hafta sonrasında baslamam gerekecek.senın agrılar uzun sürdümü ya işi engelleyecek kadar....:18:

Cok teşekkür ederim canım, şu an ağrım yok ama bazen biraz baskı hissediyorum- ama buda çok normalmış, sonuçta vücuduna yabanci bir madde yerleştiriliyor. Ben salı günü amaliyat oldum, pazartesi günüde işe başladım, ağır bişeyler kaldırmadıktan sonra hiç bir sorun olmuyo cnm, tabiiki arada bir sızlama oluyordu ama doktorum verdiği ağrı kesiciyi kullanınca hemen geçiyordu. Yani ben çok rahat atlattım, inşallah seninde öyle olur cnm. Bu arada sen hangi dr amaliyat olcaksın?

Merhaba yinacim,
Tekrar gecmis olsun,umarim keyfini bu yaz cikarirsin..biraz ameliyat ayrintilari hakkinda bizi bilgilendirirmisin?
Mesela kas alti mi kas ustumu?kesi yeri neresi? Toplamda kaca mal oldu?

Merhaba yinacim,
Tekrar gecmis olsun,umarim keyfini bu yaz cikarirsin..biraz ameliyat ayrintilari hakkinda bizi bilgilendirirmisin?
Mesela kas alti mi kas ustumu?kesi yeri neresi? Toplamda kaca mal oldu?

Merhaba cnm, bana doktorum kas üstünü uygun gördü bende daha doğal durur dedi, tabi bu herkesde farklı olabiliyor..kesi yeride göğüs ucundan yarım ay şeklinde. Dikiş izleri hiç yok denecek kadar az . Boyutuna gelince 350 cc high profil silikonlarım. Eskiden 75 a cup sütyen kullanıyordum ve şu an 75 c oldum:) İlk başlarda büyük gibi geliyor insana ama eğer yaptırmayı düşünüyorsan kesinlikle 300 cc ve üstünü düşün cnm. 5500 Tl ye mal oldu bana.

Yinacim merhaba,vermis oldugun bilgiler icin tesekkur ederim,bende dr.arastirmasi yapiorum,yakinda kismetse bende cicisliler klubune katilicam:))) tavsiyen icin tesekkur ederim,bende 350 ve ustu dusunuyorum...tekrar gecmis olsun,umarim biran once sagligina kavusur,yaz bitmeden bikini giyebilirsin:)))..iyilesme surecini bizlerle paylasirsan cok mutlu olurum..

Merhaba Kızlar, ben Dr Akın Demiralaya amaliyat oldum, kendisi haftanın iki günü İstanbuldan antalyaya amaliyat için geliyor. Antalyada baya bir doktor araştırması yaptım ve sonunda Akın beye karar verdim, insana çok güven veriyor- buda çok önemli:KK66: Sabah amaliyata girdim ve yaklaşık iki saat sonra çıkmışım, ilk gün tabiiki biraz ağrılı bir süreçti ama ertesi gün çok rahat kalkıp evime gidebildim. Amaliyattan bir hafta sonra bantları çıkardı, şu an sporcu sutyeni kullanıyorum. 10 gün sonra tekrar kontrolum var. Tabiikine araştırın kızlar ama ben Doktorumdan çok memnun kaldım- herkese tavsiye edebilirim:KK66:

yinacım sanada gecmiş olsun canım bende yeni oldum bugün tam 1 hafta oldu dün benim kontrolüm vardı haftaya yine carşamba gidicem kontrole benim cok ağrılı oldu bu kadar beklemiyordum acıkcası ama biraz daha iyiyim sırt ağrım cok var o gecmiyor bir türlü sende de varmı canı sırt ağrısı

merhaba pelin, kontrolün nasıldı?
canım sağol sorduğun için baktı krem sürdüler dr o kadar yoğunduki sordüğum soruları bile cevaplayamadı haftaya carşamba yine gidicez yine cağırdı inşallah artık sorularımı o zaman cevaplar:KK9:sen nasılsın canım nasıl oldun bende cok sırt ağrısı var sendede olmuşmuydu birde bu memişlerimiz ne zaman yumuşamaya başlarlar acaba cok sertler cünkü:KK64:

Cok teşekkür ederim canım, şu an ağrım yok ama bazen biraz baskı hissediyorum- ama buda çok normalmış, sonuçta vücuduna yabanci bir madde yerleştiriliyor. Ben salı günü amaliyat oldum, pazartesi günüde işe başladım, ağır bişeyler kaldırmadıktan sonra hiç bir sorun olmuyo cnm, tabiiki arada bir sızlama oluyordu ama doktorum verdiği ağrı kesiciyi kullanınca hemen geçiyordu. Yani ben çok rahat atlattım, inşallah seninde öyle olur cnm. Bu arada sen hangi dr amaliyat olcaksın?

saol canım cvp için.ben konyada hakan çepniye ameliyat olacagım inş.ön görüşme yaptık 14 temmuza gün aldık hayırlısıyla:KK52:.umarım bende dedıgın gıbı kolayca işime dönebılırım....

Yinacim merhaba,vermis oldugun bilgiler icin tesekkur ederim,bende dr.arastirmasi yapiorum,yakinda kismetse bende cicisliler klubune katilicam:))) tavsiyen icin tesekkur ederim,bende 350 ve ustu dusunuyorum...tekrar gecmis olsun,umarim biran once sagligina kavusur,yaz bitmeden bikini giyebilirsin:)))..iyilesme surecini bizlerle paylasirsan cok mutlu olurum..

Canım çok teşekkür ederim- inşallah sende yakında istediğin ölçülerine kavuşursun:KK66: Benim son kontrolum haftaya salı günü, ondan sonra bikini alışverişine çıkacağım:)) Aklına takılan bişeyler olursa herzaman sorabilirsin:KK66:

X