- Konu Sahibi NinjaTosbaa
-
Hakkında hayırlısı olsun canım. Daha çok gençsin o yüzden hemen karar verme. Biraz daha zamana bırak derim ben. Belki başkaları da girecek hayatına bilemzsin. Zaman herşeyi gösterir. :teselli:
Mutluluklarının devamını dilerim canım,dilerim hayat hep böyle olumlu sonuçlarla gelir bundan sonraki yaşantındada sanaŞeniz
güzelim beni iyi dinle şimdi yüreğinin sesini dinle seviyosan vazgeçme falan diyenlere muhalefet olcam çünkü aradaki yaş farkı önce düşüncelerinizi ele geçirecek o kara diyecek sen ak diyeceksin kaldı ki bi süre sonra onun kara diyecek hali de kalmayacak çünkü kırkı bulmuş bak kadının en deli çağı 27 de başlar artık tam gezmeden anlıyacağın zaman gezmek eğlenmek isticeksin o ise evde kalıp uyumak isticek üstelik görüntü olarak ta sana abin mi baban mı diye soran densizler olucak ilk başlarda seni pek ilgilendirmez ama zamanla giydiğini gezdiği yerler senin sinirlerini bozmaya başlıycak sen dıscoya gitmek isticeksin o evde oturmak isticek buna emin ol hayatının hatasını yaparsın benden sana abla tavsiyesi çevrene bak sevgiye ihtiyacın var sana baba sevgisi verecek birini değil sana aşk verebilcek birini bul sonrası kötü oluyor çok gençsin buna tecrübe derler yaşındaki yada senden en fazla iki üç yaş fazla biriyle hayatı birlikte tanı kimseyede güven duyuyosun diye aşığım sanma bu bir hatadır baştan kural hatası yapma öpüyorum seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?