- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
- Konu Sahibi EU2
arkadaslar benim mantıgım bu devrede feminizm odaklı değil realizm odaklı calisir.
kadinin aldatmasini daha aşşagilik gormem erkegin aldatmasını mesrulastirdigim anlamına gelmiyor.
ben aldatmayı kendime yakıştıramadigim icin daha aşşagilik bi durum olarak goruyorum.
dün akşam bi arkadasimla konustuk bu konuyu
onun fikrini sordum
ki kendisi her alanda eşitliği hatta kadının hep bi adım önde oldugunu savunan bi psikoloji uzmanıdır.
konustuk konustuk ve sonra aynı soruyu ona yonelttim
önce bi afalladı
niye böyle birşeyi ornek veriyosun ki dedi
sebebini anlattım ve yine uzun tartışmaların ardından "evet" dedi "sanırım haklısın"
öyle bi insan bile buna kanaat getiriyosa bence konusulacak pek de birşey yok.
yuzyıllardır kadına hep "namus" olarak bakılmış, bu misyon yuklenmiştir.
kadınlar duyguları ile, erkekler yuzeysel dürtülerle hareket ettinden kadın aldatması daha tehlikelidir.
kadinin aldatmasini daha aşşagilik gormem erkegin aldatmasını mesrulastirdigim anlamına gelmiyor.
ben aldatmayı kendime yakıştıramadigim icin daha aşşagilik bi durum olarak goruyorum.
dün akşam bi arkadasimla konustuk bu konuyu
onun fikrini sordum
ki kendisi her alanda eşitliği hatta kadının hep bi adım önde oldugunu savunan bi psikoloji uzmanıdır.
konustuk konustuk ve sonra aynı soruyu ona yonelttim
önce bi afalladı
niye böyle birşeyi ornek veriyosun ki dedi
sebebini anlattım ve yine uzun tartışmaların ardından "evet" dedi "sanırım haklısın"
öyle bi insan bile buna kanaat getiriyosa bence konusulacak pek de birşey yok.
yuzyıllardır kadına hep "namus" olarak bakılmış, bu misyon yuklenmiştir.
kadınlar duyguları ile, erkekler yuzeysel dürtülerle hareket ettinden kadın aldatması daha tehlikelidir.