- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir anda karşıma çıktı.Özellikle aramadım.Paleolitik dönemde yazılmış ve 10 sene önce gün yüzüne çıkarılıp forumda paylaşılmış yazıyı ne amaçla hortlattınız?
Kadının beyanı esastır cinsel suçlarda soruşturma açılması için kadının ifade vermesi yeterlidir demektir. Yarın bir gün kamera olmayan bir parkta sapığın biri ellerse hani kanıtın demesinler diye yani. Soruşturma sonucunu etkileyen bir durum değil.Birde sey var: kadinin beyani esastir sacmaligi.. bunlari soyleyenlerin ogullari yok mu? Hic mi duzgun erkek tanimamislar hayatlarinda mesela?
Lannnn bı an ciddiye aldım hdhdhdhÇok doğru bir yazı, daha geçenlerde bir erkek varilde canlı canlı yakıldı ve katili kadın sadece 23yıl ceza aldı, onu da indirimdi mindirimdi anca 5 yıl yatar çıkar. Cani kadın mahkemede zavallı adamı delilleri yok etmek için yaktığını kötü bir niyeti olmadığını söyledi böylece ceza indirimini kaptı. Kahrolsun böyle adalet! , erkekler katlediliyor!! ama kimsenin umru değil? /
Ay sende mi üşendin kız, ben de üşendimHepsine tek tek karşı argüman yazarım ama çok üşeniyorum. Banane erkeğin hakkından.
Erkek gibi askere gidiceksek çocuğu da erkekler doğurdum emzirsin meselaKaç kadın iyi giden evliliğinden vazgeçer? Ya dövülüyordur, ya aldatılıyordur, ya da adam sorumsuzdur.
Nafakada çocuk yoksa pek verilmiyor diye biliyorum. Çocuk varsa da versin bir zahmet. 6 aylık kızım var. Doğduğu günden beri banyo zor yapıyorum. Madem çocuğun bakımı kadına ait, geçimi de babasının olsun.
Ahahah aynen. O kadar saçma ki elimizi yormaya deymez. Sanki çok mağdurlar da Bi de erkeklerin hakkını konuşacağız.Ay sende mi üşendin kız, ben de üşendim
Ay harbiden zavallı erkekler, üstüne kuma getirilen, içince dövülen, aldatılan, elimde çıplak foton var diye tehdit edilen, sokak ortasında çocuğunun gözü onunde girtlagi kesilen, tecavüz edilen, namus cinayetine kurban giden, dogumda sıkıntıyı çekip lohusalıkta bile gecenin körü bı başına uyanıp bebek bakan, daha sayamadigim bin bir eziyeti kadınların zulmünü çeken milyonlarca erkek var, azıcık varligimdan utanayim.Ahahah aynen. O kadar saçma ki elimizi yormaya deymez. Sanki çok mağdurlar da Bi de erkeklerin hakkını konuşacağız.
Kendi hakkımızı koruduk da erkek hakları kaldıAhahah aynen. O kadar saçma ki elimizi yormaya deymez. Sanki çok mağdurlar da Bi de erkeklerin hakkını konuşacağız.
Kadın düşmanı resmen neyin peşindeyse artık..Hayatimda cok nadir kitaplar cöpe atmisligim var. Ama bu "yazarin" ücünü Ben bu kadar kadinlara hep acik yazmasada suc bulup yüklenen birini görmedim.
Kadın düşmanı resmen neyin peşindeyse artık..
Ama sacma degil mi? Yani kadin yalan soyluyir olamaz mi? Gecen cicisler yasi kucuk erkek cocugunu taciz etmisler meselaKadının beyanı esastır cinsel suçlarda soruşturma açılması için kadının ifade vermesi yeterlidir demektir. Yarın bir gün kamera olmayan bir parkta sapığın biri ellerse hani kanıtın demesinler diye yani. Soruşturma sonucunu etkileyen bir durum değil.
Aslında o ifade mağdurun beyanı esastır şeklinde.Ama sacma degil mi? Yani kadin yalan soyluyir olamaz mi? Gecen cicisler yasi kucuk erkek cocugunu taciz etmisler mesela
Yazan abla.keske erkek dogsaymis. Erkek olsa cinsini bu kadar savunamazdi