Peki bunlar nasil arkadaslar?

benim_adim_yar

Sensizlik cok zor...
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
918
10
Gördügünüz gibi hala kararsizim...

24692709.jpg
[/URL][/IMG]

81441385.jpg
[/URL][/IMG]

89830354.jpg
[/URL][/IMG] (bu sekilde de kullanilabiliyor)

Sizce desenlisi mi yoksa sadesi mi daha güzel? Ya da hic mi begenmediniz?
Bu arada, bunlar göründügü kadar büyük degil arkadaslar: eni 1,50 m, yüksekligi 1,37 m, derinligi ise 30 cm...

Simdiden tesekkürler...

Son düzenleme:
bencede hepside fazla minimalist ama illa birini seçeceksen desenli olanı... fakat kullanmaya başladıktan bir süre sonra fazla sadece ve sıkıcı gelebilir.... belki modelin biraz daha haraketli olması daha iyi olacaktır....

Desenli olandan sanki zamanla sIkIlirim gibi geliyor...
Sade olan ise anca ortasi raf seklinde kullanildigi zaman (canli reklerde aksesuarlarla) tam olarak icime siner gibi geliyor; ortasini televizyonlu kullandigim zaman sanki cok sade gibi geliyor...
Aslinda koltuklarim beyaz deri; uymasina uyar... ama ne bileyim iste; kararsizimCADIARZU

bencede hepside fazla minimalist ama illa birini seçeceksen desenli olanı... fakat kullanmaya başladıktan bir süre sonra fazla sadece ve sıkıcı gelebilir.... belki modelin biraz daha haraketli olması daha iyi olacaktır....

Hakli olabilirsin, evet... aslinda ben sade ve göz yormayan seyleri severim, ama acaba bunlar da fazla mi sade diye düsünüyorum...
En iyisi arastirmaya devam edeyim; belki "iste bu!" diyebilecegim tarzda birsey bulabilirim...
Zaten burada fikir danismam bile, aslinda bir isaret...
"Iste bu!" diyemedigim icin, kararsizim... ve ben genelde cok düsünerek birseye karar verdiysem, cogunlukla pisman oluyorum sonradan...

bunlardan birini seçecekseniz sade olanı öneririm... fakat benim zevkime uygun değil :sm_confused: ... güzel günlerde kullanmanız dileğiyle canım... :1hug:

Hakli olabilirsin, evet... aslinda ben sade ve göz yormayan seyleri severim, ama acaba bunlar da fazla mi sade diye düsünüyorum...
En iyisi arastirmaya devam edeyim; belki "iste bu!" diyebilecegim tarzda birsey bulabilirim...
Zaten burada fikir danismam bile, aslinda bir isaret...
"Iste bu!" diyemedigim icin, kararsizim... ve ben genelde cok düsünerek birseye karar verdiysem, cogunlukla pisman oluyorum sonradan...

evet bencede işte bu desen hala arıyor olmazdın.. hem sade hem şık hemde modern birçok model var.. mesela bir tane ekliyim ben...
bu model çok hoşuma gitti çzellikle hatlarının diğerlerine göre haraketli olması...

Eklentiler

• $pict3.jpg
    $pict3.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 86
bunlardan birini seçecekseniz sade olanı öneririm... fakat benim zevkime uygun değil :sm_confused: ... güzel günlerde kullanmanız dileğiyle canım... :1hug:

Cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

evet bencede işte bu desen hala arıyor olmazdın.. hem sade hem şık hemde modern birçok model var.. mesela bir tane ekliyim ben...
bu model çok hoşuma gitti çzellikle hatlarının diğerlerine göre haraketli olması...

Gercekten farkli bir modelmis; ama ben bundan zamanla sIkIlirim gibi geliyor... sade sevdigim icin, bu bile yorucu geldi gözüme... zevk meselesi tabii; genede fikir sundugun icin tesekkür ederima.s.

Benımde evım grı kırmızı beyaz beyazsa kırmızı olur canımm
Anlamadim canim; aksesuar icin mi kirmizi?

X